Med en måltidskasse får du lækkert og sund mad leveret direkte til døren hver uge! Slip for madplaner, indkøb og hverdagsstress.

Her på siden sammenligner vi alle tilbud, så du kan finde den bedste måltidskasse, der passer bedst til dig og familiens behov og ønsker.

Vi har nævnt den billigste pris pr. person, men den vil variere alt afhængig af kasse og tilbud.

Klik dig videre herfra siden, og find din nye måltidskasse i dag!  

RetNemt har et af de største udvalg af måltidskasser

✔ Billige priser & god kvalitet

✔ Lækre og børnevenlige måltidskasser!

Antal personer: 2 - 6
Måltider pr uge: 1 - 5
Pris pr person: 37 kr

 

✔ Blandt de mest populære måltidskasser!

✔ Mulighed for vegetar / vegansk / fleksitar

✔ Lækre 100% økologiske råvarer

 

Måltidskasserne fra Aarstiderne er et besøg værd, hvis du vil have mange muligheder!

Antal personer: 1 - 5
Måltider pr uge: 1 - 5
Pris pr person: 45 kr

 

✔ Mulighed for kødfrie dage

✔ Inspirerende retter med grønt, fisk og kød

Måltidskasserne fra Skagenfood ligger vægt på friske, danske råvarer direkte fra havet. Du modtager råvarer og opskrifter til lækre retter.

Antal personer: 1 - 4
Måltider pr uge: 3 - 4
Pris pr person: 45 kr

 

✔ Vegansk måltidskasse

✔ Vegetarisk måltidskasse

✔ 100% økologisk!

Hos Simpel Feast finder du den bedste måltidskasse til veganere, vegetarer eller dig, der ønsker at spise mindre kød og spise mere bæredygtigt.

Antal personer: 2 - 5
Måltider pr uge: 3
Pris pr person: 63 kr

Vælg mellem fire forskellige måltidskasser: den Populære, den Børnevenlige, den Nysgerrige eller den Grønne. Masser af lækre råvarer og spændende opskrifter. Det hele kan leveres sammen med dine almindelige dagligvarer, som du kan købe på Coop Mad. Meget smart løsning til mere tid i hverdagen!

Antal personer: 2 - 4
Måltider pr uge: 3 - 4
Pris pr person: 40 kr

 

✔ Meget familievenlige måltider

✔ Perfekt børnemad med grøntsager og kød

✔ Klassiske retter + spændende indslag

 

OBS. Familiemåltider leverer kun til Midtjylland. Se, om du kan få måltidskasserne her.

Antal personer: 1 - 4
Måltider pr uge: 4
Pris pr person: 39 kr

 

✔Masser af sprøde og friske grøntsager.

✔Frisk fisk og kød fra direkte fra slagteren.

✔ Mulighed for brød fra bageren

Vælg mellem 3 lækre måltidskasser fra Den Grønne Asparges.

 

Antal personer: 2-6
Måltider pr uge: 4
Pris pr person: 46 kr

Hos Det danske Madhus får du sund mad, der er lige til at varme op. Det tager blot 4 min. varme maden op og 1 minut at anrette. Så er der mad klar på 5 minutter. Perfekte måltider, der er klar på ingen tid. Også til 1 person!

 

Antal personer: 1 - 4
Måltider pr uge:
Pris pr person: 59 kr

 

✔ Nemt og hurtigt

✔ Perfekt til dig der prioriterer sundhed i en travl hverdag

✔ Mulighed for detox juice kur (læs mere her)

Du får morgenmad, middagsmad, aftensmad & 2 mellemmåltider til hver dag 6 dage om ugen i 4 uger.

 

Antal personer: 1- 4
Måltider pr uge: 6
Pris pr person: 24 kr

Snackmover er sunde snacks på abonnement – tilsendt til dig hver måned. Alle snacks er helt uden e-numre, så du kan snacke med god samvittighed.

Du kan vælge forskellige abonnementer både til de voksne, børn eller din arbejdsplads. Prisen er pr. måned.

