I 2018 falder Cyper Monday d. 26. november. Det er en vild dag med virkelig mange online tilbud! På selve dagen vil der være mange Cyber Monday tilbud, så det er en oplagt dag at få købt de sidste julegaver.

Her på Startpakke.com har vi brugt meget tid på at samle alle de bedste rabatter og tilbud, så du kan gå på tilbudsjagt i ro og mag hjemmefra.

Gå til den store liste med Cyber Monday tilbud her

Cyber Monday 2018 – 26. november

Cyber Monday er mandagen, som ligger ugen efter Black Friday. Cyber Monday stammer fra USA ligesom selve Black Friday gør. I USA falder Cyber Monday på mandagen efter Thanksgiving, hvor mange amerikanere alligevel har fri. Derfor har mange butikker valgt at afholde Cyber Monday som en forlængelse af Black Friday og Black Week.

Se de vilde tilbud på vores store liste her

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er på mange måder det samme som Black Friday eller sort fredag. Det er en dag med masser af gode tilbud på produkter indenfor næsten alle kategorier. Hvis du er helt kan du endda finde priser på Cyber Monday, der er endnu lavere end Black Friday, fordi butikkerne simpelthen skal af med de sidste varer.

Ligesom Black Friday er tilbuddene primært online på Cyber Monday, som i 2018 falder på d. 26. november.

På selve dagen er der rig mulighed for at lede efter lige det, som du står og mangler. Det kan være hvidevarer på tilbud, en ny cykel, computer eller noget helt andet. Der er masser af muligheder for at spare gode penge på Cyber Monday. Det er en dag, hvor du kan købe det som du ikke lige nåede at købe på Black Friday. Der er maser af muligheder for at gå amok og få de sidste julegaver i hus. Det er dog også oplagt at købe ting, som du længe har planlagt at købe, og mangler i hverdagen. Det kan være en ny computer, vaskemaskine, cykel, bærbar eller noget helt andet. Hele Black Friday konceptet er bygget op omkring, at butikkerne skal af med årets elektronik, så der er plads til det nye. Denne tendens er fortsat, og det vil derfor især være indenfor elektronik at du finder de helt vilde rabatter.

Læs også:   Derfor bør du gennemgå forsikringen, når du får barn: 5 gode grunde

Cyber Monday i Danmark er endnu ikke lige så udbredt som sort fredag, men den vil uden tvivl vokse og blive større og vildere med årene. Det er gode nyheder for os forbrugere, som jo har glæde af at købe tingene til lave priser.

Cyber Monday har været i USA siden cirka 2005, hvor det helt klart er et noget større fænomen end i Danmark. Det er dog i stor vækst herhjemme, så det kan godt betale sig at holde øje med de Cyber Monday tilbud der kommer efter Black Friday.

Fordi Cyber Monday er mandagen efter Black Friday, så er det også den sidste mulighed for virkelig at spare mange penge på juleindkøbene. Der er nemlig sjældent de helt vilde tilbud og rabatter i december. Så det er bare med at komme til tasterne, og få søgt efter nogen gode tilbud. En anden ting er at man skal være klar til at slå til, uden at overveje det alt for længe. Når det handler om de gode tilbud, er der nemlig ofte rift og dem, og der er tit et begrænset parti, fordi det netop sælges så billigt. Det er derfor en god ide at have dankortet klar, så du kan købe de ting du ønsker at investere i.

Hvor finder jeg de bedste Cyber Monday tilbud?

De bedste tilbud til Black Friday finder du ved at bruge en oversigt over de forskellige tilbud, der findes i de forskellige online forhandlere. Det kan bestemt anbefales at handle tilbud online, da det helt sikkert er her du finder de laveste priser.

Læs også:   Ulykkesforsikring til børn - Få et godt tilbud på en børneulykkesforsikring

Du kan bruge en sammenligningsliste til at finde frem til de bedste Black Friday tilbud og de bedste Cyber

Når weekenden er slut, starter det hypede Cyber Monday udsalg som danner grobund for vedligeholdelse af onlinehandel frem for handel i fysiske butikker. I år starter Cyber Monday den 27. november.

De følgende år falder Cyber Monday på disse datoer:

  • Cyber Monday 2018 bliver mandag den 26. november 2018
  • Cyber Monday 2019 bliver mandag den 2. december 2019
  • Cyber Monday 2020 bliver mandag den 30. november 2020
  • Cyber Monday 2021 bliver mandag den 29. november 2021

Cyber Monday bliver måske lige så stort son Black Friday

I løbet af få år har salget på Cyber Monday vist sig at stige markant, og det er en tendens, der ser ud til at fortsætte. Her på Startpakke.com har vi længe arbejdet på at samle de butikker der giver de bedste tilbud. Hvis du klikker dig videre på de forskellige forhandlere, så vil du finde de bedste tilbud der er på Cyber Monday.

Overvej hvad du mangler inden Black Week & Cyber Monday

Inden vi nærmer os den tid, hvor det er november og snart jul, så er det en god ide at overveje hvad du mangler. Det er nemlig en god ide at vente med at købe det du mangler indtil vi rammer black Friday, Cyber Monday og det hele. Det er nemlig ofte i disse dage man køber ind til årets julegaver. Det er ikke kun julegaverne du kan købe på tilbud i disse dage. Det er også muligt at købe tøjet til både jul og nytår. Så slipper du for de obligatoriske tøjkriser, da du allerede for længst har fået styr på årets outfit, og endda købt det på tilbud.

Læs også:   Lån til barnevogn, autostol og andet babyudstyr

Hvad skal jeg købe på Cyber Monday?

Det er naturligvis helt op til dig selv, hvad du skal købe på Cyber Monday. Dog er det en god ide at gå efter store ting, der normalt ville være for dyre til at du investerer i dem lige nu og her. Det er nemlig oftest den type varer, der er sat mest ned på Cyber Monday. Så hvis du mangler eksempelvis nyt TV eller computer på tilbud, så er det en god dag at lede efter vilde rabatter og de bedste tilbud på elektronik. Det er også en god dag at købe for eksempel en cykel på tilbud, da mange cykelforhandlere kører med store rabatter på online og i butik.