RKI lån alligevel

Er det muligt at få lån på trods af rki? I Danmark er der i skrevne stund kun en online mulighed for at låne penge trods rki. Du skal vide at det ofte er dyrt at låne når du står i RKI. Lån alligevel – så kræver det at du nu har en bedre økonomi, og at du har en ven eller et familiemedlem som er villig til at stå som kautionist for lånet.

Men for lige at slå det fast, så er lån penge trods rki altså en dyr måde at låne penge på, og det skal du være opmærksom på, når du vælger at sende en ansøgning afsted om lån alligevel. Hvis du er blevet registeret i RKI (Ribers Kredit Information – nu Experian), så betyder det ganske enkelt at du er blevet stemplet som dårlig betaler. Derfor kræver det også lidt ekstra, hvis du skal låne penge alligevel. Hos langt de fleste steder har du med en registrering i RKI også fraskrevet dig muligheden for at få et lån online. Overordnet set vil den bedste strategi derfor også være at se om du kan forsøge at slippe ud af RKI. Den bedste måde at gøre dette, er sjældent ved at tage rki lån, men ved at forsøge at betale så meget som muligt af på de lån hvor du er registreret i rki.

Her kan du låne med kautionist – klik her

På nuværende tidspunkt findes der kun et sted i Danmark, hvor du kan låne fornuftigt selvom du er registeret i RKI. Stedet er Aurora Lån. Her vurdere de om du kan låne penge på en lidt anden måde end andre steder. I stedet for at kigge på RKI og historik, så kigger de på dine evner til at betale nu og her. De stoler på at du kan betale lånet tilbage igen, hvis du har en ven som kan sige god for dig. Det vil sige, at hvis din ven stoler på at du kan betale dit lån tilbage alligevel, selvom du er registreret som dårlig betaler, så stoler Aurora lån også på at du kan. I og med at du inddrager en anden  person som sikkerhed for lånet, så bliver det selvsagt også ekstra vigtigt at du betaler dine afdrag af til tiden hver gang. Dette skal du selvfølgelig have med i dine overvejelser, når du vælger rki lån på trods af det hele.

Læs også:   Finansiering af rejser: Rejselån og ferielån

Rki – lån alligevel eller ej – Dette skal du fokusere på

Hvis en ven eller et familiemedlem vælger at sige god for at du kan låne penge trods rki registrering, så er en af grundene nok at du f.eks. tjener flere penge nu, end du førhen har gjort. For at det skal være en god ide at låne flere penge, så skal du dog stadig være bevist om at bruge flere penge på afvikling af gæld generelt. Dette gælder både den gæld du allerede har nu. Specielt den gæld du har i RKI, men selvfølgelig også den nye gæld som du ender med at optage hos Aurora. Hver gang du afdrager lidt ekstra på din gæld, så kommer du et lille skridt nærmere at komme helt ud af RKI, og dermed også muligheden for at få bedre lån i fremtiden. Desto mere du betaler af på din gæld, desto mere vil du også spare af penge på lånene. Du sidder sikkert med dyre kviklån eller andet, som har bragt dig i den triste situation at stå i RKI. Er dette tilfældet, så gælder det om så hurtigt som muligt at komme af med denne dyre gæld. Hold så vidt muligt fokus på tilbagebetaling af de dyre små kviklån og anden klatgæld, som du hurtigt kan få ud af verden. Når du efterhånden får små lån betalt ud, så vil du finde ud af at du også får et meget bedre overblik over hvor meget du skylder, og hvor meget du skal betale af på måned.

Når du låner trods rki hos Aurora, så bestemmer du selv hvad lånet skal bruges på, men pas nu på med at bruge lånet fornuftigt. Det er vigtigt at bruge de penge du låner på en måde, så du ikke graver dig selv et dybere hul, men i stedet kommer i en retning af bedre økonomi, hvor du ikke behøver at spekulere og lade dig hæmme af en plads i RKI registret.