Antal personer: -
Måltider pr uge: -
Pris pr person: 139 kr

Fitnesskassen er til dig, der ønsker at komme i bedre form. Der er 2 boxe at vælge imellem, så der er både noget for dig, der er i gang med et vægttab, og dig der er i gang med at opbygge muskelmasse. I kassen får du proteinpulver, proteinbarer, sunde snacks og lækre drikke, der kan bruges i forbindelse med træning.

Antal personer: 1
Måltider pr uge: -
Pris pr person: 199 kr

Måltidskasser leveret til din dør – er sundt, nemt og super lækker aftensmad

En måltidskasse er kort fortalt en kasse, der indeholder ingredienser og opskrifter til ugens aftensmad. Måltidskasser er i løbet af få år blevet utrolig populært. I dag er der et væld af forskellige udbydere af måltidskasser, der alle tilbyder noget forskellige. Det kommer dig som forbruger til gode. Du kan nemlig vælge mellem et meget stort udvalg, og finde lige den måltidskasse, som er den rigtige for dig og din familie. Som noget helt nyt kan man nu også få måltidskasser til 1 person!

Mange forskellige måltidskasser

Som tidligere nævnt findes der i dag et kæmpe udvalg af måltidskasser, så der er noget for enhver smag.

 • Måltidskasser til vegetarer / veganere
 • Måltidskasser til børnefamilier
 • Billige måltidskasser
 • Måltidskasser med hurtige måltider
 • Måltidskasser med slankemad
 • Økologiske måltidskasser
 • Og meget mere! Se listen ovenfor

For den travle børnefamilie, så er måltidskassen et oplagt våben, for dem som stadig gerne vil leve sundt og godt, have kvalitets aftensmad hver aften, og ikke mindst ikke ende med at give en formue for at spise ude hver alt for ofte. Du kan få flere forskellige billige måltidskasser. Når du får en  måltidskasse, minimerer du impulskøb m.v., som ofte er med til at gøre din indkøbskurv til en stor udgift.

I en travl hverdag kan det være svært at finde inspiration til nye  retter til aftensmad. Det kan de lækre måltidskasser være med til løse. Du bestiller til det antal dage, hvor du gerne vil have et frisk pust i hverdagens smagsoplevelser, og så vil du få en stor variation i opskrifter du kan prøve. Måltidskasserne indeholder nemlig både opskrifter og ingredienser til retter.

En måltidskasse kan koste helt ned til 35 kr pr person pr måltid, alt afhængig af hvilken type mad du er interesseret i. I den travle børnefamilie, kan den halve time du kan spare ved indkøb, og måske lige så meget i madlavning om aftenen være guld værd! Tænk på, hvis du kunne få en halv time ekstra om aftenen til at slappe af i, for at lade op til næste dag? Det bliver også nemmere at inddrage børnene i madlavningen.

Her er nogle af de overordnede grunde til at vælge at købe måltidskasserne:

 • Masser af nye ideer til aftensmad
 • Du sparer en masse tid på indkøb
 • Måltidskasser er ofte det sunde valg
 • Nem aftensmad du kan lave på en halv time

Økologiske og sunde måltidskasser

De fleste af måltidskasserne har i høj grad fokus på sundhed og økologi. Det er derfor muligt at gøre din hverdag endnu sundere og bedre, ved at vælge en måltidskasse. Måltidskasserne er tilpasset  den mængde af råvarer du har brug for, for at lave den enkelte ret. Det betyder mindre madspild, hvilket gavner både miljø og din pengepung.

Billig måltidskasse – prøv en måltidskasse på tilbud

Flere af udbyderne giver dig mulighed for at købe måltidskasser til en reduceret pris de første par gange. Grib denne mulighed for at få prøvet om måltidskassen er noget for dig. Prøv eventuelt flere forskellige steder af, for at se hvilken type måltidskasse som passer dig og din families smagsløg og pengepung bedst.

Måltidskasser: test – hvilken måltidskasse er bedst?

Når du har besluttet dig for at du gerne vil have en måltidskasse, så vil du nok lede efter en form for måltidskasse test, så du hurtigt og nemt kan finde ud af hvilken måltidskasse, der er bedst. Vi har forsøgt at gøre det så nemt og overskueligt som muligt at vælge den bedste måltidskasse, ved at sammenligne en del af dem her i listen. På listen over måltidskasser kan du nemt sammenligne de forskellige tilbud der findes. Hvis du kigger på prisen pr. person, kan du nemt overskue hvilken måltidskasse, der har en pris som passer til dig og din familie. Det er dog altid en god ide at gå ind på siden, og læse lidt mere om hvad der er i de forskellige måltidskasser, da man ikke kan se alt ud fra prisen.

