Der findes rigtig mange gode startpakker til når du skal have baby. Vi har samlet dem her, så du hurtigt og nemt kan udnytte alle de gratis muligheder. Det er dyrt at få en baby, så der er ingen grund til ikke at få mest muligt ud af de gratis startpakker som efterhånden rigtig mange virksomheder og forretninger tilbyder.Gratis babytæppe, sangbog og lamaze

Få en gratis babypakke for 0 kr. med et blødt og lækkert babytæppe, som baby kan lege på, en sangbog med 52 sange og babylegetøj fra det populære mærke Lamaze.

.
.
.

I Lidl tilbyder de en fin gratis babypakke til nybagt forældre.
Babypakken indeholder: Pakke med deres eget mærke Toujours – blandt andet bleer og vådservietter.

Du får Lidl startpakken ved at bestille den online på deres hjemmeside, og derefter hente den i en af deres butikker.

.
.
.

Ny spændende babypakke fra SuperBrugsen. Coop har i denne startpakke spækket en lille kuffert med masser af Änglamark produkter til både baby og mor.

Babypakken fra Superbrugsen indeholder bleer, babylotion, vådserviertter, hygiejnebind, vaskepulver og dagcreme. Den indeholder også en lille bamse og en rummelig pusletaske til at fragte forskellige babysager og skiftetøj rundt i.

Babypakken koster 220 kr, men er gratis for medlemmer af Coop (det koster 200 kr at blive medlem af Coop).

.
.
.

I Fakta har de valgt også at lave en babypakke, og det er en ganske god en af slagsen, med afsæt i Coop’s eget brand 365MiniRisk.
I denne babypakke er der 1 sut, minirisk vådservietter, 1 engangsusleunderlag, 2 newborn bleer, 1 pakke skumvaskeklude, 1 pakke bleposer til brugte bleer, babylotion, babyshampoo, zinksalve, babyolie, babybad, babyshampoo, zinksalve, babyvatpinde og en prøve på minirisk vaskepulver. Du får også en huskeliste med alt du skal bruge til en god start. En rigtig god babypakke med en masse lækkert indhold!

Du får Fakta startpakken ved at bestille den online på deres hjemmeside. Du får værdibeviset på sms, og kan derefter hente den i en af deres butikker.

.
.
.

Eksklusivt for tilmeldte af vores nyhedsbrev her på Startpakke.com.

Få bestik hos Sundleg.dk for 0 kr! Modtag gavekode på mail straks efter du har tilmeldt dig.

Du får bestikket i forbindelse med andet køb på Sundleg.dk. Intet krav til ordrestørrelse!

.
.
.

Få 3 gratis bøger

Babypakke for 0 kr. med 3 gode og brugbare bøger til den første tid som forældre:
Sanglege, fagtesange og godnatsange i 52 sange, Lege og aktiviteter, hvor krop og motorik styrkes i Skal vi lege?, og Håndbog, med ideer til lege og aktiviteter, der styrker den sproglige udvikling i Den lille bog om sprog.

.
.
.

Økologisk ventetøj til din voksende mave – størrelsen tilpasses præcis til dig. Graviditetstøjet bliver afhentet igen, når du ikke længere skal bruge det.

Spar plads, penge og miljø med Vigga abonnement!

  • Økologisk ventetøj på abonnement til 259 kr. pr. måned
  • Prøv VIGGA helt uforpligtende i 14 dage
  • VIGGA er billigere end at gå i H&M
.
.
.

Bliv informeret om nye babypakker og få masser af gode tips til dig og baby.

Bonus: Vi trækker løbene lod mellem tilmeldte om billetter til Den Blå Planet og andre lækre præmier!

.
.
.
Er du allerede ved at være træt af de kolde efterårsdage?
Så har du mulighed for at vinde et rejsegavekort på 10.000 kr., hvis du tilmelder dig Krifas julekalender. Derudover udlodder Krifa spændende gaver og præmier hver dag i december.
.
.
.
Det finder du også på Startpakke.com: Kæmpe guide: Legetøj til nyfødt, 1 år, 2 år, 3 år og 4 år

I samarbejde med den prisbelønnede børnebogsforfatter Cecilie Eken udgiver Name It en Julebog med 25 afsnit. Bogen hedder ”Tante Stellas Hus”, og kan afhentes helt gratis i alle Name It butikker fra d. 20. november 2017.

I løbet af december kan børn også gratis hente spændende gaver fra fortællingen i butikkerne: En mus, en nøgle og en særlig magisk fjer.

OBS: Julebogen kan ikke bestilles online, men skal afhentes i en fysisk Name It butik.

.
.
.

Med dit Happy Hello medlemskab kan du selv sammensætte en af de populære kufferter fra HappyHello hver måned eller når det passer dig. For kun 19 kr. pr. måned får du mulighed for at købe lækre produkter til indkøbspris. Hos HappyHello finder du legetøj udvalgt af pædagoger.

Meget stor værdi for det månedlige beløb.

.
.
.

Når du køber babytøj på abonnement, får du nyt tøj efterhånden som din baby vokser. Det gamle tøj afhentes og sendes videre til den næste familie. Det sparer både miljøet og dit budget!

