Vaatekaapit, joissa on liukuovet

Mittatilaustyönä valmistetut liukuovet ovat tie unelmiesi vaatekaappiin.

Katso täältä lisätietoja siitä, miten löydät parhaat liukuovilla varustetut mittatilausvaatekaapit. Hanki kauniit kaapinovet, jotka on räätälöity kotiisi! Kaikki voidaan tilata nopeasti ja helposti verkossa. Sinun tarvitsee vain miettiä, miltä liukuovellinen vaatekaappi näyttää ja miten haluat vaatekaapin sisustettavan.

Voisitko käyttää kaappia, jossa on todella paljon säilytystilaa?

Tarvitsetko kaapin, joka ei näytä isolta palikalta, vaan sopii mukavasti huoneeseen?

Sitten olet oikealla sivulla. Tässä käymme läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä investoidessasi uusiin liukuoviin. Lue lisää ja ota selvää, mitä sinun ei todellakaan pitäisi tehdä!

Osta mittatilaustyönä valmistetut liukuovet nopeasti ja helposti verkosta!

Klikkaa ja katso lisää jälleenmyyjältä heti 

Sisällysluettelo

Vaatekaapit, joissa on liukuovet

Vælger du at indrette dine garderobeskabe med skydelåger på mål, så opnår du en række fordele i dit hjem.

 • Undgå skydelåger, der vibrerer / hopper, når de er installeret 
 • Oplev hvor let lågerne kører med gode rammer af aluminium
 • Slip for skydedøre der med tiden bliver slidte og skæve
 • Få 30 dages returret hos Decoslide! – selv når du køber skydelåger på mål

Tænker du at det er både besværligt og dyrt at få lavet dine garderobeskabe efter mål? Så kan du godt tro om igen – det er nemlig ret nemt og du skal hverken være håndværker eller computer-ekspert for nemt og hurtigt at klikke dine nye skabe hjem.


Muligheden for at købe garderobeskabe med skydelåger efter mål kommer især dig til gode, hvis du bor i et hjem med enten højt eller lavt til loftet.


Før i tiden skulle loftet tilpasses skydelågen, men sådan er det ikke mere. Nu kan du købe garderobeskabe med skydelåger efter mål, så de passer perfekt ind i dit soveværelse eller hvor i hjemmet du ønsker at bruge dine skydedøre.


Læs videre og find ud af hvordan du nemt og hurtigt bestiller dine nye skydelåger på mål med hjælp fra eksperterne hos Decoslide.

Gå direkte til forhandleren og vælg dine nye skydelåger i dag 

Skab med skydelåger i soveværelset

Kunne du godt bruge mere opbevaringsplads i soveværelset?


Få masser af plads til dit tøj og andre sager med et skab med skydelåger på mål, der passer præcis til dit soveværelse.


Det fede ved et skab med skydedøre er at du kan indrette det præcis som du vil. Med det store udvalg af garderobeindretning kommer du aldrig mere til at mangle plads til sko, eller de jakker du egentlig gerne ville have på bøjlestang.

Godt at vide inden du køber dine nye garderobeskabe med skydelåger på mål


Garderobeskabe med skydelåger på mål kan købes i flere forskellige kvaliteter og prisklasser. Her gælder det om at se sig godt for og ikke kun bruge prisen som et parameter for hvilke skabe med skydelåger du vælger.

Tjek om rammen er plastik, stål eller aluminium

På markedet for skydelåger kan du relativt hurtigt finde nogen meget billige garderobeskabe med skydelåger på mål som du måske endda kan få for knap 2.000 kr. Men her skal du være opmærksom på, om rammen er lavet af stål eller plastik.

Lue myös:   Vaatekaapin suunnittelu

Plastik er det billigste materiale og vil give nogen skydelåger, der ikke sidder stabilt. Det samme gør sig gældende med stål. Det kan være et godt valg, hvis prisen er et super vigtigt parameter for dig.
Men ønsker du virkelig kvalitet for pengene, så gå efter skydelåger med en ramme i aluminium. Det er langt stærkere og mere slidstærk.

Helt konkret vil en ramme af stål betyde, at skydelågerne sidder stabilt, og ikke kan ”vibrere” i deres ramme.

Se skydedøre med aluminuimsramme her

OBS – Vigtig viden inden du køber!

Forestil dig at du giver din skydelåge et lille skub indad. Med en semi-god ramme af stål eller plastik vil lågen stå og vibrere i flere sekunder efter. Sidder skydelågen derimod i en kvalitetsramme af aluminium, så vil lågen stå fast selvom du rammer den.

