Sisällysluettelo

Bilbane og legetøjsbiler – en populær julegave og fødselsdagsgave

En bilbane og legetøjsbiler har i mange år været en meget populær gave til børn. Der er til mange timers leg. og børnene kan samle på flere legetøjsbiler.

Der er virkelig mange bilbaner at vælge i mellem, og det samme gælder legetøjsbiler. Her på siden har vi kigget på nogen af de mange forskellige former for bilbaner og legetøjsbiler.

Stort udvalg af flotte legetøjsbiler og garager hos Lirumlarumleg

Legetøjsbiler, bilbaner og bilgarager

Hvis du leder efter legetøjsbiler, eller en sjov bilbane til børn, så er du kommet til det rette sted. Her har vi kigget lidt på hvad man kan få for pengene. Vi kommer ind på de dyre legetøjsbiler som Bruder, men fremhæver også super billige løsninger som for eksempel en bilbane lavet af tape!

Se mere om alt dette længere nede i teksten

 • Bilbane tæppe
 • Bilbane tape
 • Bilbane for små børn
 • Bilbane for store børn

Ingen bilbane uden legetøjsbiler. Vi kommer derfor også ind på en del legetøjsbiler. Heriblandt

 • Små legetøjsbiler
 • Legetøjsbiler i metal
 • Cars legetøjsbiler (den populære film)
 • Fjernstyret legetøjsbiler
 • Garage til legetøjsbiler

Legetøjsbiler i træ – bedste legetøjsbiler til de mindste

Disse små fine legetøjsbiler i træ er virkelig gode til de mindste. De er ikke så tunge, og derfor nemme at håndtere. Bilerne er i træ, hvilket er et naturligt materiale. De forhandles hos Sundleg, der kun vælger legetøj uden kedelig kemi og andre ting, man ikke ønsker at finde i legetøj til de små. Derfor kan du med god samvittighed lade din pode lege med disse søde biler.

Små legetøjsbiler i træ – kun 59 kr.

Søde legetøjsbiler i smukke naturfarver.Bilerne har fire hjul, så de nemt kan trille afsted. Bilerne har ingen løse små dele. De har et hul i, som fungerer perfekt som håndtag til små hænder. Disse biler til børn er helt sikkert noget af det mest lækre og smukke legetøj til de mindste.

Orange Vejtromle

En rigtig flot legetøjsbil i træ, fra mærket Viga. Tromlen kan bruges til at udjævne asfalt, og er perfekt til vejarbejde. Bilen er meget let, og nem for de små at håndtere og flytte rundt på. Denne legetøjsbil i træ er rigtig god kvalitet, og kan holde til mange timers leg. Den kan også sagtens klare, at der bliver kastet lidt med den. Se også alle de andre legetøjsbiler fra Viga ved at klikke på knappen.

Ambulance – legetøjsbil i træ

Endnu en flot legetøjsbil i smukke naturfarver. Ambulancen er flad og har bløde, runde former. Den er helt perfekt til de små der stadig putter alting i munden eller hamrer det ind i ting (somme tider også deres eget hoved). Ambulancen er simpel og smuk i sit udtryk, og et stykke legetøj i super kvalitet.

Donkey Gulvtape – lav bilbane på gulvet

Det bliver næsten ikke nemmere. Sæt denne tale på gulvet, og vupti, så har du en smart bilbane. Tapen er ligesom en malertape, blot lidt bredere. Bilbanen har afstribning og fodgængerovergange. For at gøre bilbanen lidt sjovere, kan man tilføje skilte og naturligvis en masse biler. Med i pakken følger der en enkelt bil.

Bilbane tape er en meget pladsbesparende måde at have en bilbane på. Tapen er nem at fjerne igen.

Køb bilbane tape hos Lirumlarumleg – 99,95 kr.

Bilbane tæppe

Hvis junior mangler et tæppe på værelset, og samtidig også godt kunne tænke sig en bilbane – hvorfor så ikke slå to fluer med et smæk, og købe et tæppe med bilbane på?

Et bilbane tæppe er en rigtig god opfindelse, da alle slags legetøjsbiler kan køre på det. Samtidig er der mulighed for at have en større bilbane på den måde, det det jo ikke fylder meget.

Flot bilbanetæppe

Et flot tæppe med en bilbane på. Bilbanen har en lang vej, rundkørsel, fodgængerfelt og en parkeringsplads. Tæppet er flot som dekoration på værelset, og det er sjove at køre med bilerne på tæppet. Pris: 599,95.

