Måltidskasser leveret til døren: Sunde og gode måltidskasser til den travle familie. Vi har samlet de mest populære forhandlere af måltidskasser nedenfor.Lækre og børnevenlige måltidskasser!

Antal personer: 2-4
Måltider pr uge: 1-4
Pris pr person: 62,5 kr

Velsmagende måltidskasser med megen variation, og sundheden i højsædet.

Antal personer: 1-5
Måltider pr uge: 3-5
Pris pr person: 42 kr

Få sund færdiglavet mad direkte leveret til din dør. En super let måde at komme til at spise sundere på.

Antal personer: 1-4
Måltider pr uge: 4
Pris pr person: 24 kr

Altid sprøde og friske grøntsager. Både frisk fisk og kød fra slagteren.

I måltidskasserne får du alle råvarer + opskrift til tre eller fire dage. Kasserne bliver leveret lige til døren.

 

Antal personer: 2-6
Måltider pr uge: 4
Pris pr person: 32 kr

Bestil aftensmad til næste uge fra Salt+Peber. Maden er hjemmelavet, sund og varieret og du får den leveret lige til døren.

Retterne er meget børnevenlige, og perfekte til den travle børnefamilie.

Antal personer: 2-6
Måltider pr uge: 2-6
Pris pr person: 62 kr

Perfekt for dig der bor i Midtjylland. En herlig måltidskasse til familien. Virkelig interessante og meget lækre retter. 4 opskrifter pr uge.

Antal personer: 1-4
Måltider pr uge: 4
Pris pr person: 33 kr

Skønne økologiske rette, der er klar til at spise på bare 10 minutter. Kasserne leveres direkte til døren.

 • Retterne er 100 % økologiske
 • 80 % plantebaseret (20 % kød)
 • Maden skal blot varmes op
Antal personer: 2-4
Måltider pr uge: 4
Pris pr person: 56 kr

Snackmover er sundere snacks på abonnement – tilsendt til dig hver måned. Alle snacks er helt uden e-numre, så du kan snacke med god samvittighed.

Du kan vælge forskellige abonnementer både til de voksne, børn eller din arbejdsplads. Anmelder du dine snacks, får du to ekstra snacks i din kasse!

Antal personer: -
Måltider pr uge: -
Pris pr person: 189 kr

Få tilsendt en komplet pakke med forskellige grundtyper dej, så du kan lave friskbagt brød hjemme – nemt og hurtigt. Kasserne koster 169 kr., og du kan få dem leveret hver uge, hver anden, tredje eller hver fjerde, alt efter behov.

Antal personer: 4
Måltider pr uge: -
Pris pr person: - kr

Tegn abonnement og modtag en lækker kasse med forskellige proteinprodukter samt kosttilskud hver måned. Fitnesskassen er til dig, der ønsker at komme i bedre form.

Der er 2 boxe at vælge imellem, så der er både noget for dig der er igang med et vægttab, og dig der er i gang med at opbygge muskelmasse.
Alt afhængig af hvilken box du vælger vil boxene indeholde proteinpulver, proteinbarer, sunde snacks og lækre drikke, der kan bruges i forbindelse med træning.

Antal personer: 1
Måltider pr uge: -
Pris pr person: - kr

Måltidskasser leveret til din dør – er sundt, nemt og super lækker aftensmad

For den travle børnefamilie, så er måltidskassen et oplagt våben, for dem som stadig gerne vil leve sundt og godt, have kvalitets aftensmad hver aften, og ikke mindst ikke ende med at give en formue for at spise ude hver alt for ofte. Du kan få flere forskellige billige måltidskasser, og selvom prisen i nogle tilfælde måske lyder dyr pr person, så er det ofte slet ikke så langt fra hvad man ender med at bruge på indkøb i sit lokale supermarked. Med en måltidskasse minimere du nemlig impulskøb m.v., som ofte ellers er med til at gøre din indkøbskurv til en stor udgift.

I en travl hverdag, kan det være svært at finde inspiration til nye aftensmad påfund. Dette kan de lækre måltidskasser langt hen ad vejen være med til løse. Du bestiller til det antal dage, hvor du gerne vil have et friskt pust i hverdagens smagsoplevelser, og her vil du få en stor variation i opskrifter du kan prøve.

En måltidskasse kan koste helt ned til 35 kr pr person pr måltid, alt afhængig af hvilken type mad du er interesseret i. I den travle børnefamilie, kan den halve time du kan spare ved indkøb, og måske lige så meget i madlavning om aftenen være guld værd! Tænk på, hvis du kunne få en halv time ekstra om aftenen til at slappe af i, for at lade op til næste dag?