Billige skydelåger på mål

Heldigvis er det i dag muligt at investere i skydelåger i super god kvalitet til pengene. Og det skyldes udelukkende, at du kan købe dem online.


Når du køber dit skab efter online hos Decoslide, så bliver de sendt til dig direkte fra deres lager. Også selvom du køber garderobeskabe med skydelåger lavet på mål efter lige præcis dine ønsker.

Den gode pris skyldes, at du simpelthen sparer det fordyrende mellemled, som der forekommer, når du køber dine skydelåger i en fysisk butik. Skydelåger på mål er både nemt og billigt at købe online.

Hvis du ikke har behov for at købe skydelåger efter mål, så kan du også sagtens købe dem efter standardmål. Rigtig mange kan vælge denne løsning.

For under 3.500 kr. kan du få en super kvalitetsløsning. 

Klik dig videre med det samme, og se nærmere på de lækre produkter. 

Bare rolig – der er mennesker bag skærmen

Lyder det lidt farligt at købe noget så vigtigt som dine nye skydelåger på mål i en online shop? Det behøver du ikke være bekymret for.

 • For det første har du som noget helt unik 30 dages fuld returret. Du kan altså altid returnere de skydelåger du har valgt, hvis det viser sig at det ikke lige var dig alligevel.
 • For det andet så er der flinke og rare mennesker bag skærmen, der sidder klar til at hjælpe dig igennem dit valg af skydelåger efter mål eller standardmål. Det er bare at gribe telefonen og ringe, eller skrive til Decoslide i deres kontakt formular. Så vil du snart få svar.

Klik dig ind på Decoslide og fyr løs med de spørgsmål du måtte have.

 • For det tredje så vil du opleve en meget hurtig levering, når du køber på nettet. Hvis du vælger skydelåger efter standardmål, så har du dem på din adresse allerede indenfor 48 timer! Skal du have garderobeskabe med skydelåger på mål, så kan du forvente at have dem hjemme inden for en uge.

Sådan indretter du efter din stil og dine behov

Med et garderobeskab med skydelåger efter mål er det slut med klodsede, overfyldte garderobeskabe, hvor der alligevel aldrig er helt plads nok på hverken hylder eller bøjlestang.

Du kan nemlig selv indrette dit nye store skab præcis som du vil.

Der er et stort udvalg af forskellig garderobe indretning med trådkurve, bøjlestænger, hylder, plads til sko og meget meget mere.

Klik dig videre og find ud af hvordan du indretter din drømme-garderobe!


Med et garderobeskab med skydelåger på mål kommer dit nye skab til at passe præcis til dit hjem, og det betyder mere plads og mere overskuelighed i hjemmet.

Udførlig vejledning til samling af garderobeskabene

Du behøver hverken at være håndværker eller ingeniør at samle dine skydelåger. Når du får dem leveret får du nemlig en udførlig vejledning.

Lue myös:   Kehto vaihtopöydälle tai leikkikehälle

Glem alt om at samle umulige ikea-skabe – skydelågerne fra Decoslide er ret ligetil at samle. Og får du brug får hjælp, så er den aldrig langt væk.

Du skal blot gå ind på Decoslides hjemmeside, scrolle ned i bunden og klikke på ”Har du købt” under punktet Information. Så kommer du straks til en side med masser af hjælp. Gå til hjemmesiden med et klik her.

Flere anvendelsesmuligheder med skydelåger efter mål

Skydelåger til klædeskabet er nok den mest traditionelle anvendelse i hjemmet. Men faktisk kan de bruges til meget mere! Det er en elegant løsning, der uden at lyve kan passe ind i ethvert hjem. De kan nemlig laves efter mål.


Men hvis du har en ganske gennemsnitlig loftshøjde, så kan du bestille dem efter standardmål. Det gælder hvis din loftshøjde er mellem 210 – 250 cm.
Se meget mere om dette her.


Her kan du se en liste med inspiration til hvad du ellers kan bruge dine nye skydelåger til!

