Book tid til en rådgivning og få babypakke til 0 kr.

Hos forældreuniverset får du en babypakke til 0 kroner, når du booker en rådgiver, der kan hjælpe dig med det svære valget af bil, når familien vokser. Babypakken inderholder: solskærme, hagesmæk (i økologisk bomuld), termokrus og 1 måneds medlemskab til 0 kr. hos Mofibo, Fairytekk og Maneno.

Unikke rabatkoder til bøger

Med den unikke rabatkode “startpakke” kan du købe to populære bøger til mødre med 20% rabat + fri fragt i hele Danmark.
Politiske Ukorrekte Råd til Mødre – En skøn, humoristisk bog med en masse små, sjove råd  til den nybagte mor! Køb bogen med rabat her.  
Bedre graviditet og fødsel med akupressur –  Masser af tips til punkter på kroppen, der giver en hurtigere, mindre smertefuld og ukompliceret fødsel. Køb bogen med rabat her. 

Ønskeboksen fra Ønskebørn

Nyhed!

En gratis babypakke fra ønskebørn til kommende eller nybagte forældre. Ønskeboksen er en nyhed fra Ønskebørn og indeholder lækre ting til baby.

Skoringen – NYHED

Skoringens babypakke har en værdi på 500 kr.!

For at modtage pakken skal du blot udfylde bestillingsformularen og betale 50 kr. Så snart pakken kan afhentes i din lokale Skoringen butik, får du besked.

Den lækre babypakke indeholder:

1 barnevognstaske, som kan sidde på barnevognsstyret
1 dejlig, blød sutteklud
1 aftrykssæt til at skabe minder med
1 praktisk, magnetisk fodmåler
1 fin bidering
1 folder med gode råd om børnesko og -fødder

 

 

Fairytale – lydbøger og ebøger til børn

Fairytell.dk tilbyder en eventyrlig verden af lyd og e-bøger for børn. Som medlem er der ubegrænset adgang til hundredvis af de bedste børnebøger.

Fairytell har gjort sig umage for at skabe et univers, der er sjovt, trygt og lærende for børn.

Medlemskab koster 59 kr. om måneden, men lige nu tilbyder Fairytell de første 14 dage gratis ved tilmelding. Der er ingen binding på medlemskabet.

Mofibo – 14 dage gratis!

Gå på opdagelse i et kæmpe udvalg af titler indenfor alle genrer. Læs eller lyt ubegrænset på din smartphone og tablet, hvor i verden det passer dig. De første 14 dage er gratis.

 

Lyt f.eks. til sundhedsplejersken Hellen Lyng Hansen’s populære bøger.

 

Hos Mofibo har de noget for enhver smag og du får ubegrænset adgang til det hele.

Name It Babypakke

Babypakken fra Name It kommer i en flot æske med gavebånd og kort. I den gratis pakke er der er super blødt og lækkert sæt tøj til baby i lækkert bomuld.

Sættet passer til både drenge og piger. Babypakken kan afhentes enten 30 dage før termin, eller 30 dage efter fødsel.

Foto.dk – Gratis fotobog

Design din personlige fotobog. Få en lille fotobog gratis, eller få 80 kr i rabat på en af de andre fotobøger med rabatkoden: MINFOTOBOG

Onlinefotoservice – Få 75 kr til køb af fotobog

Få 75 kr til køb af fotobog, når du tilmelder dig Onlinefotoservice nyhedsbrev.

En fotobog er en fantastisk måde at forevige de bedste billeder af dit/dine barn/børn!

Med de 75 kr rabat, får du her en fotobog til en utrolig god pris. Bestil allerede nu en (næsten) gratis fotobog Onlinefotoservice.

 

Du kan også få 20% rabat på at fremkalde billeder med rabatkoden: PRINTPHOTO

SF Kids Play – 1 gratis måned

Få en gratis måned hos Sf Kids Play.

Derefter koster det kun 49 kr pr måned. Ingen bindingsperiode!

Mød Gurli Gris, Byggemand Bob, Brandmand Sam og andre kendte, dansktalende karakterer.

