Black fredagstilbud: Babyudstyr – barnevogn, klapvogn og meget mere!

Black friday er den oplagt mulighed for at købe babyudstyr billigt, hvis du mangler. Black fredagstilbud som det nogle gange bliver oversat til, er en amerikansk tradition som vi i høj grad har taget til os de sidste par år. Det lidt dyre babyudstyr på f.eks. barnevogn, klapvogn babydyne er oplagt at købe på denne dage. Vi har her på siden lavet en kæmpe liste med mange af de bedste steder med black fredagstilbud og haft højt fokus på babyudstyr.

Klik her for se steder med gode fredagstilbud som sælger babyudstyr

Der er meget babyudstyr der skal købes, og derfor er det også oplagt at købe så meget som muligt, når der er op til 40%, 50%, 60% og enkelte steder helt op til 70% rabat på meget af det babyudstyr vi som nye forældre bare ikke kan komme udenom.

Se en liste over hvad du har brug for af babyudstyr det første år som forældre til en lille baby.

Vi kigger her på et par unikke steder, og ikke mindst ting som du med god grund kan købe på Black Friday og spare en masse med fredagstilbud.

Babyudstyr: Barnevogn og klapvogn

Har du endnu ikke købt barnevogn og klapvogn, så kan du hurtigt spare mere end 1000 kr ved at købe det på black fredagstilbud 2017. En barnevogn kan let koste alt mellem 5000 kr og helt op til 15.000 kr. Finder du tilbud på f.eks. 20% rabat, vil det sige at du mindst spare 1000 kr, og altså helt op til 3000 kr! Finder du endnu større og bedre rabatter, så er der selvfølgelig endnu mere at spare. Men selv hvis du “kun” får 10% på black friday, er det altså rigtig mange penge når vi snakker køb af barnevogn og klapvogn.

Lue myös:   Halvat vaihtopöytä lapsille

Her er tre muligheder for at købe barnevogn og klapvogn online på Black Friday: BabySam, PixiZoo og Babyshop. Alle tre kommer til at køre med rigtig gode rabatter denne dag, og er altså et besøg værd på dagen.

Der er selvfølgelig meget andet end barnevogne og klapvogne til salg hos disse tre steder på Black fredagstilbud 2017.

Se listen med de populære steder at handle babyudstyr på Black Friday

Andet vigtigt babyudstyr med store besparelser: Tremmeseng, babyalarm og babydyne

Baby skal sove godt, og det er værd at investere i en god tremmeseng og en rigtig lækker babydyne. Som babydyne foreslår vi f.eks. at du køber en lækker Kapok babydyne. Den kan på Black Friday fås med hele 20% rabat på Sundleg.dk. Med 20% koster en god økologisk babydyne som disse altså ikke meget mere end dem af væsentlig lavere kvalitet. Kapok dyner er utrolig gode til at justere temperaturen (gælder også for voksne, så kan anbefale dig også at købe til dig selv ved samme lejlighed, hvis du har en tendens til at svede meget. Voksendyner af Kapok kan også fås hos Sundleg.dk).

Et punkt som man måske ikke lige tænker der kan spare mange penge ved at købe på Black Friday er babyalarmen. En babyalarm kan man næsten ikke klare sig uden, og med Black fredagstilbud, så kan du bedre klare at købe en af de rigtig gode babyalarmer!