Her kommer vi med en række blogs, som vi her på Startpakke, synes er både spændende og inspirerende at følge. Fælles for bloggerne er, at de har noget unikt at byde ind med. Enten deres skrivestil, deres livsstil, eller at deres skæbne ville at deres hverdag i dag afviger fra det, vi kender som “normalen”. Alle bloggere er forældre og deler både glæder  og sorger om dem selv og deres børn og familieliv. Vi synes det er modigt at dele ud af sin hverdag, og skrive om de op – og nedture man kommer igennem som forældre.

Sisällysluettelo

Sissel Solsort

Sissel tør skille sig ved at fortælle bundærligt om livet som mor – også når de svære og tunge tanker trænger sig på. Hun er mor til en dreng fra 2016, og venter en lillesøster til marts 2019. Selvom Sissel til tider døjer med angst og depression formår hun alligevel at skrive en blog, der giver et meget personligt indblik i hverdagens op – og nedture i en helt almindelig familie.

Neohippie

Calina står bag bloggen Neohippie. Går du ind for samsovning, ifavnsk opdragelse og bæredygtighed, vil denne blog uden tvivl være interessant for dig. På Neohippe får du et indblik i hverdagen som mor til to børn, der altid holdes i armene. Calina tør gå imod strømmen og følge sit hjerte, hvilket er super inspirerende læsning, uanset om man er enig eller ej.

Cana Buttenschon

På bloggen deler Cana ud af indlæg der omhandler mode, skønhed, mad, familielivet samt graviditet og fødsel. En skøn og personlig blog der er med til at inspirere læsere i et bredt omfang. Cana deler  også det, som ikke altid er perfekt. For eksempel når ægteskabet ikke længere fungerer og man skal igennem en skilsmisse. Cana er mor til to drenge, og hun kommer derfor tit ind på hverdagsproblemer, som småbørnsforældre i den grad kender til.

Specielt til gravide og nybagte forældre har Cana udgivet en bog om moderskabets vilde oplevelser med et helt personligt præg. Cana er uddannet jordemoder. Bogen hedder “40 uger efter” og kan købes täällä.

Lortemor

Trine fortæller igennem sin blog om livets små spørgsmål på godt og ondt. Hun er hudløs ærlig og ligger ikke skjul på de udfordringer som til tider krydser hendes vej. Som læser får man et personligt indblik i hendes liv som mor, og hvad det indebærer. Bloggen er inspirerende fordi Trine har benene fast plantet på jorden, og tager emner op som enhver mor eller kvinde kan relatere til på et eller andet tidspunkt i sit liv. Lortemor er en meget populær blog, hvor der deles ud af humoristiske og skæve vinkler på hverdagens til tider trivielle rutiner.

Mette Marie Lei Lange

På bloggen fortæller Mette Marie om alt lige fra hverdagens små og store gøremål til kærlighed, specifikke tanker, events, opskrifter og især familielivet med mand og børn. Du bør besøge denne blog, hvis du vil læse med i selv de mest personlige tanker, der kommer fra hjertet. Skrivestilen er let at læse, og man bliver hurtigt grebet af universet. Mette Marie har vundet Børnene I Byen-prisen for ”Bedste Blog” i 2014, modeblogprisen for ”Bedste Personlige Blog” i 2015 og så blev hun nr. to i kategorien ”Nordic Blogger Of The Year” i 2016. Bloggen rummer personlighed, humor og charme. Det er indlæg man som småbørnsmor helt sikkert kan relatere til, og det er skønt med billeder og indlæg der ikke altid er opstillet og perfekte.

Migogmintinderbaby

Alexandras blog er fyldt med gode indlæg, der forenes gennem en humoristisk og ærlig tone. Bloggen handler meget om livet som mor til Elliot fra 2015, som hun har sammen med sin ekskæreste.