 • Gem din store vaskesøjle bag skydelåger – Store maskiner som vaskemaskine og tørretumbler er ikke det mest spændende at se på. Gem dem væk bag et par hvide, smukke skydelåger og du behøver ikke længere at kigge på dem. Samtidig reduceres støjen fra din vaskesøjle.
 • Dæk kedelige el installationerne til med skydelåger – så behøver du ikke længere at kigge på dem. Hvis du har børne eller børnebørn i huset kan de heller ikke komme til at pille ved installationerne når de er gemt væk. El-installationer er jo nødvendige i alle hjem, men det er nok de færreste der nyder synet af dem. Med skydelåger er de fortsat nemme at komme til.
 • Gem dit skrivebord og computer bag skydelåger – har du hjemmekontor i soveværelset eller et andet rum, der også benyttes til noget andet? Sæt et par skydelåger op og din arbejdsplads er gemt væk, når du ikke bruger den. Bonus er også at du har mere ro i din indretning.
 • Opbevaring af legetøj i skab med skydelåger. Børnene får hurtig samlet en kæmpe bunke legetøj sammen efter fødselsdag og jul. Pak det hele væk i et rummeligt skab med skydelåger. Så er det også nemmere for børnene selv at rydde op, når de er færdige med at lege.

Få dit hjem til at syne større med skydelåger med spejle


En anden fordel ved at vælge skydelåger som løsning til en lækker garderobe, er at dit hjem nærmest automatisk vil komme til at syne meget større end det egentlig er. Faktisk vil dine gæster nok blive overrasket over hvor meget plads du egentlig har, når de først får øje på dine store skabe.

Køb skydelåger med spejl til en god pris her

Fordele ved spejl på dit skab

Noget af det mest smarte ved skydelåger er at du netop selv kan vælge hvilke materialer du vil have dem i. Mange vælger at købe skydelåger med spejl, især hvis det er til soveværelset.

Lue myös:   Ideoita lastenhuoneen sisustamiseen

Udover at spejle har en praktisk anvendelighed i hverdagen, så har det også en anden funktion. Det får nemlig dit soveværelse til at syne langt mere lys og luftigt, og får rummet til at syne meget større, end det egentlig er.

Samtidig kan du nyde at kunne se dig selv fra top til tå i spejlet. Noget som du måske savner nu, når du ser dig i spejlet på badeværelset?

Med dine ny spejle vil dit outfit altid passe sammen, og du er klar til at gå afsted på arbejde eller til fest uden at være i tvivl om du ser godt nok ud!

Overrask dine gæster…

Dine gæster vil med garanti blive overrasket over, hvor meget plads du egentlig har til opbevaring helt endda uden at de kan se det med det samme, når de træder ind af døren.

En garderobe med skydelåger går nemlig fra loft til gulv. På den måde vil din garderobe syne som en glat væg eller overflade, der ikke ser klodset eller voldsomt ud i rummet.

Lågerne kører på skinner, der er monteret i gulv og loft. Det er nemt og lige til at åbne skabet, når du har brug for noget. Når du skubber en låge til side, så får du et godt overblik over hele dit skab fra gulv til loft.

Skydelåger efter mål til din stil

Skydelåger behøver ikke kun være hvide. Faktisk kan det se utrolig flot ud med mørke skydelåger i for eksempel brunt eller sort træ.

Du kan vælge mellem mange forskellige slags materialer på dine skydelåger, så de kommer til at se ud præcis som du gerne vil have det.

 • Melamin. Dette materiale er den billigste løsning når det kommer til hvilken type overflade du vil på dine nye skabe til soveværelset. Melamin er trykkomprimeret træ – det betyder at små træstykker er mast sammen til en masse –og derefter belagt med et lag plastik. Det får en flot og blank overflade, som er super nem at vedligeholde.
 • Eksklusiv Melamin – Struktur og Højglans. En særlig type af melamin som har en anelse mere luksus over sig en almindelig melamin. Træstykkerne er presset endnu tættere sammen, hvilket gør lågerne en anelse tungere. Det gør holdbarheden utrolig god og de er meget modstandsdygtige overfor små skævheder, der næsten altid vil komme i et hus over tid.
 • Skydedøre med spejl. Rummet virker både større og lysere, hvis du vælger spejle som overflader på dine ny skabe i soveværelset. Samtidig får du et stort, lækkert spejl så du altid ved, at du super godt ud, inden du skal afsted på arbejde eller til en aftale med vennerne / veninderne.
 • Glas. Glasset er kun en smule gennemsigtigt, så du lige kan skimte noget af indholdet bag dine skydedøre til garderoben. Glasset gør din garderobe mindre bastant at se på, og vil især egne sig til mindre rum, og som skabsløsninger i små soveværelser.

Klik dig straks videre til Decoslide og se nærmere på de mange lækre materialer du kan vælge imellem. Gå til siden her.