Køb bilbanetæppet her. 

Legetæppe med billeder

Der er flere varianter af bilbane tæpper. Dette bilbane tæppe er et af de mere farverige tæpper, som helt sikkert vil være sjove at lege på. Tæppet har mange fltote og sjove detaljer. På tæppet er der billeder af huse, søer og andre detaljer, der gør legen sjovere.

Køb tæppet med bilbanen her

Legetæppe med veje

Endnu et fot biltæppe i et lidt mere neutralt design. Det kan fint bruges på børneværelset, også når børnene bliver større. Biltæppet har tegninger af andre ting på, som gør det sjove at køre rundt i landskabet.

Køb tæppet med bilbanen her

Bruder legetøjsbiler – de flotteste biler til børn over 3 år

Bruder legetøjsbiler er biler i virkelig god kvalitet. Bilerne er meget realistiske i deres udtryk, og er derfor særdeles populære hos børn der har en forkærlighed for biler.

Legetøjsbilerne er gode til brug i sandkassen, eller på børneværelset.

Cementblander – Bruder biler

Meget flot, stor cementblander i realistisk udseende. Bilen har masser af små, fine detaljer. Tromlem kan dreje rundt og tragten kan foldes ned. Så er der klar til at blive blandet cement. H:27.5 x B:18 x L:52.5 cm Bilen koster 519,95 kr.

Legetøjsbrandbil med lys og lyd

Meget flot, rød brandbil fra det populære mærke Bruder biler. Brandbilen kan sige som en rigtig sirene, som er den lyd børnene kender fra gaden og legen. Stilen kan foldes ud, så alle brande kan slukkes. Branbilen kan endda sprøjte med vand! Ebn virkelig flot julegave eller fødselsdagsgave til børn. 639, 95 kr.

Grøn traktor med lad

Endnu en af de meget flotte legetøjsbiler fra Bruder. . Traktoren har mange funktioer. Blandt andet frontlæsser med “arm” og en grab der kan tippes, soltag der kan åbnes i taget og en anhænger med tip-lad og med justerbare sider, så der kan køres med højt læs. Et meget flot stykke legetøj, der kan bruges til leg såvel som dekoration. 799,95 kr.

Metalbiler: Cars 3 legetøjsbiler

99,95 kr. for et stk legetøjsbil fra filmen Cars 3. De små nuttede biler er perfekte som kalendergaver i december måned. Bilerne er lavet af metal, og er bedst egnet til børn over 3 år.

Flotte metalbiler fra Cars 3

De populære biler fra filmen Cars 3. Hvis dine børn eller børnebørn er vilde med filmen Cars, vil de helt sikkert elske at lege med disse sjove biler. De koster 199,95 kr. stykket og sendes assorteret.

1
2
3
4
5
6
1

Spiralrampe, hvor bilerne kan suse hurtigt nedad

2

Stejl bilrampe, hvor bilerne virkelig får fart på. Perfekt til at køre om kap

3

Der medfølger 5 køretøjer til bilrampen

4

Bilerne flyver hurtigt ud over rampen

5

Landeplads for helikopter

6

Parkering i 3 niveauer

Fantastisk stor bilrampe med 5 legetøjsbiler. Hold musen over pukterne for at se de seje funktioner.

Kæmpe bilrame fra Kidkraft – favoritsted for alle legetøjsbiler

Fjernstyret legetøjsbiler

Fjernstyret legetøjsbiler er noget der kan gå meget tid med. Det er især godt legetøj for de lidt ældre børn, er har kompetencerne til at styre bilen. Fjernstyret legetøjsbiler egner sig til børn på 5 år og opefter.

Fjernstyret Lamborghini

Hvad er mere sejt end sin helt egen fjernstyret Lamborghini? Denne fjernstyret bil til børn er super sej, og der vil helt sikkert blive ræset rundt i huset med denne topmodel. Bilen kan køre både frem, tilbage og til venstre og højre. Bilen har lys i lygterne. Batteri til fjernbetjening: 2 x AA batteri (medfølger ikke) og Batteri til den fjernstyret bil: 3 x AA batteri (medfølger ikke). 249 kr.

