Det tyske legetøjsmærke Haba producerer trælegetøj af god kvalitet og som er blandt det bedste på markedet. Haba er specielt kendt for at designe legetøj der passer til barnets alderstrin og som samtidig er med til at understøtte udviklingen af barnets leg. Alt legetøjet har et super fint og farverigt design med flotte detaljer. Haba legetøj er miljøbevidst og heraf ISO9001 certificeret.

Se det fine Haba legetøj længere nede på siden.

Vi viser dig legetøj fra det tyske legetøjsmærke Haba, som har designet kvalitetsbevidst trælegetøj til børn. Her er et udvalg indenfor Haba legetøj såsom puslespil, musikinstrumenter, rangler, legemad og byggeklodser. Få god inspiration til børnenes gaver hvad enten det er i forbindelse med fødselsdag eller jul. Læs mere her.

Sisällysluettelo

Haba Legetøj – God gaveide

Tyske Haba er kendt for, at producere fint trælegetøj under meget høje kvalitetskrav. Der findes et kæmpe udvalg af Haba legetøj til en bred aldersgruppe, heraf både til baby og de lidt større børn. Det er derfor en god gaveide, fordi der er legetøj til at dække næsten enhver interesse. Prisklassen er ligeledes meget varierende, så den valgte gave kan passe til en bestemt lejlighed. Tag et kig i vores guide over Haba legetøj herunder. Måske du kan blive inspireret til en god gaveide her op til julen.

Herunder kan du finde et udvalg af Haba legetøj såsom rangler, puslespil, musikinstrumenter, byggeklodser og legemad.

Noahs ark i træ

Super fint Noahs ark i træ med tilhørende dyr og figurer i træ. Der medfølger 1 stige, 12 figurer, Noah, hans kone, 2 elefanter, 2 zebraer, 2 giraffer, 2 løver, 1 hane og 1 høne. Figurerne er alle 2,5 cm. tykke så de er specielt nemme at holde om for de mindste. Selve arken måler 26 x 16 x 23 cm. og anbefales fra 1,5 år.

Kamera i træ

Smart kamera i træ med sjove effekter. Der er ringe på siden af kameraet som kan rasle. Selve udløseren til kameraet piber, når man trykker på den. Der er også spejlfolie der hvor blitzen sidder, som ligeledes glimter i modlys. Kameraet måler 9 x 14 cm. og har super fine detaljer.

Lægekuffert i træ

Fin lægekuffert til alt hvad der skal bruges for at undersøge og behandle dukken, bamsen eller forældrene. Kufferten er er af metal, men med træhåndtag. Her medfølger blandt andet sprøjte, plaster, forbinding og beholdere der skal ligne medicin. Anbefales fra 3 år grundet indhold af små dele.

Hammermosaik

Fint og kreativt sæt med hammermosaik. Her er der både eventyrslottet til pigerne og piratskibet til drengene. Med sættet medfølger hammerbræt, hammer, søm og træmotiver til at bygge enten eventyrslottet eller piratskibet. Der er fri leg og børnene kan bygge som de vil. Her kan kreativiteten rigtig blive sluppet løs. Anbefales fra 3 år.

Kuglebold i træ

En sjov kuglebold hvor farverige kugler er sammensat med elastiksnore. Kuglerne kan skubbes rundt, frem og tilbage. Kuglebolden er specielt god til at udfordre barnets finmotorik og her kan der sagtens gå tid med at studere farver, former og lege med bolden. Den måler 12 x 10 cm.

Xylofon

Fin xylofon i flotte farver der er med til at udvikle barnets rytmiske sans og samtidig lærer omkring forskellige toner. Her kan der rigtig blive udforsket indenfor musikkens verden. Xylofonen måler 17 x 12 cm. og anbefales fra 2 år.

Farverigt puslespil med motiver

Et sødt farverigt puslespil i træ med motiver af dyr, tøj, frugt, grønsager og andre ting fra hverdagen. Puslespillet indeholder 20 brikker og hver brik måler 6 x 5 cm. Her kan barnet få styrket læringen indenfor farver og det generelle ordforråd. Anbefales fra 2 år.

Knoppuslespil

Fint puslespil i træ. Puslespillet har brikker med tallene 1-10 og brikker med 10 forskellige dyr. På brikkerne med dyrerne er der det antal dyr, der svarer til det tal som er placeret over brikken med det specifikke dyr. Brikkerne har knopper, så det gør det nemmere for barnet at ligge puslespillet. Her kan barnet rigtig få øvet sig i tal, farver og dyrenavne. Puslespillet måler 51,5 x 16 cm. Anbefales fra 2 år.

Domino Race i træ

Her er et sjovt domino sæt i træ med 263 dele. Der medfølger et klokketårn, 22 dele til at bygge selve banen og 240 brikker til at skabe domino effekt. Det kan sagtens være en leg for hele familien, så barnet kan få hjælp til at samle sætte banen op med alle brikkerne. Nogle af brikkerne er med dyremotiv så der rigtig kan læres dyrenavne og farver. Hver brik måler 4 x 2 x 0,5 cm. og det anbefales fra 3 år.

Musikæg

Fine og farverige rasleæg der er fremstillet i træ. De er super gode til at stimulerer babys sanser og samtidig udfordre griberefleksen. Sød gaveide som helt sikkert vil være et hit over længere tid. Anbefales fra 2 år.

Transportabelt legekøkken

Smart og helt enkelt legekøkken i træ der er transportabelt med to kogeplader og knapper der kan drejes. Legekøkkenet kan eksempelvis sættes over bordkanter eller en vindueskarm. Super smart uden at optage overflødigt plads og kan nemt gemmes væk igen. Det måler 37 x 21 cm. og anbefales fra 3 år.

Flødeboller i træ

Lækre flødeboller i træ til at supplere legemaden med. Perfekt til den lille købsmandsbutik. Flødebollerne leveres i en fin æske og indeholder 6 flødeboller. De er i en fin størrelse, så de er nemme for barnet at lege med. Anbefales fra 3 år.

Pasta legemad

Med denne pose pasta skruer og sløjfer i træ som enten fås i hvide eller farvet, kan der rigtig blive kokkereret lidt mad i de små hjem. Pastaerne er pakket ind i en pose og ser ret virkelighedstro ud. Super fint til legekøkkenet.

Isvaffel i træ

En isvaffel i træ til den lille slikmund. Her kan der rigtig blive leget isbutik. Den fine isvaffel måler 8 cm. og har derfor en fin størrelse til at de små kan holde om og lege med. Anbefales fra 3 år. Prisen er for 1 stk. isvaffel i træ.

Indkøbsnet med grønsager

Her er et fint indkøbsnet med grønsager i træ. I nettet er der grønsager såsom champignon, tomater, peberfrugt, gulerødder og en pastinak. Grønsagerne er i en størrelse, så det er nemt for barnet at holde om med de små hænder. Perfekt gaveide til den lille kok. Anbefales fra 3 år.