Alexandra er god til at fange læserne med sine udfordringer og oplevelser i hverdagen, som man helt sikkert kan relatere til som småbørnsforælder. Migogmintinderbaby er anderledes end mange andre blogs, da der ofte skrives om tabubelagte emner som for eksempel incest og hvordan en efterfødselskrop egentlig ser ud! Er du nysgerrig, så kig forbi både bloggen og Instagramprofilen, der begge opdateres jævnligt.

Sneglcille

På Cecilies blog får man et klart indtryk af en humoristisk, kærlig og hårdtarbejdende mor, der går igennem de samme hverdagsproblematikker som de fleste andre småbørnsforældre. Som læser bliver man fanget af de ærlige og super hyggelige indlæg om blandt andet familielivet og hverdagens store og små spørgsmål, som skal forenes med karrieren. Man får med det samme et godt indtryk af Cecilie fordi hun har en naturlig og nærværende skrivestil, som i den grad er med til at fange og inspirerer læseren. Følg med i Cecilies personlige rejse, hvor hun blandt andet tør åbne op omkring dét at tilsidesætte egne behov til fordel for sin familie.

 

En Mors liv

På Signes blog deler hun sin hverdag som mor til Marie fra 2011 og Johan fra 2015. Johan er alvorligt syg, og lever med en stor tumor i hans kind. På bloggen deler Signe hudløst ærligt ud af sine oplevelser som forældre til et kronisk sygt barn, samt hvad det har af betydning i deres hverdag som en familie. Signe er også meget aktiv på sin Instagram, hvor der midt i alvoren findes masser af skønne og livsbekræftende øjeblikke.

Confessions of a pseudo-mom

Luna Munch er mor til tre drenge, som hun har fået meget tæt på hinanden. Den ældste er fra 2014. Luna deler ud af sit liv som mor, og alle de praktiske detaljer der skal falde i hak med tre små børn. Det, der gør Luna ekstra sej er at hun ammer alle sine tre børn – og hun deler gerne ud af glæder og udfordringer ved dette. Luna brænder for at dele sin hverdag som ammende mor, og er med i tv-programmet “De unge mødre” i 2018. Er du blevet interesseret kan du klikke på linket til Lunas blog nedenfor.

Fartilfirepiger

At være far i en bloggerverden fyldt af lyserøde profiler, karrierekvinder og løvemødre, er næsten i sig selv modigt at kaste sig ud i. Har du mod på en fars perspektiv på hverdagen med fire piger og en kone, så bør du læse med på Allans blog. Her bliver der delt ud af humoristiske refleksioner over livet som far, og delt små hverdagsøjeblikke med familien.

Simoneoe

Simone er mor til to børn, Sigga fra 2014 og Tjalfe fra 2017. Denne blog er noget særligt fordi den er særdeles velskrevet. Derudover får man som læser også et blik af medaljens bagside – og hvor hårdt det somme tider kan være, at være nogens mor og håndtere alle de bekymringer og tanker, der følger med. En skøn blog, hvor du også kan læse om boligindretning, ferie og mode.

Maj my

Maj My bor på Ærø sammen med sin mand og deres fire børn. Børnene går i hjemmeskole, og familien har valgt et liv tæt på natur og i trygge hjemlige rammer. Har du lyst til at læse om Maj Mys valg og fravalg i forhold til at være hjemme – så bør du helt sikkert kigge forbi hendes blog. Skrivestilen er reflekterende, og som læser bliver man inspireret til at tage et kig indad, og se på sine egne værdier og valg i forhold til familielivet.

CamamaMilla

Camilla kalder sin egen familie for en fighterfamilie. Livet ændrede sig nemlig markant den dag Camilla blev mor til Kalle, der kom til verden allerede i uge 24 af graviditeten. Siden den dag har hele familien kæmpet for at komme tilbage til en normal hverdag. På Camillas blog kan man læse en rørende fortælling om en familie hvor de små ting i hverdagen, som at gå en tur, er en kæmpe sejr.