En dagbog med lås har i mange generationer været populært bland teenagere og pre-teens. Her må vi nok erkende, at det primært er pigerne der finder trøst og underholdning i at notere deres hemmeligheder ned i fine og hemmelige bøger, som de har helt for sig selv. Dagbogen kan være som en god ven, der aldrig sladrer. Det er desuden en god måde at få barnet til at reflektere på, og i det hele taget bearbejde sine følelser. Skriveevnen trænes naturligvis også. At skrive i hånden er efterhånden en diciplin som ikke alle træner særlig ofte, og her er der en oplagt måde at vedligeholde håndskriften.

Her har vi fremhævet en række dagbøger med lås, alle med forskellige udseende og låsemekanismer.

Flot dagbog med lås

Dagbog med topmodel uden på. I denne dagbog er der masser af sider til at skrive hemmeligheder eller andre ting og sager. Den fine bog låses med en kodelås, som kun bogens ejer bør kende. En nem måde at holde dagbogen låst på, da nøglen ikke kan blive væk. Dagbogen er set hos Børnenes Kartel.

Dagbog med lås: Flot og piget dagbog

Denne dagbog er vist til en rigtig pige. Forsiden er prydet med et smukt og feminimt billede af et par balletsko, og stilen fuldendes med en flot og dekorativ lyserød lås. Rigtig fin dagbog, som er oplagt til at skrive hemmeligheder i. Kan købes her.

Sød dagbog med kanin

Denne fine dagbog med lås er prydet af et fint billede af en pige og nogen søde kaniner. Pigen hvisker vist en hemmelighed i kaninens øre. Inde i dagbogen er der linjerede sider som er perfekte til at notere på. Dagbogen er oplagt både til fritid og til skole.

Gem dine dybeste hemmeligheder sikkert væk. 

Hvem fortæller du dine dybeste hemmeligheder til? Med en dagbog med lås kan du sikkert skrive dine hemmeligheder ned, og undgå snushaner som forsøger at læse dem. Måske du mangler en at fortælle om din forelskelse, eller om ham der arbejdskollegaen som bare er vildt irriterende! En dagbog med lås er det perfekte sted at gemme dine frustrationer eller hemmeligheder væk i, for det kan være den største forløsning at få skrevet sin tanker ned, og gemme dem lidt væk til en dag hvor man bedre kan overskue dem. 

 

En dagbog med lås er til alle. 

Nu om dage kan du finde en dagbog i de fleste hjem. En dagbog med lås er det perfekte redskab til at komme af med alle de ting, som man ikke synes andre skal høre eller har lyst til at snakke om. Det kan være ens fantasier, eller noget man går og er ked af. En dagbog som kan låses, sikrer at dine hemmeligheder er beskyttet, og nøglen kan du gemme et sikkert sted, eller have den med dig i for eksempel en halskæde.  

 

En dagbog er for alle og kan findes i mange teenageværelser, men også voksne kan have glæde af en dagbog. Er man rejselysten, er en dagbog et godt redskab til at kunne bevare sine minder, og hvor man kan skrive alle sine oplevelser ned. Så en dagbog behøver ikke kun, at være til sine dybe hemmeligheder, men er også et fantastisk redskab, hvis man en dag blot vil se tilbage på sit liv.  

 

Find den rette dagbog til dig.  

En dagbog er ikke en personlig ting, og også derfor fås rigtig mange med lås til. Man får mange dagbøger med robuste låse, som ikke kan åbnes af nysgerrige sjæle uden en nøgle. Man får dagbøger i alle farver og størrelser, med linieret papir eller uden linjer. Så det er super nemt at finde en dagbog der passer til lige nøjagtigt dig.