Her er nogle af de overordnede grunde til at vælge at købe måltidskasserne:

 • Masser af nye ideer til aftensmad
 • Du sparer en masse tid på indkøb
 • Måltidskasser er ofte det sunde valg
 • Nem aftensmad du kan lave på en halv time

Økologiske og sunde måltidskasser

De fleste af måltidskasserne har i høj grad fokus på sundhed og økologi. Det er derfor ofte muligt at gøre din hverdag endnu sundere og bedre, ved at vælge en måltidskasse. Måltidskasserne er tilpasset præcist den mængde af råvarer du har brug for, for at lave den enkelte ret. Det betyder mindre madspild, og det betyder at der i høj grad er blevet plads til økologiske varer i måltidskasserne.

Billig måltidskasse – prøv en måltidskasse på tilbud

Flere af udbyderne giver dig mulighed for at købe måltidskasser til en reduceret pris de første par gange. Grib denne mulighed for at få prøvet om måltidskassen er noget for dig. Prøv eventuelt flere forskellige steder af, for at se hvilken type måltidskasse som passer dig og din families smagsløg og pengepung bedst.

Måltidskasser: test – hvilken måltidskasse er bedst?

Når du har besluttet dig for at du gerne vil have en måltidskasse, så vil du nok lede efter en form for måltidskasse test, så du hurtigt og nemt kan finde ud af hvilken måltidskasse, der er bedst. Vi har forsøgt at gøre det så nemt og overskueligt som muligt at vælge den bedste måltidskasse, ved at sammenligne en del af dem her i listen. På listen over måltidskasser kan du nemt sammenligne de forskellige tilbud der findes. Hvis du kigger på prisen pr. person, kan du nemt overskue hvilken måltidskasse, der har en pris som passer til dig og din familie. Det er dog altid en god ide at gå ind på siden, og læse lidt mere om hvad der er i de forskellige måltidskasser, da man ikke kan se alt ud fra prisen.

Måltidskasser til børnefamilien

Måltidskasser er især populære i børnefamilier. Når både mor og far kommer sent hjem fra arbejde, og har hentet børnene fra institution og skole, så er det guld værd, at man hurtigt og nemt kan få et sundt og nærende måltid fra en måltidskasser. Måltidskasserne her på siden, leveres direkte til din dør. Så bliver det ikke nemmere. I måltidskasserne finder du lækre udvalgte råverer, som er sunde og nærende. Måltidskasser er en god måde at undgå at falde i “fast food fælden”, som mange forfalder til når det er sent, og man er sulten.

Sunde måltidskasser – disse måltidskasser skal du have, hvis du gerne vil tabe dig

Her på siden har vi nævnt Fitnesskassen, som er særligt god hvis du vil tabe dig, eller er i gang med at opbygge muskelmasse. Måltidskassen indeholder alt hvad du skal bruge til din sunde livsstil – det er en lækker kasse med forskellige proteinprodukter samt kosttilskud hver måned. Fitnesskassen er den bedste måltidskasse til dig, der ønsker at komme i bedre form. Du kan vælge i mellem to forskellige bokse, så der er både noget for dig der er igang med et vægttab, og dig der er i gang med at opbygge muskelmasse. Fitnesskassen indeholder bl.a. proteinpulver, proteinbarer, sunde snacks og lækre drikke, der kan bruges i forbindelse med træning.

Årstiderne måltidskasser

Årstiderne måltidskasser var nogen af de første på markedet for måltidskasser, og er da også stadig blandt de absolut bedste måltidskasser. Årstiderne måltidskasser er meget populære blandt både børnefamilier, par og enlige. Der er nemlig noget for enhver smag. Måltidskasserne fra Årstiderne indeholder både kød, frisk, grønt, ost, mel og brød, og meget mere, alt efter hvilken måltidskasse du vælger. Som med alle de andre måltidskasser leveres de direkte til din dør.

Økologiske måltidskasser

Hvis du leder efter en økologisk måltidskasse, er der heldigvis flere forskellige muligheder. Du kan finde lækre økologiske måltidskasser fra blandt andet Årstiderne og Simple Feast. Økologi er i den grad blevet mere populært blandt danskerene de senere år, og naturligvis er vores madvarer ingen undtagelse. Økologiske måltidskasser lever op til alle økologiske krav, og indeholder derfor færre pesticider, og der er ikke brugt sprøjtemidler til grøntsagerne. Kød fra økologiske dyreopdræt opretholder også høje krav til foder og trivsel.

