Virstanpylväs kortit | Virstanpylväs vauvakortit

Baby med milestonekort, så man kan se han bliver 4 mdr. gammel.

Milestonekort baby kort på dansk, eller som de også kaldes, baby milepælekort, er populære når vi skal huske de største øjeblikke i babys første år.

Konceptet går ud på at du tager et billede af baby med kortet, hvor der fx. står “i dag kravlede jeg for første gang” eller ” I dag sov jeg igennem for første gang”.

Så glemmer du aldrig hvilken dato din baby nåede sine milepæle.

Køb milestone kort her

Sisällysluettelo

Sisällysluettelo

Lue lisää klikkaamalla.


Glem aldrig hvordan din baby så ud, da hun var 1 uge gammel.

Hvad er milestone baby kort?

Som navnet antyder, markerer kortene milepæle i din babys liv. Det vil sige de dage, hvor din baby lærer noget nyt.

Kortene kunne til at starte med kun fås på engelsk (Milestone baby cards), men nu kan du vælge mellem flere udgaver af milestone baby kort på dansk.

Billederne med baby milestone kort er hyggelige at dele på de sociale medier eller sende direkte til venner og familie, så de kan følge med i babys udvikling.

 

Med milestone kort husker du alle de vigtige milepæle i babys første år.

Hvordan bruger man milestone kort?

Med milestone baby kort kan du huske alle fantastiske minder fra din babys første år.

På milestone kortene er der et felt med plads til den dato, som passer på teksten på kortet. Du derfor skrive hvilken dato baby bliver 4. mdr., eller den dag baby siger mor for første gang.

Når du har skrevet datoen ned, kan du placere kortet på din baby, eller ved siden af og derefter tage et billede. Billedet kan du gemme som et skønt minde.

Billedet er egnet til at dele på de sociale medier, hvor venner og familie kan se hvad der er sket for baby i dag.

Lue myös:   Føtex Baby Pack - Hyvä aloituspakkaus vauvalle, jossa on hienoja tuotteita.

Fordele ved milestone baby kort på dansk

Kortene foreviger de største øjeblikke i din babys liv. Når dit barn er blevet ældre, kan I kigge igennem kortene og billederne sammen og se tilbage på hvornår barnet lærte at kravle og gå. Der er rigtig mange milepæle i babys første år, og milestone baby kort på dansk hjælper dig med at huske dem alle sammen.

  • Husk alle mærkedagene
  • Del billederne med familie og venner
  • Vælg mellem flotte designs på milestone kort

Når du tager billeder af din baby med et milestone kort, bliver det et rigtig godt minde at se tilbage på. Billederne er også idelle at dele på de sociale medier, hvor venner og familie kan blive opdateret i babys udvikling.

Eksempler på baby milepæle kunne være: I dag vendte jeg mig fra mave til ryg, I dag spiste jeg grød for første gang, I dag sov jeg igennem for første gang eller I dag lærte jeg at kravle / eller gå.

Efterhånden som milestone kort er blevet mere populære, kan man nu vælge mellem mange flotte designs. Nogen er farverige med masser af billeder på, mens andre milestone baby kort fremstår i dæmpede farver. Du kan garanteret finde de helt rigtige baby milepæle kort på vores liste længere nede på siden.

Fremkald billeder i fotobog

Billederne er vores børn er det mest dyrebare vi har. Husk derfor at fremkalde nogen af billederne løbende, så du ikke pludselig mister dem.

En fotobog har man glæde af resten af livet.

En god måde at bevare billederne er at fremkalde dem i en fotobog. Der findes mange sider, hvor du nemt kan lave din egen fotobog. Du kan for eksempel lave en over din babys første år, barnedåben, eller noget helt tredje.

 

Med en fotobog slipper du for at bøvle med at sætte billederne ind i mapper, eller have dem liggende løst i konvolutten. De er allerede printet i en fin bog, som både du og dit barn får glæde af resten af livet.

Lue myös:   Børnebestik - Baby spisesæt med ske og gaffel

Gratis fotobog!

