Udendørs babygynge – 3 af de bedste babygynger

En babygynge kan være noget af det sjoveste for den lille fyr eller en pige. Vi kan derfor på det kraftigste anbefale en god udendørs babygynge i træ til baby! Det er nemlig et næsten uundværligt stykke udendørs legetøj til haven, når man først har set hvor sjov en babygynge er for de små. Du kan vælge at hænge en udendørs babygynge fra et gyngestativ, men et træ kan ofte også være en rigtig fin løsning.

Vi har taget et kig på nogle udvalgte babygynger. Det er babygynger i træ, og som generelt er lavet i kvalitetsmaterialer. Dette er med til at sikre en både slidstærk gynge, men også at den er sund at sidde i for din baby. De udendørs babygynger vi her viser, kan selvfølgelig også bruges til indendørs brug. Du kan f.eks. vælge at have dem hængende udenfor i sommerhalvåret, og indenfor om vinteren.

Sisällysluettelo

Sort babygynge i træ fra Done By Deer

Her er en utrolig lækker trægynge til baby fra Danske Done By Deer. Babygyngen er super solid og holdbar. Samtidig har babygyngen en rigtig god rygstøtte. Alt i alt er det altså en babygynge, hvor du roligt kan give din baby en masse sjove timer. Den kan nemt fastgøres udendørs til et gyngestativ eller lignende, men du kan også sagtens vælge at installere den i loftet eller i dørkarmen indenfor.

Babygynge – hvilken alder: Denne gynge er godkendt fra 1 år, men vi vurdere at den er et rigtigt fint udendørs legetøj allerede fra baby er 9 måneder gammel.

Pris: Set til 499 kr

Du kan købe babygyngen her.

Lue myös:   Paras lasten kelkka | Paras lasten kelkka | Paras lasten kelkka

Farverig babygynge i træ fra Maki

Dette er på mange måder en sammenlignelig gynge. Den er i træ, men til gengæld er den lidt mere farverig end ovenstående gynge. Det er let at placere din baby i denne gynge, og så er der også en rigtig god støtte til babyen, når du giver ham eller hende en gyngetur, hvilket er godt den første gyngetid. Denne babygynge kan også bruges både indendørs og udendørs.

Babygynge – hvilken alder: Denne babygynge vil vi også anbefale fra en alder omkring de 9 måneder.

Pris: Set til 349 kr

Du kan købe babygyngen her.

Hestegynge i træ fra Small Foot

Når din baby bliver lidt ældre, så kan det være der skal lidt mere til for at gøre det ekstra sjovt at gynge. Dette er igen en rigtig solid synge, som ligner en hest. Denne babygynge er lidt anderledes i måden man sidder. Derfor anbefaler vi den ikke fra før omkring 2 års alderen.

Babygynge – hvilken alder: Fra cirka 2 år.

Pris: Set til 429 kr

Du kan købe babygyngen her.

Babygynge – Hvornår kan din baby bruge en gynge?

Lige som alt andet, så er der forskel på hvor gamle babyerne er før det er smart at placere dem i en babygynge, hverenten det er udendørs eller indendørs. Det er vigtigt at dit barn kan sidde op selv, før du putter ham eller hende i en gynge. Nogle børn kan allerede sidde fint selv når de er 6 måneder, men de fleste er først parate til at gynge når de er lidt ældre. Derfor anbefaler vi de fleste gynger fra 9 måneders alderen eller ældre. Hvis du vælger at købe en gynge uden sidder, så skal barnet være omkring 3 år gammelt, før du placere ham i den.

Lue myös:   Hold ferie billigt | 3 billige måder at holde ferie på

En gynge kan bruges mange steder

En babygynge kan give sjov rigtig mange steder. Du behøver ikke nødvendigvis at købe 27 forskellige gynger til alle de steder hvor det vil være sjovt for din baby at gynge. Du kan forholdsvis let flytte rundt på babygyngen. Sæt f.eks. en krog op på terrassen, i et træ, ude i sommerhuset, hos bedste forældrene og indendørs i et eller flere rum og/eller dørkarme. På denne måde kan et køb af en babygynge give masser af sjov mange forskellige steder!