Her har vi taget et kig på de forskellige køredragter til baby, der er at vælge i mellem. De populære køredragter i uld, er særligt populære til baby, når han eller hun skal sove ude i barnevognene. En køredragt til baby i fleece er også et godt valg. Fleece er et dejlig varm materiale, der samtidig er nemt at vaske og vedligeholde.

Nedenfor kan du se et stort udvalg af forskellige dejlige køredragter til baby.

Sisällysluettelo

Derfor er køredragter praktiske

I Danmark er vejret meget omskifteligt, og det er samtidig almindeligt, at babyer sover middagslur udenfor. Derfor er køredragter rigtig praktiske at bruge til baby. Det er nemlig super nemt at putte baby i en dragt uden på det normale tøj. Så kan baby holde varmen i efterår og vinter. Også på lange gåture kan det være praktisk med en lækker køredragt til baby.

Leder du efter billige og gode køredragter til baby? Kig hos Babygear, hvor du altid får fri fragt

Køredragt i uld fra Mikk-line

Dejlig køredragt i uld, der tempererer babys kropstemperatur, og derfor er et godt valg når baby skal sove ude i barnevognen. Køredragten lukkes med knapper, den har en hætte, så baby kan holde sig dejlig varm med en almindelig tynd hue under. Ved ærmer og ben er der brede ribkanter, som gør at køredragten sidder som den skal. Du kan derfor sagtens købe den 1 – 2 nr. større end baby bruger lige nu. Kanterne kan nemlig nemt foldes op til at starte med.

Køredragten består af 90 % merinould og 10 % polyester. Den kan købes hos Kids-World til 449,95 kr. Den fås op til str. 86.

Småfolk køredragt med pandaer (vendbar)

Småfolk laver børnetøj med de sødeste billeder og mønstre. Denne fine køredragt til baby er ingen undtagelse. Der er små pandaer på. Trænger du til et andet look, kan du blot vende dragten om, så får du en sød køredragt med pingviner!Dragten har hætte og ribkanter ved arme og fødder. Det er super nemt at få baby i dragten, da der er lynlås hele vejen ned til benet. En dejlig dragt til baby, når det er tid til middagslur. Dragten koster 449,95 kr. Den fås op til str. 86.

Hummel køredragt

Rigtig lækker og varm køredragt fra Hummel. Dragten er meget populær som køredragt til babyer, da den er både åndbar og smudsavisende. Køredragten har aftagelig hætte, og gode ribkanter. Den har Hummel logo på brystet på på hætten. Inden i køredragten er der dejlig blødt bomuld. Hummel køredragt er også oplagt at bruge som overgangsdragt. Prisen er 479,95 kr.

Joha køredragt til baby

Joha køredragt til baby er endnu en af de mest populære dragter. Joha laver virkelig lækre produkter i blød uld, der ikke kradser. Uld er populært at bruge til babyer, da det regulerer kroppens temperatur. Baby bliver på den måde hverken for kold eller for varm og svedig. Uld leder nemlig sved væk fra kroppen. Denne køredragt fra Joha er lavet i en super blød uldblanding, og lukkes med knapper. Den består af 100% merinould, hvilket er det blødeste uld. Køb køredragten hos Kids-World til 399,95 kr.

Lue myös:   Tossut lapset - Löydä parhaat tossut

Joha køredragt med to lynlåse

Dejlig køredragt fra Joha med to lynlåse. Så bliver det ikke nemmere at få baby i køredragten. Køredragten er lavet i det blødeste merinould, der fungerer godt til at temperere baby. Køredragten kan bruges efterår og vinter, og er dejlig for baby at sove i. En smart detalje ved denne køredragt er, at der er ombuk ved hænder og fødder. Det er derfor ikke nødvendigt også at købe vanter og futter til baby.

