Vauvan kylpyammeet - Paras kylpyamme vauvalle

Der er meget udstyr som skal købes ind til babys ankomst. Noget af det mest basale babyudstyr er et babybadekar, så den lille ny kan få sig en god og tryg oplevelse når der skal bades. Der findes mange forskellige slags babybadekar. Nogle kan sættes på et badekarstativ så I får en god kropsposition under badet af baby. Nogle kan foldes sammen, så de helt kan gemmes væk når de ikke er i brug. Et babybadekar bør blandt andet være lavet af et fast materiale, så det ikke bliver for ustabilt når der kommer vand i. Samtidig bør det have runde kanter, så baby ikke har mulighed for at rive sig på kroppen. Det kan også være en fordel at finde et babybadekar med en bundprop, da det så vil være meget nemmere at tømme igen og man sikrer samtidig at der ikke løber vand ud over det hele.

Se de bedste babybadekar længere nede på siden

Vi kommer med god inspiration indenfor de bedste babybadekar på markedet. Ligeledes sætter vi fokus på noget af det væsentligste udstyr som man bør anskaffe sig til badetiden med den lille. Læs med herunder så I kan finde lige netop det babybadekar og udstyr som passer til jer og den lille ny.

Sisällysluettelo

Få inspiration til det bedste babybadekar

Der findes mange forskellige typer af badekar til baby og man har helt sikkert selv nogle præferencer at gå efter. Det kan være I går efter et babybadekar som kan foldes sammen efter brug og gemmes væk. Et badekar der har ben og derfor giver god stabilitet for baby under badet. Eller at I simpelthen ikke har pladsen, så I må investere i et babybadekar til håndvasken. Mulighederne er mange. Herunder viser vi nogle af de bedste og mest populære babybadekar på markedet, så I kan få inspiration til hvilket babybadekar som I skal vælge til når den lille ny melder sin ankomst.

 

 

                                            Flexi Bath babybadekar

Super smart og let sammenklappeligt babybadekar. Badekaret er lavet i hård plast og kan nemt klappes sammen og stilles væk. Det betyder også at badekaret er super nemt at have med på tur eller udflugt. Dette babybadekar indeholder ikke phtalater, tungmetaller eller andre sundhedsskadelige stoffer. Når badekaret er foldet ud måler det 67 x 39 x 24 cm. og kan rumme 39 liter vand. Babybadekaret fra Flexi Bath findes i farverne Lyserød, Blå, Hvid og transparent med blå kanter. Det koster 319,95 kr. hos forhandleren Babytorvet her.

 

 

 

Foldebadekar fra BabyTrold

Smart og praktisk foldebadekar som du nemt kan folde sammen og stille væk. Du kan også hænge babybadekaret i en krog på væggen eller bag døren. Dette babybadekar er udstyret med en prop der er varmefølsom. Det vil sige at proppen stifter farve hvis vandet bliver for varmt for barnet. Badekarets ben er nemme at slå ud og har skridsikker gummibelægning, således at badekaret står godt fast. Der er ikke anvendt nogen form for kemi til at producere badekaret. Når babybadekaret er foldet ud måler det 82 x 46 x 23 cm. Super lækkert babybadekar der kan bruges flere år frem. BabyTrold foldebadekar findes i farverne Hvid med grå ben og Sort med hvide ben. Du kan finde babybadekaret til 399,95 hos forhandleren Coop lige her.

Lue myös:   Halpa syöttötuoli vauvalle

 

 

 

                                           Babybadekar fra BabyDan

Klassisk og rummeligt babybadekar der har plads til baby op til 12 måneders alderen. Selve badekaret har indbygget sædekant og prop til bunden for at lette tømningen af badekaret. Badekaret er uden skadelige stoffer og meget hygiejnisk, da det er nemt at gøre rent. Babybadekaret måler 25 x 40 x 81 cm. og kan fås i farven Hvid. Til dette Babydan badekaret kan man både få tilhørende badekarstativ, badestol, skridsikker bademåtte samt badetermometer. Dette babybadekar fra BabyDan koster 189 kr. og kan sammen med det nævnte tilbehør findes hos forhandleren Mammashop lige her.

 

 

 

Babybadekar fra Mininoor

Dette lækre babybadekar er perfekt til når den lille skal bades. Det er som sådan et klassisk babybadekar der dog er designet til, at der er plads til en babybadestol. Badekaret har en prop i bunden så det er nemt at få tømt ordenligt og så er der håndtag til når badekaret skal opbevares. Det kan eventuelt hænge let på en krog, så det kan gemmes væk når det ikke er i brug. Babybadekaret findes i farven Hvid og koster 199,95 kr. hos forhandleren Pixizoo her.

 

 

 

 

                                                      Flute babybadekar fra Puj

Dette transportable babybadekar er genialt hvis I ikke har plads til et babybadekar på badeværelset. Det er et babybadekar som passer til de fleste håndvaske og nemt kan foldes sammen igen efter brug eller tage med på tur. Babybadekaret er egnet til babyer fra 0-6 måneders alderen (op til 7 kg). Badekaret foldes ud og fyldes egentlig bare med vand i håndvasken. Det betyder at I kan bade baby oprejst uden at sidde i en ukomfortabel position. Babybadekaret tørrer hurtigt, da det ikke er absorberende og er fri for BPA og PVC. Find det smarte og transportable babybadekar fra Puj til 298 kr. hos forhandleren BabyGear her.

