Den berømte Disney klassiker Frost med karaktererne Elsa, Anna og Olaf har længe været et kæmpe hit hos mange børn. I dag kan man få alverdens merchandise fra filmen såsom møbler, legetøj og udstyr. Så står du og mangler en gaveide til fødselsdag eller jul, så er der rig mulighed for at blive inspireret her på siden.

Se et stort udvalg af legetøj fra Frost længere nede på siden

Vi viser dig forskellige produkter der både egner sig til børneværelset og til udendørsbrug. Der findes meget forskelligt legetøj, fine møbler og tilbehør til en ægte Frost fan. Læs mere her.

Sisällysluettelo

Karakterer fra Frost

Frost (Frozen) handler om de to prinsesser Anna og Elsa, der er vokset op som tætte søstre i kongeriget Arendal. Elsa har magiske kræfter og kan skabe is, sne og kulde. Men da hun er skyld i et uheld, beslutter forældrene at skille dem ad. Senere bliver søstrene genforenet, men en masse uventet ting sker. Her møder man is-eksperten Kristoffer, hans trofaste rensdyr Sven og ligeså den levende snemand Olaf der skal hjælpe Anna med at bryde en forbandelse. Filmen fik kæmpe succes tilbage i 2013 og efterfølgende er der lavet alverdens merchandise til de trofaste fans.

Derfor er Frost blevet et hit

Siden premieren på den første film tilbage i 2013, er hele Frost universet blevet en kæmpe succes. I filmen møder man karakterer der skiller sig ud i forhold til andre klassiske Disney film. Det der siges at være årsag til at filmen er blevet et kæmpe hit er, at man ikke møder de traditionelle pæne prinsesser, men derimod en stærk pigekarakter med en klodset attitude der henvender sig til begge køn. Samtidig er filmen utrolig flot lavet og selve 3D-effekten er virkelig udnyttet godt. Efterfølgende har det enorme udvalg af forskellige accessories fra Frost universet virkelig sat sine spor hos de mange børn, som alle ønsker at være en del af dette Disney eventyr. Se alt det fine legetøj og accessories med Frost herunder.

Frost Løbehjul

Super flot løbehjul med motiv af de populære figurer Elsa og Anna. Løbehjulets styr kan justeres i højden og så er der en bremse på bagerste hjul. Det kan foldes sammen, så børnene nemt kan tage det med over armen. Max vægt er 50 kg.

Hama Perler med Frost

Gå i det kreative hjørne med denne pakke der indeholder perler, perleplade og mønster så der kan laves fine ophæng med Anna, Elsa og Olaf. Pakken indeholder flere forskellige farver til at lave de kendte figurer, perleplader og mønstre. Anbefales fra 5 år.

Frost Aktivitetsbog

Denne bog er fyldt med sjove opgaver indenfor farver, bogstaver og ord. Leg med Anna og Elsa og hjælp dem med at løse en masse opgaver. Her kan børnene blandt andet øve sig i at skrive bogstaver, alfabetet, stave korte ord og løse labyrinter, male og tegne. Anbefales fra 5 år.

Frost Legetelt med tunnel

Super fint og meget hyggeligt legetelt eller hule. Teltet er nemt at slå op og kan både bruges indendørs og udendørs. Tag et tæppe med ind i teltet og hyg med en god bog eller inviter venner og bamser til en rigtig hyggestund. Teltet måler 90 x 75 x 150 cm. og anbefales fra 2-8 år.

Mosaiksæt med Frost

Med dette sæt er det muligt at lave flotte billeder med Anna, Elsa og Olaf. I sættet er der 3 billeder som skal dekoreres med små klistret mosaikker ved at placere dem på de små felter. Super sjov underholdning hvor der er plads til ro og fordybelse. Det er samtidig med til at styrke finmotorikken og læren om farver. Anbefales fra 4 år.

Frost Legekøkken

Super sødt legekøkken med Disney Frost design. Legekøkkenet indeholder service, men legemad skal købes separat. Her kan de mindste rigtig kokkerere lækre retter. Køkkenet er fremstillet i plast. Det måler 80 x 30 x 72 cm. og anbefales fra 2-6 år.

Frost Hama Midi Perler

Med denne æske Hama Midi perler kan børnene kreere super flotte figurer. Sættet indeholder 6000 perler, 3 perleplader, strygepapir, vejledning samt skabeloner til at lave både Elsa, Anna, Svend og Olaf. Når perlepladerne er færdige kan de pynte flot på børneværelset. Super kreativ gaveide til den største Frost fan.

Frost Huskespil

Her er der et fint huskespil med Anna og Elsa. Spillet er for 2-4 spillere hvor man skiftes til at vælge to brikker med billedsiden opad. Hvis brikkerne er ens beholder spilleren sættet og må vende to nye brikker. Hvis ikke brikkerne er ens, så er det næste spillers tur. Super lærigt spil der også er med til at træne hukommelsen. Spillet indeholder 54 brikker og anbefales fra 4 år.

Frost Badehåndklæde

Sejt badehåndklæde med figurerne Anna og Elsa. Badehåndklædet er fremstillet i 100% bomuld. Det måler 70 x 140 cm. Perfekt til en ægte fan og super ideelt som gaveide.

Frost Børnebog

Her kan børnene læse eller få læst historien om Disney klassikeren Frost med figurerne Anna og Elsa. Det er en sjov bog med gode billeder og en fin længde som godnathistorie. Bogen er på 42 sider. Anbefales fra 3-8 år.

Frost Drikkedunk

Fin og farverig drikkedunk med figurerne Anna og Elsa. Drikkedunken kan indeholde 330 ml. væske og vil være perfekt til at have med i skole, fritidsklub eller bare til en varm dag på stranden.

Frost Sovepose

”Min første sovepose” er et sødt tæppe med en lille integreret hovedpude. Selve tæppet har et fint motiv fra Frost. Soveposen kan nemt foldes sammen og tages med på tur. Det betyder at soveposen kan bruges så snart det er tiltrængt med en lur.

Frost Legetøjs smartphone

Fin telefon med motiver fra Frost. Det er muligt for de små at spille 3 spil på telefonen der omhandler læren om tal, farver og figurerne fra Frost. Telefonen bruger 2 stk. AAA batterier. Anbefales fra 18-36 mdr.

Frost Smykkeskrin

Yndigt smykkeskrin i hjertefacon med motiv af Elsa fra Disney klassikeren Frost. Smykkeskrinet er i en fin blå farve med snekrystaller. Indeni er der et spejl i låget og foran står figuren Elsa der danser imens musikken ”Let it go” fra filmen Frost spilles. Super sødt smykkeskrin til den ægte Frost fan. Smykkeskrinet måler 15 x 11 cm. og anbefales fra 3 år.

Frost Sengetøj

Fint sengetøj i junior størrelse der har motiv af Anna, Elsa og Olay på den ene side og iskrystaller på den anden side. Sengetøjet er fremstillet i 100% bomuld. Skal dit barn ligge trygt og behageligt, så er dette sæt en oplagt gaveide.

Frost Gulvtæppe

Flot og farverigt gulvtæppe med figurerne Anna og Elsa fra Disney klassikeren Frost. Her er et gulvtæppe som vil pynte super fint til børneværelset. Perfekt til en ægte fan.