Lækre detaljer ved Joha køredragt

  • 2 lynlåse, så dragten er nem at tage af og på
  • Ombuk ved hænder og fødder
  • Perfekt til efterår, vinter og forår

Sådan vasker du Joha køredragt

Vask køredragten på skånevask / uldvask og brug uldvaskemiddel. Dette kan du købe i supermarkedet. Rul derefter køredragten i et håndklæde, og hæng den op. Så der køredragten næsten tør.

Joha køredragt i 100% merinould

Fin lyserød køredragt til pigen, der skal sove i barnevognen . Denne køredragt fra Joha har lynlås, så den er super nem at åbne og lukke. Dragten er uden hætte, så du kan supplere med en dejlig hue, der passer til årstiden. Dragten har ombuk ved hænder og fødder, så det ikke er nødvendigt at bruge vanter eller futter til. En skøn køredragt, som sørger for baby hverken er for kold eller varm.

Fleece køredragt fra Reima

Dejlig varm køredragt i fleece. Reima laver overtøj til børn i god kvalitet. Denne grå fleecedragt kan fint bruges af begge køn. Den er praktisk med en lynlås hele vejen ned til benet. Dragten har en dejlig krave, så baby ikke bliver kold om halsen. Fleecedragten kan fastsættes som for i en flyverdragt med Play Layers-trykknapper. Køredragten fås i mange farver.

Det er en billig køredragt med sin pris på 298 kr.

Køredragt i fleece – super blød

En dejlig blød køredragt til baby, fra mærket småfolk. Køredragten er lavet i teddyfleece, hvilket vil sige at den er lidt “langhåret”, og utrolig blød. Når du køber denne køredragt til baby, skal du være obs. på, at den er lidt stor i størrelsen. Køredragten har ombuk ved hænder og fødder, så det er ikke nødvendigt også at købe vanter og futter. En virkelig skøn køredragt med hætte. Den kan købes til 398 kr. hos Babygear.

Varm overgangsdragt fra Minymo

Dejlig dragt, der er varm nok til også at bruge som almindeligt overtøj, hvis baby skal sidde op i barnevognen og følge med. Dragten har en lomme på midten. Den er foret med teddyfleece, men er glat i ærmerne. Den er derfor nem at give baby på. Dragten har elastikker ved ærmer og ben. Hættenn er dejlig varm, så baby ikke bliver kold om hovedet. Denne lækre dragt kan bruges enten som køredragt eller som overgangsdragt, inden det bliver koldt nok til flyverdragt. Foran på dragten er der en lille læderlap med et Minymo logo. Prisen er 499,95 kr. hos Kids-world.

Lue myös:   Aloittelijan kengät - Tässä ovat parhaat prewalkerit lapsellesi.

Luksus køredragt til baby fra Petit by Sofie Schnoor

Her ses en køredragt fra Petit by Sofie Schnoor i pige-udgaven. Den fås også i en mere drenget udgave med armymønster. Se dem begge täällä. Dragten er god at bruge som overgangsdragt i efterår og forår. Dragten har to lynlåse, så den er nem at tage af og på. En lækker dragt, der både kan bruges som køredragt og overgangsdragt, når barnet er ude og lege i vuggestue eller dagpleje. Prisen er 699,95 kr.

Billig køredragt fra Minymo – kun 148 kr.

Hvis du er ude efter en dejlig varm sovedragt til baby, uden at skulle gøre et større indhak i børneopsparingen, er denne fleecedragt til baby et godt bud. Dragten har lynlås hele vejen ned, så den er meget nem at putte baby i, når det er tid til en tur i barnevognen. Dragten er uden hætte, så du kan supplere med en lille lun hue. Dragten kan købes hos Babygear til kun 148 kr.

Celavi billig sovedragt i fleece

Kun 164 kr. for denne dragt. En dejlig sovedragt til baby, i varmt fleece. Dragten har lange arme og ben, og har en lynlås der går hele vejen ned til benet. Fleecedragten mister ikke formen efter vask, og den kan vaskes sammen med det andet tøj. Den er perfekt til at have under regntøjet, eller have på i autostolen på de kølige dage. En lækker sovedragt, der ikke vælter budgettet.