 

 

 

Babybadekar fra Babymoov

Denne babybadekar har et indbygget varmelegeme der betyder at badekaret kan holde vandet varmt i dobbelt så lang tid som almindelig vand i et badekar. Det er super praktisk til de helt små, som ikke har godt af at blive alt for holde for hurtigt. Babybadekaret har ingen skarpe kanter og kan bruges lige fra fødslen med en babyindsats til badekar. Det er ligeledes muligt at tilkøbe et badekarstativ, så du selv kan stå oprejst når du bader dit barn. Som noget helt særligt har dette badekar fra Babymoov vundet prisen som det mest innovative babyprodukt i 2015 via Kind + Jugend. Find det smarte babybadekar fra Babymoov til 599 kr. hos forhandleren Coop her.

Lue myös:   Lounaslaatikko | Parhaat lounaslaatikot lapsille

 

 

 

Badetid med baby – Udstyr der kan være nødvendigt

Når den lille skal bades, så er der noget udstyr som er mere nødvendigt end andet. Foruden babybadekaret nævner vi herunder det badeudstyr som vi mener man bør investere i. Læs mere herunder så du kan blive klædt godt på, inden den lille skal have sit allerførste bad.

 

Badestol til babybadekaret

Det første halve år eller indtil baby kan sidde selv, vil en badestol til badekaret være ideel. Her kan man placere baby så man samtidig har frie hænder til at vaske. Samtidig er badestolen mere sikker end hvis du skal stå og holde baby i dine arme. Denne smarte badestol kan fastgøres til badekarets bund med sugekopper, således at det giver barnet en stabil og naturlig støtte. Badestolen er let og det er nemt at vaske baby over hele kroppen. Babystolen kan anvendes til baby vejer ca. 8 kg. Den er designet i plast, men er fri for BPA. Du kan finde den smarte badestol til 114 kr. hos forhandleren BabyGear lige her.

 

 

 

                                                         Badetermometer fra Mininor

Dette badetermometer er både super sødt og praktisk på samme tid. Det er nødvendigt at udstyre sig med et badetermometer når den lille ny skal bades. Her er en god vandtemperaturen på 36-37 grader. Dette smarte termometer har en alarm der netop reagerer hvis vandet skulle blive varmere end 39 grader. Samtidig kan det måle temperaturen i selve rummet og vises på et smart digital display. Badetermometeret kan ligeledes bruges som badelegetøj og er uden phthalater. Find det smarte badetermometer til 99,95 kr. hos Pixizoo her.

 

 

 

 

Badelegetøj fra Playgro

Super fint badelegetøj til de mindste. Dette sæt indeholder forskellige dyr, skibe, et net og meget mere. Her kan barnet rigtig hygge sig med, at fange de forskellige ting med nettet og ligeledes lære hvad tingene hedder. Sættet indeholder i alt 16 dele. En fin gaveide så badetiden kan blive ekstra sjov. Find Playgro badelegetøjet til 229 kr. hos forhandleren Sundleg her.

Lue myös:   Kehto vaihtopöydälle tai leikkikehälle

 

 

 

 

 

                                                          Babyshampoo og balsam fra Milk and Co

Denne lækre shampoo og balsam i et og samme produkt er super lækkert til de mindste. Håret bliver så glat som silke, er let at rede ud og dufter skønt. Shampooen er let skummende, men sikre en allergifri og tårefri oplevelse. Shampooen dufter mildt af jordbær og lavendel og er derfor super god til at lette irritation af eksem, skæl og arp. Den indeholdende citronsyre er med til at fjerne uønsket og usunde kemikalier fra vandet og giver samtidig en dejlig effekt på hud og hår. Milk and Co har sammensat en hel plejeserie til baby som ligeledes indeholder badesæbe, solcreme, bodycreme og nogle specielle sprays til værelset så barnet kan få god luft til næsten under forkølelse. Shampooen indeholder 375 ml. og kan findes til 129,95 kr. hos forhandleren LirumLarumLeg her.

 

 

 

Badekarstativ fra BabyDan

Der findes badekarstativer til mange babybadekar og det kan specielt lette din kropsstilling, så du står rigtigt når du skal bade den lille. Dette badekarstativ er lavet i metal og måler 89 cm. i højden. Stativet er super praktisk da det let kan klappes sammen når det ikke er i brug. Dette badekarstativ passer sammen med babybadekaret fra BabyDan. Badekarstativet fra BabyDan koster 249 kr. og kan findes jälleenmyyjä Mammashopissa täällä.

 

 

 

 

                                                     Skridsikker bademåtte fra Babydan

Hvis man synes at barnet sidder meget ustabilt efter at badestolen er taget ud af badekaret, så kan en skridsikker bademåtte hjælpe en hel del. En bademåtte er en super god ide, så barnet kan sidde stabilt på den glatte bund og have mulighed for at lege med sit badelegetøj. Denne bademåtte måler 25 x 42 cm. og passer til et babybadekar. Det betyder at du sagtens kan bruge denne bademåtte til et babybadekar fra en anden producent, da det er standard mål for de fleste babybadekar. Du kan finde bademåtten fra BabyDan til 49,95 kr. hos forhandleren Babytorvet lige her.