Bilen størrelse: 20 x 9,5 x 5 cm

Fjernstyret legetøjsbil – Audu R8

Endnu en rigtig flot fjernstyret legetøjsbil til blot 249 kr. Denne er mode Audi R8 – en super flot bil, der kan køre ræs henover gulvet. Den kan køre frem, tilbage og dreje til begge sider. Bilen har et uafhængigt affjedringssystem, hvilket betyder at den kan køre over små bump. Den er lavet med officiel licens fra Audi!

Fjernstyret bil størrelse: 18,4 x 8,5 x 5,3 cm. Bil og fjernbetjening bruger i alt 5 x AA batterier (skal købes seperat)

Hvorfor elsker børn at lege med bilbaner og legetøjsbiler?

I mange generationer har legetøjsbiler været noget af det mest populære legetøj. Man kan nærmest sige, at en legetøjsbil er et lille symbol på barndommen. Der er flere ting ved det, at lege med bilbaner og legetøjsbiler, som gør at børn elsker det.

For det første kan børnene genkende bilerne fra deres eget liv. De kører selv i bil med deres mor og far, og ser biler på vejen. Genkendelsens glæde er stor hos børn, og en brandbil eller lastbil i legetøjssamlingen er derfor næsten altid en stor succes.

En bilbane skaber de sjove rammer for legen, mens der stadig er rig mulighed for at være kreativ og bruge fantasien. Det er sundt for børn at finde på deres egne regler i legene, og det får de i høj grad mulighed for når de leger med biler på en bilbane. Bilerne kan køre om kap, køre langsomt, køre i skole eller børnehave, eller alle mulige andre ting, som børnene kender fra deres egen hverdag.

Lue myös:   Lääkintäpakkaus lapsille

Er legetøjsbiler og bilbaner for drenge eller piger?

Både drenge og piger leger med biler!

Mange ser biler som det klassiske legetøj. Og der ér da også mange drenge, der har en stor samling biler på værelset. Men efterhånden som forskellen mellem kvinder og mænds funktioner i hjemmet og på arbejdsmarkeet udlignes, er der nu ikke længere noget usædvanligt ved en pige der leger med biler. Det samme gælder naturligvis med drenge og dukker. Børn leger med legetøjet på deres egen, kreative måde.

Toot Toot Drivers fra BR legetøj.

Elbiler – til den lille fartbølle

Er dit barn bare helt vild med biler og fart over feltet, kan du overveje en el- bil. Her er der muluighed for at komme hurtigt afsted.

Se mange flere elbiler her

Golf med god motor og trækkraft

 • Forhandler: Only4kids
 • 12V motor
 • Pris 1.649 kr.
 • Katso tuote

Rigtig fin elbil, der egner sig til børn over 3 år.Der er masser af mulighed for leg og sjov med denne elbil. Den kan nemlig spille musik fra anlægget! Fordi bilen er i kraftig kvalitet, kan den uden problemer suse henover græs og jord.

Den har trækkraft på begge baghjul. Desuden er der indbygget batteri indikator.

Husk… Overvej inden køb af elbil

De mest almindelige priser på elbiler befinder sig et sted mellem 2-3.000 kr. Derfor er det en god ide at overveje nogen ting grundigt inden køb, da det er en større invistering.

 • Er dit barn over 3 år?

Langt de fleste el-biler indeholder små dele, og anbefales derfor ikke til børn under 3 år. Desuden kan et barn over 3 år bedre magte bilen, og har motorikken til at styre den.

 • Elsker dit barn fart over feltet?

Hvis du har et barn der lige skal se tingene an først, skal du være forberedt på at hjælpe dit barn i gang med  el-bilen. Bliv ikke skuffet, hvis dit barn ikke er super begejsret for sin elbil til at starte med. Giv det tid. Har du en lille fartbølle, jamen så er en elbil muligvis den perfekte gave.

 • Har du en have eller andet privat område at køre i?

El-biler kun må bruges i private områder. Junior må derfor ikke bruge sin elbil som transportmiddel til og fra børnehave eller skole. Så har du ikke selv en have, så spørg venner eller familie at elbilen må køre i deres have.

 • Skal der være plads til en eller to børn i bilen?

Hvis lillebror – eller søster også gerne vil køre med, så er det måske en god ide med en bil der har to sæder. Tjek dette i beskrivelsen.

Vælg det bedste legetøj – brug vores store guide!

Hvis du ligesom mange andre er i tvivl om hvilket legetøj der er bedst til dit barn eller barnebarns alder, så tjek vores store legetøjsguide. Her gennemgår vi hvilket legetøj børnene lærer mest af fra 0 – 10 år.

Gå til legetøjsguide