Sovellukset raskaana oleville naisille

Etsitkö parasta raskaana olevaa sovellusta? Pysy sitten kuulolla, kun tarkastelemme monia erilaisia raskaana oleville naisille suunniteltuja sovelluksia. Raskaussovelluksen avulla voit seurata raskauttasi viikko viikolta ja pysyä aina ajan tasalla oireistasi ja vauvasi kiehtovasta kehityksestä.

Tyydytä uteliaisuutesi raskaana olevalla sovelluksella. On olemassa useita erilaisia sovelluksia, jotka on suunniteltu erityisesti raskaana oleville naisille - sekä ilmaisia että maksullisia versioita. Tässä on luettelo niistä kaikista, jotta voit päättää, mitkä sovellukset kannattaa ladata.

Alareunasta löydät sovelluksia, joita voit käyttää vauvan syntymän jälkeen.


Sisällysluettelo

Gravid – mens du venter app

Denne app er fra Sundhedsstyrelsen, og den indeholder et væld af informationer, alt sammen baseret på Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Appen er udviklet i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og Jordemoderforeningen.

Du kan se barnets udvikling uge for uge i flotte billeder. Appen koster 35 kr., og det gør selvfølgelig at denne app kan tilbyde flere informationer og billeder en mange af de gratis apps til gravide. Desuden er du sikker på, at informationen kommer fra Sunhedsstyrelsens selv – altså finder du ikke ammestuesnak eller fjollede myter i denne app.

Sundhedsstyrelsen gravid app koster 35 kr.


Preglife

Preglife er en af de bedste gravid app, da den er gratis men alligevel giver et væld af informationer og et godt overblik. Når du har indtastet din terminsdato, så viser appen hvor langt du er i graviditeten, og hvor meget du har tilbage.

Det særlige ved denne app er, at du kan klikke dig rundt og læse om enten barnet, dig selv, og så er der endda et punkt der hedder “partner”, som er nyttig information for faren / anden forældre til barnet.

Klik på barnet for at finde ud af hvor meget din baby har udviklet sig på dette tidspunkt. Her kan du læse om hvor meget barnet har udviklet sig, hvilket er sjovt at følge med i. Klik på mor og læs om hvilke symptomer du kan forvente, og hvad du måske kan gøre for at passe ekstra på dig selv i netop denne periode. Når du klikker på partner, kan din partner læse om hvordan han eller hun kan hjælpe og støtte dig i graviditeten, og hvad der ellers er rart at vide.

Lue myös:   Apua - minusta tulee isä apps!

Appen indeholder også små film, mulighed for at gemme billeder, og så linker den videre til forhandlere med tilbud, der måske er relevante for dig.


Graviditet ++

Denne app koster 17 kroner, men indeholder et væld af gode billeder, personligt indhold og en masse nyttig information, du kan læse mens du venter på den lille ny. I appen kan du logge din vægt, se babys udvikling i flotte billeder og meget mere. Det hele er tilpasset dig og netop din graviditet.

Denne app er den rette til dig, der virkelig vil gemme minderne fra graviditeten, og i det hele taget nøje følge både babys og din rejse. Hvis du blot vil se hvor langt du er, og læse lidt om babys udvikling kan du dog godt nøjes med en af de gratis gravid apps.


Baby Story

En kreativ verden af billeder! Denne app giver dig muligheden for at sætte tekst på mavebilleder. På den måde kan du altid huske, hvor langt du var henne på det tidspunkt, hvor billedet blev taget. En sjov og unik måde at gemme minderne på!

Billederne er også ideelle til deling af billeder på de sociale medier, så dine venner og familie kan følge med i den spændende udvikling. Appen kan også bruges efter fødslen, så du kan gemme billeder af den lille med tekst på.
Appen fungerer lidt ligesom de populære milestone kort. Det hele er bare digitalt – og gratis. Helt klart en af de bedste gravid apps på markedet.


Ovia Pregnancy Tracker

Endnu en af de bedste gravid apps, der endda er gratis. Denne app fås dog kun på engelsk. Appen indeholder alt hvad du har brug for at vide under graviditeten og i den første tid efter fødslen.

I Ovia Pregnancy gravid app finder du blandt andet en ny video hver uge, så du altid er klar over hvad der foregår i din krop netop nu. Track din søvn, aktivitetsniveau, symptomer, humør, vægt og meget mere.


Liberoklubben

Libero kender vi som blemærket, og de har selvfølgelig også deres egen klub med tilhørende app. Appen indeholder en masse information om din graviditet uge for uge som du kan læse om. Appen følger også dit barn efter fødslen, hvor du kan læse nyttig viden og tips om livet som forældre.

I Libero gravid app får du adgang til Libeoro forum, mulighed for at få en gratis startbox, og så har den også en ve-tracker, så du kan måle dine veer, når du går i fødsel. Læser man anmeldelserne om appen er der desværre en del negative, og det ser ud til mange har haft problemer med at loade og opdatere appen.


Gravid app til far

Graviditeten er unægtelig kvinders speciale, men ikke desto minder fortjener FAR da også at være inkluderes. Den bedste gravid app til far – og den eneste – vi kunne finde, er sundhedsstyrelsens app til kommende og nybagte fædre. Appen koster 35 kr., ligesom Sundhedsstyrelsens gravid app til kvinder.

Appen er indrettet til faren, og fyldt med forslag til aktiviteter, som far og baby kan lave sammen. Herunder tumleøvelser, der styrker babys motorik. Der står også nyttig viden om mulige reaktioner på det at blive far. Omkring 7-10% af fædre rammes af en efterfødselsreaktion, og denne gruppe skal bestemt ikke glemmes. En skøn app for den engagerede far!


Det kan du bruge en gravid app til

Måske tænker du: hvorfor skal jeg hente en gravid app? Får jeg ikke alt af vide gennem læge, jordemoder og alt det man ellers skal rende til igennem graviditeten?

Lue myös:   Tuleeko siitä poika vai tyttö? Selvitä vauvan sukupuoli kiinalaisen kalenterin avulla

Og jo, det gør du. Men i en gravid app kan du skabe dit eget overblik, og endda gemme dine helt personlige minder og billeder fra graviditeten. Selvom det ikke er alle, der nødvendigvis føler for at forevige den store mave, så er det nogen sjove billeder at have bagefter.

Det er svært at vurdere hvad den bedste gravid app er, da det kommer helt an på hvor meget du vil bruge appen og ikke mindst hvad du vil bruge den til. Mange førstegangsgravide har et stort behov for at følge med i alt omkring den spændende rejse, da de jo oplever det for første gang.

Men for andengangsgravide kan en app være mindst lige så praktisk. Her har du nemlig overblik over graviditeten uge for uge, eller dag for dag, så du altid husker hvor langt du er henne.

Hvis du ikke ved hvilken app, der er den bedste gravid app for dig, så kan det anbefales at starte med de gratis versioner og se hvor meget du bruger dem. Hvis du derimod kun ønsker én app, der bare har plads til det hele, så kan det ofte betale sig at købe en app, da de ikke inderholder reklame og hvor der bare er kælet lidt mere for design og brugeroplevelse.

Har du selv erfaring med gravid apps? Så del gerne din gode eller dårlige erfaringer i kommentarfeltet!