Der er meget praktisk og nødvendigt udstyr som skal købes ind, inden baby melder sin ankomst. En pusletaske er babyudstyr som mange kommende mødre ser som en nødvendig investering. En pusletaske adskiller sig nemlig fra en almindelig taske, ved at have en masse rum med plads til bleer, plejeprodukter, sutter mm. En pusletaske kan derfor være en nødvendighed for de kommende forældre til opbevaring af de vigtigste ting til baby, når man for eksempel er på tur. Der findes mange forskellige modeller indenfor pusletasker og det betyder at der er noget til enhver smag.

Se de bedste pusletasker længere nede på siden

Vi viser jer nogle af de bedste pusletasker på markedet, så du kan finde god inspiration til hvilken pusletaske som du synes bedst om til dig og baby. Efter guiden skriver vi om hvad der er vigtigt at have fokus på, ved valg af pusletaske. Læs mere herunder.

Sisällysluettelo

Hvis du leder efter en pusletaske som både er i super lækker kvalitet, i fedt design og top funktionel, så se alle de bedste pusletasker herunder.

Cam Cam Pusletaske

Sød pusletaske fra Cam Cam i farven Navy. Pusletasken har en messinglynlås og er lavet i GOTS certificeret bomuld i et quiltet design. Pusletasken har fine detaljer og der er lagt vægt på funktionalitet og et æstetisk udtryk. Tasken har et mint farvet inderstof og 2 store indvendige lommer. Der er acryl-coating på både inder- og ydresiden af tasken, der sørger for at gøre den mere vand og smudsafvisende. Pusletasken har skulderrem og ligeledes en længere justerbar strop, der er ideel til at hænge på barnevognsstyret. Pusletasken fra Cam Cam måler 30 x 36 x 11 cm. og findes i flere farver.

Ida Ising Copenhagen pusletaske

Eksklusiv pusletaske fra Ida Ising Copenhagen der kan foldes ud, så det bliver nemt at skifte baby uanset hvor I befinder jer. Pusletasken har en tyk skummadras, der sikrer barnet en god komfort under bleskift. Ligeledes er der gode lommer til alt pusletilbehøret. Udvendigt kan lommen lukkes med lynlås. Med pusletasken medfølger Ida Ising vandtæt barnevognstaske, barnevognsnet og et frotté lagen. Selve tasken er lavet i liberty stof af 100% bomuld og kernelæder. Tasken måler 33 x 43 x 8 cm. Når den er slået ud er længden 90 cm. og bredden 67 cm. Pusletasken fra Ida Ising Copenhagen findes i flere farver.

DAY Birger et Mikkelsen pusletaske

Fin DAY pusletaske i støvet blå velour. Pusletasken fine syninger og et klassisk design. Tasken har en justerbar skulderrem, og så åbnes selve tasken med to magnetknapper hvor den kan lynes helt ned og dermed bruges som pusleunderlag. Pusletasken har en stor lomme, der åbnes med en lynlås. I den store lomme er der 3 små lommer med elastikkanter samt 1 stor lomme. Der findes også åbne lommer udvendigt på tasken. Pusletasken er indvendigt fremstillet af 100% nylon og udvendigt af 100% rayon. Pusletasken fra DAY måler 33 x 47 x 12,5 cm. og findes i flere farver.

Petit Sofie Schnoor pusletaske

Lækker pusletaske fra Petit Sofie Schnoor i farven Ocean. Pusletasken lukkes med lynlås og har fine detaljer med mange indvendige lommer, løst pusleunderlag, et lille termorum til sutteflasken og en skulderrem. Pusletasken er acryl-coated indvendigt og udvendigt, for at være mere vand og smudsafvisende. Det betyder at tasken nem kan tørres af med en klud. Pusletasken er udvendigt lavet i 99% polyester og 1% PVC og indvendigt af 100% polyester. Pusletasken fra Petit Sofie Schnoor findes også i en sort quiltet udgave.

Skip Hop puslerygsæk

Smart puslerygsæk fra Skip Hop i sort. Pusletasken er i et moderne design der kombinerer trend og funktionalitet. Det smarte ved puslerygsækken er at du har dine hænder fri, idet du bærer tasken på ryggen. Den kan dog også sidde på barnevognens styr. Tasken har fine læder og gulddetaljer og ligner derfor en helt almindelig fin rygsæk. Tasken har et stort rum der kan spændes ind med en snor. I taskens sider er der plads til flasker og så er der et rum med lynlås foran til de personlige ejendele. Puslerygsækken fra Skip Hop måler 38 x 38 x 17 cm.