Måltidskasser til børnefamilien

Måltidskasser er især populære i børnefamilier. Når både mor og far kommer sent hjem fra arbejde, og har hentet børnene fra institution og skole, så er det guld værd, at man hurtigt og nemt kan få et sundt og nærende måltid fra en måltidskasser. Måltidskasserne her på siden, leveres direkte til din dør. Så bliver det ikke nemmere. I måltidskasserne finder du lækre udvalgte råvarer, som er sunde og nærende. Måltidskasser er en god måde at undgå at falde i “fast food fælden”, som mange forfalder til når det er sent, og man er sulten.

Sunde måltidskasser – disse måltidskasser skal du have, hvis du gerne vil tabe dig

Her på siden har vi nævnt Fitnesskassen, som er særligt god hvis du vil tabe dig, eller er i gang med at opbygge muskelmasse. Måltidskassen indeholder alt hvad du skal bruge til din sunde livsstil – det er en lækker kasse med forskellige proteinprodukter samt kosttilskud hver måned. Fitnesskassen er den bedste måltidskasse til dig, der ønsker at komme i bedre form. Du kan vælge i mellem to forskellige bokse, så der er både noget for dig der er i gang med et vægttab, og dig der er i gang med at opbygge muskelmasse. Fitnesskassen indeholder bl.a. proteinpulver, proteinbarer, sunde snacks og lækre drikke, der kan bruges i forbindelse med træning.

Aarstiderne måltidskasser

Aarstiderne måltidskasser var nogen af de første på markedet for måltidskasser, og er da også stadig blandt de absolut bedste måltidskasser. Aarstiderne måltidskasser er meget populære blandt både børnefamilier, par og enlige. Der er nemlig noget for enhver smag. Måltidskasserne fra Aarstiderne indeholder både kød, frisk, grønt, ost, mel og brød, og meget mere, alt efter hvilken måltidskasse du vælger. Som med alle de andre måltidskasser leveres de direkte til din dør.

Økologiske måltidskasser

Hvis du leder efter en økologisk måltidskasse, er der heldigvis flere forskellige muligheder. Du kan finde lækre økologiske måltidskasser fra blandt andet Aarstiderne og Simple Feast. Økologi er i den grad blevet mere populært blandt danskerne senere år, og naturligvis er vores madvarer ingen undtagelse. Økologiske måltidskasser lever op til alle økologiske krav, og indeholder derfor færre pesticider, og der er ikke brugt sprøjtemidler til grøntsagerne. Kød fra økologiske dyreopdræt opretholder også høje krav til foder og trivsel.

Måltidskasse til døren

At få måltidskassen leveret til døren, er nok en af de største fordele ved at få en måltidskasse. Med en måltidskasse slipper du, som nævnt tidligere for at handle ind og slæbe varer hjem. Du får nemlig din måltidskasse til døren. Kassen bliver leveret forsvarligt pakket ind, og i en køleboks, så varerne ikke bliver kedelige. Du kan aftale med den enkelte forhandler, hvordan måltidskassen leveres, alt efter hvordan din bopæl er.

Måltidskasse med fisk

Du kan købe måltidskasser med fisk, kød og og grøntsager. Klik dig ind på de forskellige sider i ovenstående liste for at finde lige den måltidskasse med fisk som du leder efter. I følge sundhedsstyrelsen officielle anbefalinger bør vi spise fisk minimum 2 gange om ugen, og hvis du får en måltidskasse med fisk så er du godt på vej. Du finder også måltidskasser med kød og grønt.