Måltidskasse til døren

At få måltidskassen leveret til døren, er nok en af de største fordele ved at få en måltidskasse. Med en måltidskasse slipper du, som nævnt tidligere for at handle ind og slæbe varer hjem. Du får nemlig din måltidskasse til døren. Kassen bliver leveret forsvarligt pakket ind, og i en køleboks, så varene ikke bliver kedelige. Du kan aftale med den enkelte forhandler, hvordan måltidskassen leveres, alt efter hvordan din bopæl er.

Måltidskasse med fisk

Du kan købe måltidskasser med fisk, kød og og grøntsager. Klik dig ind på de forskellige sider i ovenstående liste for at finde lige den måltidskasse med fisk som du leder efter. I følge sundhedsstyrelsen officielle anbefalinger bør vi spise fisk minimun 2 gange om ugen, og hvis du får en måltidskasse med fisk så er du godt på vej. Du finder også måltidskasser med kød og grønt.

Måltidskasse til en person

Når du bestiller din måltidskasse, vælger du hvor mange personer der skal være til. Det er derfor muligt at bestille en måltidskasse til 1 person. De måltidskasser vi har nævnt her på siden repræsenterer et bredt udvalg af forskellige madvarer, råvarer og lækre opskrifter til hverdagen. Med måltidskasser til 1 person er det nemt at leve sundt og varieret med minimun af madspild, samt reduceret til på indkøb og planlægning. Det hele bliver meget nemmere for en der bor alene, med en måltidskasse til en person.

Måltidskasse uden svinekød

Det er muligt at få måltidskasser uden svinekød. Hos Årstiderne kan du vælge en måltidskasse uden svin, for eksempel vegetar måltidskassen, der er helt uden kød. Der er generelt rigtig mange forskellige måltidskasser at vælge i mellem, så det er bare at gå i gang med at finde den måltidskasse, der passer bedst til dig og din familie. Om det så er en måltidskasse med fisk, eller en måltidskasse uden svin, så skal der nok findes en, der passer til dig.

Derfor sparer du tid og penge med måltidskasser

Når du bestiller en måltidskasse, får du den leveret lige til døren med masser af friske råvarer, og måske opskrifter til aftensmaden til ugen. Du slipper for en masse planlægning og indkøb, og du behøver ikke bekymre dig så meget om, du får spist varieret. I en lækker måltidskasse er der masser af forskellige råvarer, kød, fisk og grønt, som giver dig og familien et bredt udvalg af vitaminer og dejlige smagsoplevelser.

Fordele ved måltidskasser

Man opnår flere forskellige fordele ved at abonnere på måltidskasser. For det første slipper du for at planlægge mad, og ugens indkøb. Det kan hurtigt tage lang tid at finde de retter du ønsker at spise, skrive huskeseddel og få alle de vigtige ingredienser med. Derudover slipper du naturligvis også for selve turen ned til butikken, hvor det hurtigt kan tage sin tid at finde alle varene, og ikke mindst fragte dem hjem. Endelig kommer du til at bruge mindre tid i køkkenet, samtidig med at I får nem, sund og varieret mad.

 • Ingen planlægning og indkøbsseddel
 • Slipper for at handle
 • Sund og varieret mad i måltidskasse til døren

Ulemper ved måltidskasse

Det er naturligvis individuelt hvilke ulemper man vurderer, der er ved måltidskasser. Nogen vælger det fra fordi de synes det er for dyrt, andre synes bedre om selv at vælge de råvarer de ønsker. Overordnet set må du vurdere om det er værd for dig at spare noget tid og besvær i hverdagen. Hvis du er meget kreativ og ikke har svært ved at finde på lækre retter, så er det måske begrænsende at modtage måltidskasser.

 • Det kan gøres billigere
 • Man kan ikke selv vælge råvarer
 • Mindre mulighed for at være kreativ og finde på nye retter

 

Hvad koster en måltidskasse?

Du kan se priserne på måltidskasser i listen ovenfor. De billigste måltidskasser koster ca. 40 kr. pr. person pr. måltid. I den travle børnefamilie, kan den halve time du kan sparer ved ikke at skulle handle ind, og måske lige så meget i madlavning om aftenen, være guld værd. Det er tid der kan gå til at lege lidt med børnene, eller høre om deres dag i stedet for at skulle stresse over aftensmaden.

Hvilken måltidskasse er bedst?

Hvilken måltidskasse er bedst, afhænger helt af din smag og livsstil. For nogen er fitnesskassen den bedste måltidskasse, da de gerne vil tabe sig, men andre synes at Aarstiderne er det bedste valg, da der er råvarer til alle tre måltider. Årstiderne har mange forskellige slags måltidskasser, og vil for mange familier være den bedste måltidskasse. Det er en god ide at sammenligne måltidskasserne, for eksempel via denne liste, for at finde ud af hvilken måltidskasse er bedst.