Elodie Details pusletaske

Lækker pusletaske fra Elodie Details i farven Gilded Grey der ligner en helt almindelig taske. Tasken har fede detaljer i læder. Der medfølger stropper til at hænge pusletasken på styret af barnevognen samt et blødt og foret pusleunderlag. Ligeledes har tasken smarte skjulte termo lommer til at holde drikkevarer eller sutteflasken varm eller kold. Tasken har en masse lommer til alt det praktiske tilbehør. Pusletasken fra Elodie Details måler 42 x 49 x 15 cm. og findes i flere varianter.

Lue myös:   Lappu vauvalle | Mukava ruokalappu vauvalle

Storksak pusletaske

Smart sort unisex pusletaske fra Storksak der er lavet i robust og slidstærkt kanvas med flotte læder detaljer. Pusletasken har en bred skulderstrop og kan let hænge på styret over barnevognen. Tasken har et stort rum hvor der er en lomme med lynlås og ligeledes 4 elastik lommer. Med pusletasken følger pusleunderlag og en termopose så sutteflasken kan holdes kold eller varm. Pusletasken fra Storksak måler 30 x 11 x 39 cm.

Bystroom pusletaske

Fin og klassisk pusletaske fra Bystroom i farven Articoke. Pusletasken har et enkelt udtryk, der gør den anvendelig som både pusletaske og almindelig håndtaske. Pusletasken har flere gode rum og lommer. Tasken har dobbelt hanke og lynlås i toppen. Den er fremstilet i kunstlæder, med vand og smudsafvisende effekt, der gør den nem at rengøre med en klud. Pusletasken har en justerbar og aftagelig skulderstrop og så medfølger der pusleunderlag, toilettaske og flaskeholder i en grålig farve. Pusletasken fra Bystroom måler 45 x 27 x 19 cm. i bunden og 12 cm. i toppen og findes i flere flotte farver.

CAMA Copenhagen pusletaske

Lækker pusletaske i grå quilt fra CAMA Copenhagen. Pusletasken åbnes og lukkes med en lynlås og har 2 netlommer på ydresiden af tasken. Ydrestoffet er foret med vandafvisende polyester , så den ikke suger fugt til sig hvorend man stiller den. Pusletasken kan foldes ud og har 3 lommer indvendigt. Der er en fin tyk madras så barnet kan ligge godt og komfortabelt. Selve madrassen er PU-coated, således at der ikke trænger fugt igennem. Lagenet er lavet i Øko-tex bomuldsfrotté. Pusledelen er lavet af polyester foret med økologisk bomuld. Pusledelen kan tages ud efter behov så tasken også kan bruges uden den del. Pusletasken fra CAMA Copenhagen måler 33 x 40 x 45 cm. og findes i flere farver.

Young Versace pusletaske

Smart pusletaske fra Young Versace i hvid med blåligt design. Selve tasken er fremstillet i vatteret kvalitet med en blød overflade. Indvendigt af 97% bomuld og 3% elastan. Udvendigt af 100% polyester. Pusletasken lukkes med knapper af magneter og består af 1 stort rum med bomuldforing. Der er ligeledes to mindre lommer indvendigt og på bagsiden af tasken en stor åben lomme. Med tasken medfølger et pusleunderlag og så har tasken en justerbar skulderrem. Pusletasken fra Young Versace måler 38 x 23 x 15 cm. og findes i flere farver.

Lue myös:   Opas siitä, mitkä rattaat

Babymel pusletaske

Fin pusletaske fra Babymel i modellem Amanda Quilted Black. Pusletasken har en god størrelsen og er indrettet med isolerende flaskelommer. Der er lynlåslommer til værdigenstande og yderligere otte rum hvor de fem indvendige er elastiske opbevaringsrum og ét rum er med lynlås lomme. Tasken har en justerbar skulderem og som ligeledes kan fastgøres til styret på barnevognen. Tasken er fremstillet i slidstærk polyester og med vand og smudsafvisende foring. Pusletasken fra Babymel måler 44 x 30 x 12 cm. og findes ligeledes i farven Moss.

Vælg den rette pusletaske

Det kan være svært at skabe sig et overblik over de mange pusletasker på markedet. Vi har gjort det nemmere for dig med guiden ovenfor, der viser dig nogle af de bedste pusletasker i den lækreste kvalitet og med de fineste detaljer. En funktionel pusletaske bør indeholde et stort rum og flere små rum. Ét rum bør være med lynlås til ens private ejendele, så du kan være sikker på at de er hvor du har lagt dem. En ideel pusletaske er med skulderrem, så du både kan bære tasken i hånden og over skulderen. Det ydre stof på pusletasken bør være noget der kan tåle alt slags vejr, da pusletasken kan blive udsat for regn hvis du er en af dem der har den med på tur. En smart detalje som vi mener en pusletaske bør have, er stropper til at fastgøre tasken til barnevognen eller klapvognen, så du kan blive aflastet når I er på tur.

Vælg en pusletaske som du føler er nem at bære, er stor nok til at have de nødvendige pusleting med og som du synes har et flot design. Så har man mere lyst til at tage den i brug. God jagt!