Måltidskasse til en person

Når du bestiller din måltidskasse, vælger du hvor mange personer der skal være til. Det er derfor muligt at bestille en måltidskasse til 1 person. De måltidskasser vi har nævnt her på siden repræsenterer et bredt udvalg af forskellige madvarer, råvarer og lækre opskrifter til hverdagen. Med måltidskasser til 1 person er det nemt at leve sundt og varieret med minimum af madspild, samt reduceret til på indkøb og planlægning. Det hele bliver meget nemmere for en der bor alene, med en måltidskasse til en person. Noget af det bedste ved måltidskasserne er, at professionelle kokke og andre kompetente mennesker har tilrettelagt din menu. Så behøver du ikke selv at lede efter nye opskrifter online, for det hele er klaret for dig. Alle ingredienserne medfølger i din kasse.

Måltidskasse uden svinekød

Det er muligt at få måltidskasser uden svinekød. Hos Aarstiderne kan du vælge en måltidskasse uden svin, for eksempel vegetar måltidskassen, der er helt uden kød. Der er generelt rigtig mange forskellige måltidskasser at vælge i mellem, så det er bare at gå i gang med at finde den måltidskasse, der passer bedst til dig og din familie. Om det så er en måltidskasse med fisk, eller en måltidskasse uden svin, så skal der nok findes en, der passer til dig.

Derfor sparer du tid og penge med måltidskasser

Når du bestiller en måltidskasse, får du den leveret lige til døren med masser af friske råvarer, og måske opskrifter til aftensmaden til ugen. Du slipper for en masse planlægning og indkøb, og du behøver ikke bekymre dig så meget om, du får spist varieret. I en lækker måltidskasse er der masser af forskellige råvarer, kød, fisk og grønt, som giver dig og familien et bredt udvalg af vitaminer og dejlige smagsoplevelser.

Fordele ved måltidskasser

Man opnår flere forskellige fordele ved at abonnere på måltidskasser. For det første slipper du for at planlægge mad, og ugens indkøb. Det kan hurtigt tage lang tid at finde de retter du ønsker at spise, skrive huskeseddel og få alle de vigtige ingredienser med. Derudover slipper du naturligvis også for selve turen ned til butikken, hvor det hurtigt kan tage sin tid at finde alle varerne, og ikke mindst fragte dem hjem. Endelig kommer du til at bruge mindre tid i køkkenet, samtidig med at I får nem, sund og varieret mad.

 • Ingen planlægning og indkøbsseddel
 • Slipper for at handle
 • Sund og varieret mad i måltidskasse til døren

Ulemper ved måltidskasse

Det er naturligvis individuelt hvilke ulemper man vurderer, der er ved måltidskasser. Nogen vælger det fra fordi de synes det er for dyrt, andre synes bedre om selv at vælge de råvarer de ønsker. Overordnet set må du vurdere om det er værd for dig at spare noget tid og besvær i hverdagen. Hvis du er meget kreativ og ikke har svært ved at finde på lækre retter, så er det måske begrænsende at modtage måltidskasser.

 • Det kan gøres billigere
 • Man kan ikke selv vælge råvarer
 • Mindre mulighed for at være kreativ og finde på nye retter

En anden ulempe man må overveje ved måltidskasserne er at man ofte skal stå og lave en ret man ikke har prøvet før. Det kan for nogen være en spændende udfordring, mens det for andre kan være lidt udmattende i hverdagen. Hvis du er i tvivl om ulemperne overstiger fordelene, så anbefaler vi, at du prøvet at kaste dig ud i det, og bestiller en måltidskasse! Kun på den måde kan du egentlig finde ud af, om det reelt er noget for dig og din familie.

Hvad koster en måltidskasse?

Du kan se priserne på måltidskasser i listen ovenfor. De billigste måltidskasser koster ca. 40 kr. pr. person pr. måltid. I den travle børnefamilie, kan den halve time du kan sparer ved ikke at skulle handle ind, og måske lige så meget i madlavning om aftenen, være guld værd. Det er tid der kan gå til at lege lidt med børnene, eller høre om deres dag i stedet for at skulle stresse over aftensmaden.

Hvilken måltidskasse er bedst?

Hvilken måltidskasse er bedst, afhænger helt af din smag og livsstil. For nogen er fitnesskassen den bedste måltidskasse, da de gerne vil tabe sig, men andre synes at Aarstiderne er det bedste valg, da der er råvarer til alle tre måltider. Aarstiderne har mange forskellige slags måltidskasser, og vil for mange familier være den bedste måltidskasse. Det er en god ide at sammenligne måltidskasserne, for eksempel via denne liste, for at finde ud af hvilken måltidskasse er bedst.

