En legetøjsbiler har i næsten altid været en meget populær gave til børn. Der er til mange timers leg. Her kigger vi på de seje Bruder biler og nogen af de mange forskellige former for legetøjsbiler.

Indholdsfortegnelse

Bruder brandbil

Virkelig flot brandbil med stige, lys og lyd. Masser af timers sjov og leg med den flotte brandbil fra det populære mærke Bruder. Brandbilen her kan købes hos Lirumlarumleg, som forhandler de flotte biler.

Bruder skraldebil

Så skal der hentes skrald. Denne flotte orange skraldebil kommer med både skraldespande og plads til skraldet. Lastbilen ser meget realistisk ud, og der er som altid masser af mulighed for leg og sjov med den fine bil.

Stor lastbil med gult lad

Endnu en flot bil fra Bruder. Denne lastbil er grøn og har et stort gult lad. Lastbilen er i virkelig god kvalitet, og er også oplagt at lege med udenfor, for eksempel i sandkassen. Lastbilen koster 445,95 kr.

Cementblander – Bruder biler

Meget flot, stor cementblander i realistisk design. Bilen har masser af sjove og fine detaljer. Tromlem kan dreje rundt og tragten kan foldes ned. Så er der klar til at blive blandet cement. Er også oplagt at lege med udenfor i sandkassen! Bilen koster 519,95 kr.

Bruder Brandbil – dit foretrukne legetøjs brand. 

Bruder er en fantastisk legetøjs producent som laver legetøj der er tæt på virkeligheden. Bruder har produceret legetøjsbiler i over 90 år, og laver meget detaljeret legetøj, som er lavet i ABS plastik, der er godkendt til anvendelse af legetøj.  

Læs også:   Trælegetøj | Masser af flot legetøj i træ

 

Bruder Brandbilen – en rigtig brandbil! 

Bruders brandbil er nær det tætteste dit barn kommer på, at få en “ægte” brandbil! Bruder udvikler nemlig legetøj som er holdbart og utrolig realistisk. Bruder udvikler legetøjskøretøjer, hvoraf brandbilen er én af mange fra Bruder. De producerer også lastbiler, kranbiler, mejetærskerer, traktorer og meget mere! Selve legetøjet er robust og kan desuden anvendes til leg både inde og ude.  

Bruders brandbil har alt det, en rigtig brandbil skal have. Herunder en teleskopstige med kurv og en brandslange med vanddepot, som gør det nemt at simulere en rigtig brandslukning! Nogle af brandbilerne har desuden lyd og lys, som benyttes med batteri, og som gør det endnu mere livagtigt, at lave en rigtig udrykning.  

Bruders brandbil er den ultimative brandbil, som uden tvivl vil falde i god jord hos dit barn, den sejeste brandbil på hylderne. 

 

Til legeglade drenge og piger

Med legetøj fra Bruder bliver legen nem. Børn efterligner det de ser i deres hverdag, og der er da ikke noget sejere end at slukke en brand, som en rigtig helt! Bruder udvikler legetøj som gør det nemt for barnet at forholde sig til den virkelig verden, som eksempelvis hvordan køretøjer fungerer med deres kran, lad eller brandslukker.  

Så er dit barn en ægte brandhelt, er Buders brandbil det helt rette legetøj, og dit barn er sikret mange gode timer med rollespil, med Bruders fantastiske legetøj.  

 

Legetøjsbiler fra Cars

99,95 kr. for et stk legetøjsbil fra filmen Cars 3. De små nuttede biler  er sjove at lege med, især hvis man har flere af dem. Bilerne er fra den populære film kaldet Cars eller på dansk, Biler.

Små legetøjsbiler til de mindste – kun 59 kr.

Søde legetøjsbiler i smukke naturfarver.Bilerne har fire hjul, så de nemt kan køre afsted. Bilerne er lette og derfor ideele til de mindste børn. Bilerne har ingen løse små dele. De har et hul i, som fungerer perfekt som håndtag til små hænder. Flot legetøj i bæredygtigt design og udtryk.

Fjernstyret legetøjsbil – Audu R8

Super sej fjernstyret legetøjsbil til blot 249 kr. Denne er mode Audi R8 – en rigtig racerbil, der kan køre hirtigt henover gulvet. Den kan køre frem, tilbage og dreje til begge sider. Bilen har et uafhængigt affjedringssystem, hvilket betyder at den kan køre over små bump. Den er lavet med officiel licens fra Audi! – Så bliver det ikke sejere. Købes her