Black week er nærmest opvarmningen til Black Friday. Mange butikker vælger at holde Black Week, da bare én dag med tilbud simpelthen ikke er nok. Der vil være mange Black Week tilbud at vælge i mellem, så er der er rig mulighed for at finde nogen gode tilbud i løbet af ugen, hvis ikke du kan vente til Black Friday.

På Startpakke.com har vi gjort vores bedste for at lave en overskuelig guide over de bedste tilbud i løbet af hele Black Week og selvfølgelig på Black Friday.

Se vores store liste med tilbud lige her

Hvornår er det Black Week 2018

I 2018 er det black week fra den 19. november og frem til selve Black Friday, som er d. 23. november 2018. Der vil være nogen butikker, der starter lidt før, mens andre først skruer op for tilbuddene i det de så kalder for Black Weekend. Generelt er der bare rigtig mange vilde tilbud omkring Black Friday og hele Black Week, så der vil være rig mulighed for at få købt nyt, tv på tilbud, nu bærbar på tilbud eller andre ting, som du mangler. Især de store ting kan man være heldig at finde på tilbud. Mange butikker vælger at have forskellige kategorier sat ned i løbet af hele ugen, så det gælder om at holde øje med de forhandlere, hvor du mangler noget fra.

Hele Black Week bliver med virkelig mange online tilbud. Nogen steder kan du spare helt op til 70 – 80 %, så det er en oplagt dag at få købt de sidste julegaver. Her på Startpakke.com har vi brugt meget tid på at samle alle de bedste rabatter og tilbud, så du kan gå på online tilbudsjagt i ro og mag hjemmefra din computer eller via din smartphone.

Black Week 2018 starter 19. november

Black Week varer som regel hele ugen fra mandag og frem til Balck Friday, som er d. 24. Det vil dog variere hos butik til butik, hvornår priserne sættes ned. Selve konceptet om Black Friday stammer oprindeligt fra USA. Den kommercielle tradition har hurtigt fundet sin vej til Europa og Danmark, hvor danskerne i den grad har taget konceptet til dig. De seneste par år har dagen slået nye rekorder hvert år. Det skyldes at tilbuddene simpelthen bliver bedre og bedre med årene, og mangler vælger at købe deres julegaver på tilbud.

Læs også:   Børns økonomi

Hvad er Black Week?

Black Week er en slags opvarmning til sort fredag, hvor butikkerne sætter flere og flere varer ned. I ugen op til fredag, altså Black Week, vil der typisk være nogen andre tilbud end på fredagen. Derfor kan du være heldig at købe netop det, som du mangler med rabat op til 70%.

Det er en uge med masser af gode tilbud på produkter indenfor næsten alle kategorier. Ligesom Black Friday er tilbuddene primært online på Black Week, som i 2018 varer fra d. 19 – 24.

I løbet af ugen er der rig mulighed for at lede efter lige det, som du står og mangler. Det kan være hvidevarer på tilbud, en ny cykel, computer eller noget helt andet. Der er mange  af muligheder for at spare gode pengei løbet af Black Week. Det er en hel uge, hvor du kan købe julegaverne eller forkæle dig selv, med noget du mangler. Der er maser af muligheder for at gå amok og få de alle julegaver i hus inden vi rammer december. Det er dog også oplagt at købe ting, som du længe har planlagt at købe, og mangler i hverdagen. Det kan være en ny computer, vaskemaskine, cykel, bærbar eller noget helt andet. Black Week konceptet er bygget op omkring, at butikkerne skal af med årets elektronik, så der er plads til det nye. Denne tendens er fortsat, og det vil derfor især være indenfor elektronik at du finder de helt vilde rabatter, især nå det gælder online butikker.

Black Week i Danmark er efterhånden lige så udbredt som sort fredag, og det vil uden tvivl vokse og blive større og vildere med årene. Det er gode nyheder for os forbrugere, som jo har glæde af at købe tingene til lave priser.

Black Week har været i USA siden cirka 2005, hvor det helt klart er et noget større fænomen end i Danmark. Det er dog i stor vækst herhjemme, så det kan godt betale sig at holde øje med de Black Week tilbud der kommer i ugen op til Black Friday.

Læs også:   Undersøgelse: Her er Danmarks billigste børnepasning

Fordi Black Week er i ugen op til Black Friday, så er det også den mange muligheder for virkelig at spare mange penge på juleindkøbene. Så det er bare med at holde øje med tilbuddene hele ugen, inden vi rammer julemåneden. Der er nemlig sjældent de helt vilde tilbud og rabatter i december. Så det er bare med at komme til tasterne, og få søgt efter nogen gode tilbud. En anden ting er at man skal være klar til at slå til, uden at overveje det alt for længe. Når det handler om de gode tilbud, er der nemlig ofte rift og dem, og der er tit et begrænset parti, fordi det netop sælges så billigt. Nogen butikker kører endda med forskellige tilbud hver time. Det er derfor en god ide at have dankortet klar, så du er klar til at slå til, når det du mangler kommer tilbud i løbet af Black Week.

Hvor finder jeg de bedste Black Week tilbud?

De bedste tilbud til Black Friday finder du ved at bruge en oversigt over de forskellige tilbud, der findes i de forskellige online forhandlere. Det kan i den grad anbefales at handle tilbud online, da det helt sikkert er her du finder de laveste priser. Derfor har vi også samlet en liste med alle de gode tilbud, og den finder du her på Startpakke.

Du kan bruge en sammenligningsliste til at finde frem til de bedste Black Friday tilbud.

I weekenden op til Black Friday starter det hypede Black Week udsalg som danner grobund for vedligeholdelse af onlinehandel frem for handel i fysiske butikker. I år starter Black Week den 27. november.

Black Week bliver måske lige så stort son Black Friday

I løbet af få år har salget på Black Week vist sig at stige markant i hele Danmark, og det er en tendens, der ser ud til at fortsætte i landet. Her på Startpakke.com har vi længe arbejdet på at samle de butikker og online forhandlere, der giver de bedste tilbud. Hvis du klikker dig videre på de forskellige forhandlere, så vil du finde de bedste tilbud der er på Black Week og selvfølgelig også sort fredag.

Læs også:   Ulykkesforsikring til børn - Få et godt tilbud på en børneulykkesforsikring

Overvej hvad du mangler inden Black Week & Black Week

Inden vi nærmer os den tid, hvor det er november og snart jul, så er det en god ide at overveje, hvad du mangler, og om der er noget bestemt du er på udkig efter. Det er nemlig en god ide at vente med at købe det du mangler indtil vi rammer black Friday, Black Week, hvor der vil være mange tilbud. Det er nemlig ofte i disse dage man køber ind til årets julegaver. Det er ikke kun julegaverne du kan købe på tilbud i disse dage. Det er også muligt at købe tøjet til både jul og nytår. Så slipper du for de obligatoriske tøjkriser, da du allerede for længst har fået styr på årets outfit, og endda købt det på tilbud.

Hvad skal jeg købe på Black Week?

Det er naturligvis helt op til dig selv, hvad du skal købe på Black Week. Dog er det en god ide at gå efter store ting, der normalt ville være for dyre til at du investerer i dem lige nu og her. Det er nemlig oftest den type varer, der er sat mest i løbet af Black Week. Så hvis du mangler eksempelvis nyt TV eller computer på tilbud, så er det en god dag at lede efter vilde rabatter og de bedste tilbud på elektronik. Det er også en god dag at købe for eksempel en ladcykel eller mountainbike på tilbud, da mange cykelforhandlere kører med store rabatter på online og i butik.