Mikk-line køredragt i uld

Dejlig ulddragt fra Mikk-line med lymlås. Dragten er i en neutral grå farve, der går til det meste. Den har en lækker høj krave, så baby ikke bliver kold om halsen. Suppler med en elefanthue på de rigtig kolde dage, så holder baby sig med garanti dejlig varm. En af de mest populære køredragter til baby. Uld tempererer baby, og holder ham varm, men uden at det bliver for meget. Prisen er 399,95 kr.

Køredragt til baby i uld eller fleece?

Mens nogen sværger til uld, er andre tilfredse med fleece. Det kan være svært at beslutte hvad der er den bedste køredragt til baby. Derfor har vi her skrevet en smule om hvad du skal kigge efter.

Køredragt i uld: Joha eller Mikk-line

En køredragt i uld er ofte en smule dyr. Prisen ligger på 4 – 500 kr. De mest populære køredragter i uld er fra Joha og Mikk-line. Uld regulerer temperaturen, så baby hverken bliver for kold eller varm. Derudover er uld dejlig blødt, og et naturligt materiale. Uld skal vaskes på skånevask med uldsæbe.

Lue myös:   Lasten uimasandaalit

En Joha køredragt er nem at give barnet på, på grund af de to lynlåse. Mange køredragter har kun én lynlås, men med denne er det muligt at åbne dragten helt op og få baby i den. Samtidig har dragten ombuk ved hænder og fødder, som gør den virkelig praktisk. Så bliver små hænder og fødder holdt dejlig varme.

Køb Joha køredragt her

Køredragt i fleece

Fleece er dejlig varmt og blødt, og derfor et godt valg til babys køredragt. En køredragt i fleece er ofte lidt billigere end en i uld, da det er et syntetisk materiale, og derfor billigere at fremstille. En fleecedragt er godt til børn der har meget sart og kløende hud, da uld i visse tilfælde godt kan virke kradsende på en sart hud.

Den viste køredragt er i fleece, og er god som et ekstra lag udover babys tøj. Køredragten er fra mærket Celavi, og koster kun 164 kr.

Få svar på dine spørgsmål om køredragter

Her har vi svaret på de mest gængse spørgsmål, der bliver stillet om køredragter.

Hvad er en køredragt?

En køredragt til baby er en varm sovedragt, som baby kan puttes i når hun skal sove i barnevognen eller klapvognen. En køredragt er meget nem at tage på og af igen. Det er en dragt med både arme og ben i, hvilket også gør at dragten er lun da den ikke skiller på midten.

Køredragten bruges til at give baby på uden på tøjet, så den luner som et ekstra lag.

Køredragt – hvornår?

Ja, hvornår bruger man køredragt? Aldersmæssigt kan man bruge køredragten fra dag 1. Når det er koldt, og baby skal ud og sove i barnevognen, eller I skal ud og gå en tur, så er køredragten en virkelig god opfindelse.

Ellers er køredragten til baby baby anvendelig i disse situationer:

  • I barnevogn eller klapvogn
  • I autostolen (og til -og fra bilen)
  • I bæresele eller vikle
  • Til middagsluren i vuggestuen eller dagplejen
  • Under regntøjet

Hvilken køredragt?

Det kan være svært at vælge hvilken køredragt. Det er vigtigt at overveje, om den kun skal bruges til at sove i, eller den også skal fungere som en slags overtøj. I dette tilfælde er det mest praktisk at vælge en overgangsdragt. Du finder eksempler disse længere oppe i teksten.

Minkä kokoinen?

Vi anbefaler at man altid vælger køredragten 1 – 2 numre større end baby bruger lige nu. For det første gør det ikke noget at baby ikke fylder dragten helt ud, da den stadig varmer dejligt. For det andet ville det være ærgerligt hvis baby kun kunne bruge sin dyre køredragt i et par måneder. Start gerne med en str. 68, frem for de helt små str. 50-56.