Design din egen personlige fotobog med billeder af din baby. Få en lille fotobog gratis, eller få 80 kr i rabat på en af de andre fotobøger med rabatkoden: MINFOTOBOG

Foto.dk – Gratis fotobog

De bedste milestone baby kort på dansk

Følg disse links og find de bedste milestone baby kort på dansk. Der findes forskellige varianter. Måske kan du finde de helt rette milestone kort til baby på disse sider.


Lirumlarumleg milestone baby cards

Her finder du rigtig søde kort, holdt i sarte farver og sort. På billedern er der ugler og andre søde dyr. Det er de helt rette kort til dig, der ikke vil have kort i stærke farver. Alt teksten er på dansk.

Du finder også en variant med flere farver, og levende illustrationer, der passer til teskten. Med disse milestone kort kan du på fineste vis forevige din babys milepæle.


Babygear baby milestone kort på dansk

Her finder du flere forskellige slags baby kort. Der er nogen med illustrationer af den søde kendte kanin, Miffy. Den søde kanin vil pynte på ethvert billede af din baby.

Der er også muligheden for Junior kort (1-4 år). Hvorfor ikke fortsætte med at markere milepælene efter det første år? Disse kort skal bruges til børn i alderen 1 -4 år. Der er masser af milepæle for børn efter de er blevet 1 år. For eksempel første gang de sad på potten, eller deres første tegning.

Milestone kort gravid – husk milepæle i din graviditet

Milestone kort kan også bruges i din graviditet. Tag billeder af maven med kortene, så du altid kan huske hvordan du så ud, da du var i 28. På milestone kort til gravide, kan du også notere hvilken dag du fandt ud af kønnet på din baby, hvilken dag du fandt ud af du var gravid og meget mere.

Milestone kortene hjælper dig med at huske de bedste og vigtigste milepæle i din graviditet. Det er sjovt at kigge tilbage på, både som forældre og som barn. Rigtig fine kort til den gravide, og til den første tid med en lille baby. Kortene har flotte billeder og farver, og

Lue myös:   Lastenrattaiden aloituspaketti | Säästä paljon ostamalla aloituspaketti!

 

Smil til mor, lille skat.

Sådan tager du gode billeder af baby

Små ben og arme der er i konstant bevægelse, og en nusseklud der altid skal være oppe ved ansigtet. Det kan være en næsten umulig opgave at fange de bedste øjeblikke med kameraet, når du skal tage billeder af din baby. Heldigvis kan du med få tricks forbedre chancen for at fange din babys søde smil.

Timing er alt

At få taget billeder er en oplevelse for baby. Lyset og skarpt og baby forstår ikke helt mors anstrengelser for at lokke et smil frem.

Vælg derfor det tidspunkt på dagen hvor din baby er mest oplagt og klar til nye indtryk og oplevelser. Det er for de fleste babyer efter en lur og lidt mad.

Baby behøver ikke kigge i kameraet

Med selv det bedste kamera, kan det næsten være umuligt at fange det splitsekund, hvor baby både smiler og retter sine blå øjne mod kameraet.

Accepter at et godt billede kan fange et unikt øjeblik, hvor baby undersøger sit legetøj eller kigger på en fulg.

Du kan også tage gode billeder af dit barn mens det sover. Her ligger baby stille, og du kan forevige et roligt øjeblik.

Vær med på billedet

Sid med din baby på skødet, mens den anden forældre knipser løs. De billeder af dig selv sammen med baby, bliver ofte de mest betydningsfulde senere hen.

Når mor eller far er med, hjælper det også baby til at føle sig tryg i situationen, og det hele bliver til hygge og leg.

Vær tålmodig

Sidst men ikke mindst, skal du være tålmodig. Måske er din baby bare ikke i humør til at posere idag. Der kan være mange grunde til at det ikke lykkedes. Hold en pause eller prøv igen en anden dag, så det bliver en god oplevelse for dit barn at blive fotograferet.