Så hurtigt kan du komme ud af RKI

Lige så snart du har betalt alt den gæld du skylder så kommer du ud af registreret. Ellers skal du vente 5 år. I mellem løsning, er at du kontakter alle dine kreditorer og får lavet en fornuftig afdragsordning. Det er her vigtigt at du forbedreder dig rigtig godt. Det er en rigtig god ide at kunne forevise dem et godt overblik over din økonomi, og hvilke punkter du vil gøre noget for at forbedre. Hvis du viser at du er indstillet på at gøre en masse for hurtigere at få gælden ud af verden, så vil de ofte også gerne sammenarbejde om selv samme mål.

Læs også:   Lån til julegaver - Her kan du få julelån

Hvis du påtænker at tage lån for at komme ud af RKI, så skal du være mindst lige så grundig med at lave et overblik over din økonomi. Det er nemlig vigtigt at du får gjort lånet rigtigt, samt reelt får minimeret nogle af dine omkostninger, så din privatøkonomi generelt bliver bedre på sigt. Overordnet set gælder det om at få betalt så meget af på dine lån som muligt.

I det næste skriver vi lidt om de forskellige lånebeløb som du kan låne hos Aurora Lån. Den gennemsnitlige lånestørrelse hos dem ligger omkring 22.000 kr, men der er altså mulighed for at låne både mindre og større lån hos dem og ved alle lån er rki ingen hindring. Lån penge rki ingen hindring fås fra en beløbsstørrelse på 8000 kr og helt op til 50.000 kr.

Lån 8000 kr – RKI ingen hindring

Hvis du ender med at låne 8000 trods rki hos Aurora Lån, så betyder det at du skal finde cirka 390 kroner hver måned til at betale af på lånet. Du kan bruge de 8000 kr lige præcis som det giver mest mening for dig og din privatøkonomi. Husk dog at du skal passe på med hvordan du bruger dem. Når du låner gennem Aurora, så stiller du nemlig også din ven i en dårlig situation, hvis du ender med ikke at kunne betale lånet tilbage efter foreskriften. Lån 8000 trods kri kan være en fin løsning i nogle tilfælde, men ikke alle, så husk at gøre op med alle faktorer inden du vælger at gå denne vej.

Lån 10000 kr – RKI ingen hindring

Hvis du har en ven eller et familiemedlem som kan se ideen med at du låner 10000 kr, og de står som sikkerhed for lånet, så er det muligt at få lån 10000 trods rki hos Aurora. Hvis du låner dette beløb, så kræver det at du som minimum kan betale 488 kr af på lånet hver eneste måned, indtil det er helt ude af verden. Hvis du har fået lønforhøjelse eller lignende, så kan dette måske være en fin ide. Husk du stadig skal forsøge at betale så meget som muligt af på dine andre lån, så du hurtigst muligt kan komme ud af RKI.

Læs også:   Sms lån 3000

Lån 15000 kr – RKI ingen hindring

Der kan være mange grunde til at være endt i RKI. Nåske har du være ude for en skilsmisse eller andre personlige årsager. Hvis du så kommer i en situation, hvor du mangler penge til en brugt bil eller andet, som er nødvendigt for at du kan fortsætte med at få en god løn, så kan det være nødvendigt med et af de dyre lån trods rki. Hvis du låner 15000 trods rki, så skal du vide at det vil koste dig cirka 780 kroner om måneden at få betalt af på lånet. Det er dog stadig en god ide at betale endnu hurtigere af, hvis dette er muligt. Du kan nemlig altid vælge at betale resten af lånet ud, hvis du får lidt ekstra penge på bundlinjen. Vurder eventuelt i denne situation om det er dit Aurora forbrugslån eller et af de andre måske dyre kviklån der skal helt ud af verdenen.

Lån 20000 kr – RKI ingen hindring

Lige omkring 20000 kr er hvad der gennemsnitligt bliver lånt ud til andre i lignende situationer som dig. Lån 20000 trods rki sker på samme måde som ved de andre lånebeløb, at du først ansøger, og derefter får en ven til at sige god for at være sikkerhed for lånet. Det er let at ansøge, men fra din side kræver det stadig at du skal være opmærksom på at du skal betale mindst 790 tilbage på lånet hver måned, og gerne meget mere. Vi anbefaler at du betaler lånet tilbage igen så hurtigt som overhovedet muligt, da det bestemt ikke er noget billigt lån.

Mere her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.