Gratis Pyjamapants / Drynites natbukser (str. 3 – 15 år)

Du kan bestille en helt gratis prøve på DryNites pyjamapants / natunderbukser. Dette kan være en stor hjælp i forbindelse med sengevædning om natten.

De findes i 3 størrelser: 3-5 år, 4-7 år og 8-15 år.

Babystartpakke Apoteket

Hos nogle apoteker er det muligt at få forskellige vareprøver (baby vask, creme, salve m.v.). Det eneste det kræver er at du går ned til dit nærmeste apotek, og spørger om de har nogle gratis vareprøver.

Babypakke Børneulykkesfonden

Børneulykkesfonden babypakke er en pakke med forskellige ting til at øge dit barns sikkerhed.

Til babyer 6 – 9 mdr! 

Babypakken indeholder en refleks til din barnevogn, folder med information om at forebygge ulykker fra Sikkerhedsstyrelsen, Baby Sollotion fra Derma og folder med gode råd i forhold til ophold i solen, Puslespil med gode råd om CE-mærket, et udvalg af Tænk test og omtale af børneprodukter fra Forbrugerrådet, Solskærm til din bil og råd omkring sikkerhed i din bil fra Volkswagen, Førstehjælpskit og folder om førstehjælp fra Falck, Gratis børneulykkesforsikring indtil 6 måneder fra Codan forsikring, Magasinet Vores Børn.

Du kan bestille denne babypakke online.

Babystartpakke Matas

Når du tilmelder dig Matas Babyklub kan du få en gratis babypakke fra dem. Det kræver bare at du går ned i din lokale Matas og fremviser dit medlemsnummer, som du får tilsendt efter du har tilmeldt dig Matas Babyklub.
Du kan få udleveret babypakken, lige så snart du vil. Indholdet i Matas startpakker variere afhængig af hvilken sponsorer der bidrager med produkter til den. Det er dog altid en god gratis babypakke.

Babystartpakke Babysam

Babysam byder også på en rigtig fin babypakke, eller en såkaldt babybox.

I babystartpakken finder du et par Pampers bleer, vaskeservietter, en hagesmæk, 1 stk. HiPP børnemad i glas, 1 stk. HiPP brochure om barnets kost 0-12 måneder, 1 stk. HiPP ske, et ammeindlæg, en blespand med et refill, Lactacyd Skin Care 50 ml, samt følgende magasiner: Vores Børn eller Vores Børn SPECIAL, Magasinet MOR – vi siger det som det er!

Du bestiller babypakken online, og kan derefter afhente den i den lokale Babysam.

Baby bestik for 0 kroner!

Få bestik hos Sundleg.dk for 0 kr, når du samtidig bestiller noget andet. Der er intet krav til ordrestørrelse! På Sundleg finder du et stort udvalg af bæredygtigt og økologisk legetøj og babyudstyr.

 

Babystartpakke Rema1000

Rema1000 var de første til at lave en gratis babypakke til nybagte forældre, og det er rigtig fine babypakker!
Du får en hel pakke Rema1000 New Born Bleer, en pakke vådservietter, en pakke skumvaskeklude, en fin lille bamse, en sut og så er der en ekstra overraskelse.

Du bestiller startpakken online, og kan derefter hente den i din lokale Rema1000 butik.

Babystartpakke Føtex

I Føtex har de valgt også at lave en babypakke, og det er en ganske fin en, med masser af de ting som man har brug for som ny forældre. I babypakken er der vådservietter, 1 sut, Babybad fra Levevis, Babylotion, babyshampoo, zinksalve, 1 pakke bleer og 1 hvid body i økologisk bomuld.

Du får Føtex startpakken ved at tilmelde dig online på deres hjemmeside, og kan derefter hente startpakke og velkomstgave i en valgfri Føtex.

Indholdet kan variere.

Babystartpakke Lidl

I Lidl tilbyder de en fin gratis babypakke til nybagt forældre.

 

Babypakken indeholder blandt andet: vådservietter, bleer, vådservietter samt sæbe og creme til baby. Det hele kommer i en sød pingvin æske.

 

Du får Lidl startpakken ved at bestille den online på deres hjemmeside, og derefter hente deres babypakker i en af Lidl butikkerne.

 

OBS: Vi gør opmærksom på at pakkernes indhold kan variere.