Sjældne baby navne 2019

Hvis du søger efter sjældne baby navne, så er dette det helt rigtige sted. Vi har lavet en liste med drenge- og pigenavne, så du kan lade dig inspirere. Se dem længere nede på siden.

De seneste cirka 10 år er vi begyndt at hige mere og mere efter de helt unikke baby navne, dem der er sjældent bliver hørt og dermed undgå at have fire med samme navn i én klasse. Vi husker måske selv at være i en børnehave, klasse eller lignende, hvor der var flere af samme navn, så de skulle kaldes ved efternavn eller et mellemnavn. For at undgå dette, kan man finde de mere sjældne navne og derfor mindske risikoen markant for at ens eget barn skal have samme oplevelse. 

Et unikt babynavn kan både være selve navnet eller stavemåden, der er ændret. 

Vi prøver på sin vis at skille os ud fra mængden, men vi gør det stadig i flok. For selvom vi søger efter sjældne navne til vores børn, så gør vi det i samlet flok. Dette gør at et navn der er sjældent det ene år, kan være blevet et populært navn blot et år efter. Så har du fundet et unikt babynavn for et år siden, så er det nok en god ide at tjekke op på navnestatistikken inden det bliver oplyst som barnets navn. 

Alle disse navne findes der under 30 af i hele landet.

Vi elsker specielle navne her på redaktionen – og hvis du vil have endnu mere inspiration, så kan du finde vores andre navnelister med blandt andet amerikanske navne, nordiske navne, bibelske navne. 

Som gravid er det et virvar at finde rundt i alle de navne der er at vælge imellem. Prøv at indsnævre dine valg til en bestemt type navne. Så hvis du elsker lidt udlandske navne, så skal du ikke se på navnelister med gamle nordiske navne, men mere se på noget som de amerikanske. Er du derimod mere til de klassiske navne, så kunne det være bedre at se nærmere på top 20 af navnene. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.