Når du sammenligner måltidskasserne er det en god ide at sammenligne både indhold og priser. Der er så mange forskellige kasser at vælge i mellem, at det godt kan betale sig at bruge lidt tid på at læse om de forskellige muligheder der er, så du på den måde kan finde frem til den bedste måltidskasse til dig.

Madlavning i børnefamilien

Med to fuldtidsjob, små børn i institution og et ønske om at spise sundt i hverdagen, er der nok mange hvor den gode intention forbliver ved intentionen.

Vi ved nok alle, at sund kost er afgørende for vores helbred og velbefindende, og ikke mindst når vi er børn og vokser. Derfor vil de fleste af os gerne prioritere madlavningen og bruge tid på den, og sikkert også mere end vi allerede gør.

Men bare fordi vi har en travl hverdag, og masser af andre ting at se til, så er der ingen grund til ikke også at kunne spise sund og lækker mad flere gange om ugen.

Her har vi samlet en lille lynguide til dig, der gerne vil have mere tid til sund madlavning i hverdagen, men ikke lige kan finde tiden til det.

Læs videre, og så finder du helt sikkert ud af hvad du kan prøve at gøre for at få sundere mad indenbords, også i de travle hverdage med trætte børn, ulvetime og sengetid der skal overholdes.

Fastfood er ikke kun usundt

I Danmark har vi en kultur for at spise varm mad hver aften med både kød, grøntsager og ris, pasta eller liggende. Hvis vi en engang i mellem tyer til rugbrødsmadderne, en pizza eller måske bare en omgang havregrød, så føler vi, at vi ”snyder” og tager den lette – men dårligere – vej.

Sådan behøver du dog slet ikke at tænke. Hurtig og nem mad behøver nemlig ikke at være usundt.

Havregrød og er for eksempel et udmærket eksempel på ret sund, billig og super nem fastfood. Lav det på mælk eller vand og server det med en smørklat, æblebåde eller nødder på toppen hvis du vil peppe det lidt op. Brug hvad du har i skabene. Du kan også putte lidt chiafrø i.

Så får du både kulhydrater, proteiner og fedt i aftenens måltid. Og selvom det måske ville blive kedeligt i længden, så er det altså noglegange bare dejligt, når det er nemt.

Hvis du har hang til købemad såsom pizza, McDonald’s eller andre former for det traditionelle fastfood, så behøver du faktisk heller ikke dunke dig selv oven i hovedet over det.

For selvom det indeholder store mængder sukker og fedt, så gør det ikke noget hvis der er tale om en enkelt gang hver måned.

2 – 3 retter om ugen

En anden ting du kan vælge at tænke over, er hvor mange dage om ugen du rent faktisk står og laver mad. Hvis du laver mad 2 eller 3 gange om ugen, og en af gangene laver til to dage, så behøver du ikke stresse over at lave varm mad hver dag.

Aftensmaden er ikke kun mad

Du er alene hjemme, men lysten til at lave den helt store ret er der bare ikke. Du indtager nok snarere din mad i sofaen med tv’et tændt. Det er nemlig ret kedeligt at spise alene.

Aftensmaden ikke kun er kalorier, som du indtager. Måltidet er for mange også en hyggelig stund, hvor vi kan tale sammen om dagens oplevelser. At spise sammen er meget socialt og derfor også vigtigt for de fleste familier, både med og uden børn.

Husk derfor at det ikke kun er selve maden, der har betydning, om du og dine børn indtager sunde og ernærende ting. Det handler også om at være sammen og hygge sig om måltidet.

Få ingredienser, retter og opskrifter leveret til døren

Endelig skal vi huske muligheden for måltidskasser, som vi naturligvis er fortalere for her på siden. Mange af tilbuddene er super fleksible, så du kan tilpasse dem præcis efter din hverdag og ønsker til retter.

Se listen igennem her på siden, og find frem til den måltidskasse, som du har lyst til at prøve. Det er blot at klikke sig videre her fra siden og finde ud af hvad du har lyst til at prøve.