Bliver det en dreng eller pige? Find ud barnets køn med den kinesiske kalender

Indholdsfortegnelse

Synes du der er for længe til du kan finde ud af mere om hvem der ligger i maven, så kan du finde svaret på den kinesiske kalender. Her kan du ud fra den måned kvinden blev befrugtet, samt hendes alder, se om det bliver en dreng eller en pige.

 

Kan man stole på den kinesiske kalender?

Du spørger nok dig selv hvor godt den kinesiske kalender passer, og om man kan regne med den og stole på den. Efter sigende skulle den kinesiske kalender kunne forudsige barnets køn med op til 90 % sikkerhed. Ikke desto mindre, så er det en god idé stadig at beholde din kritiske sans. Lad være med at basere hele babys gardarobe kun på den kinesiske kalender. Men brug den som en sjov måde at prøve at forudsige hvem der gemmer sig i maven.

Du bruger den kinesiske kalender, ved at kende hvilken måned baby blev undfanget, samt kvindens alder ved undfangelsen.

Blå = dreng

Pink = pige

 

Kilde: Thelaboroflove.com

 

Er det en dreng eller en pige?

I dag ved næsten alle forældre hvilket køn barnet har, inden de føder. Det skyles ultralydsteknologien, der allerede fra 14. graviditetsuge med stor nøjagtighed kan fortælle barnets køn. Hvis ikke du får kønnet af vide ved en scanning, kan du teste nogen af de gamle myter. Nogen af myterne er der muligvis mere hold i end andre, men om ikke andet kan du bruge dem til at fordrive ventetiden på en sjov måde 🙂

Natrontesten

Hvis du er meget nysgerrig, kan du prøve den såkaldte natrontest til at finde ud af barnets køn. Du skal tisse i en kop og hæld natron i. Bruser det, venter du en dreng, men sker der ingenting, venter du en pige.

Læs også:   10 ting du ikke skal sige til en gravid

Vielsesringtesten

Træk en snor igennem din ring, og hold den foran maven. Ringen begynder nu at bevæge sig. Svinger den i cirkler, venter du en dreng. Svinger den frem og tilbage, bliver det en pige.

Undfangelsestidsspunkt

Blev barnet undfanget tæt på ægløsningstidspunktet, bliver det en dreng. Ellers bliver det en pige.

Mor-fornemmelsen

Der sker bare noget, når man bliver gravid eller mor. Lyt til din indre mor-fornemmelse. Den er rigtig stærk. Ligger der en dreng eller pige i maven?
Kender du flere sjove myter, så er du velkommen til at dele dem i kommentarfeltet. Husk at skrive om myterne ser ud til at tale sandt eller ej. 🙂

 

Kilder: Min-mave, Vores Børn