Nyt genialt koncept – Spar penge og miljø

  • Økologisk babytøj på abonnement fra 299 kr. pr. måned
  • Automatisk en ny pakke med tøj når din baby vokser
  • Prøv VIGGA helt uforpligtende i 14 dage
  • VIGGA er billigere end at gå i H&M
.
.
.
Annonce

I Føtex har de valgt også at lave en babypakke, og det er en ganske fin en, med masser af de ting som man har brug for som ny forældre. I babypakken er der vådservietter, 1 sut, Babybad fra Levevis, Babylotion, babyshampoo, zinksalve, 1 pakke bleer og 1 hvid body i økologisk bomuld.

Du får Føtex startpakken ved at tilmelde dig online på deres hjemmeside, og kan derefter hente startpakke og velkomstgave i en valgfri Føtex.

Indholdet kan variere.

.
.
.

Rema1000 var de første til at lave en gratis babypakke til nybagte forældre, og det er en rigtig fin en af slagsen!
Du får en hel pakke Rema1000 New Born Bleer, en pakke vådservietter, en pakke skumvaskeklude, en fin lille bamse, en sut og så er der en ekstra overraskelse.

Du bestiller startpakken online, og kan derefter hente den i din lokale Rema1000 butik.

.
.
.
Har du købt alt babyudstyr? Kæmpe guide til babyudstyr
Læs blandt andet Startpakke.com guide til: Barnevogn, Alt til puslepladsen og tremmeseng

Babysam byder også på en rigtig fin babypakke, eller en såkaldt babybox.

I babystartpakken finder du et par Pampers bleer, vaskeservietter, en hagesmæk, 1 stk. HiPP børnemad i glas, 1 stk. HiPP brochure om barnets kost 0-12 måneder, 1 stk. HiPP ske, et ammeindlæg, en blespand med et refill, Lactacyd Skin Care 50 ml, samt følgende magasiner: Vores Børn eller Vores Børn SPECIAL, Magasinet MOR – vi siger det som det er!

Du bestiller babypakken online, og kan derefter afhente den i den lokale Babysam.

.
.
.

Når du tilmelder dig Matas Babyklub kan du få en gratis babypakke fra dem. Det kræver bare at du går ned i din lokale Matas og fremviser dit medlemsnummer, som du får tilsendt efter du har tilmeldt dig Matas Babyklub.
Du kan få udleveret babypakken, lige så snart du vil. Indholdet i Matas startpakker variere afhængig af hvilken sponsorer der bidrager med produkter til den. Det er dog altid en god gratis babypakke.

.
.
.

Børneulykkesfonden babypakke er en pakke med forskellige ting til at øge dit barns sikkerhed.

Babypakken indeholder en refleks til din barnevogn, folder med information om at forebygge ulykker fra Sikkerhedsstyrelsen, Baby Sollotion fra Derma og folder med gode råd i forhold til ophold i solen, Puslespil med gode råd om CE-mærket, et udvalg af Tænk test og omtale af børneprodukter fra Forbrugerrådet, Solskærm til din bil og råd omkring sikkerhed i din bil fra Volkswagen, Førstehjælpskit og folder om førstehjælp fra Falck, Gratis børneulykkesforsikring indtil 6 måneder fra Codan forsikring, Magasinet Vores Børn.

Du kan bestille denne babypakke online.

.
.
.

Libero har en særdeles attraktiv startpakke til dig som har en lille ny på vej. Udover en startpakke, så kan du også få en babypakke når dit barn er mellem 23 uger og 27 uger gammel.
Når du har bestilt en babypakke fra Libero, får du tilsendt et gavebevis. Dette gavebevis kan derefter ombyttes til babypakken i kundeservise hos enten Føtex, Bilka eller A-Z.
I nogle tilfælde får man et et gavebevis til COOP. Det er dog stadig muligt at hente babypakken i Føtex, Bilka eller A-Z.

.
.
.

Vi har udarbejdet en e-bog med navnet “Gode råd om AMNING OG FLASKE”. Her får du en masse tips til amning og lignende emner.
Bogen er gratis for dem som tilmelder sig vores nyhedsbrev.

.
.
.
Mangler du penge? Tag et kig i vores Forbrugslån oversigt

Få 75 kr til køb af fotobog, når du tilmelder dig Onlinefotoservice nyhedsbrev.

En fotobog er en fantastisk måde at forevige de bedste billeder af dit/dine barn/børn!

Med de 75 kr rabat, får du her en fotobog til en utrolig god pris. Bestil allerede nu en (næsten) gratis fotobog Onlinefotoservice.

 

Du kan også få 20% rabat på at fremkalde billeder med rabatkoden: PRINTPHOTO

.
.
.

Design din personlige fotobog. Få en lille fotobog gratis, eller få 80 kr i rabat på en af de andre fotobøger med rabatkoden: MINFOTOBOG

.
.
.
Annonce

Babypakken fra Name It kommer i en flot æske med gavebånd og kort. I den gratis pakke er der er super blødt og lækkert sæt tøj til baby i lækkert bomuld.

Sættet passer til både drenge og piger. Babypakken kan afhentes enten 30 dage før termin, eller 30 dage efter fødsel.

.
.
.

Gå på opdagelse i et kæmpe udvalg af titler indenfor alle genrer. Læs eller lyt ubegrænset på din smartphone og tablet, hvor i verden det passer dig. De første 14 dage er gratis.

 

Lyt f.eks. til sundhedsplejersken Hellen Lyng Hansen’s populære bøger.

 

Hos Mofibo har de noget for enhver smag og du får ubegrænset adgang til det hele.

.
.
.

Skoringens babypakke har en værdi på 500 kr.!

For at modtage pakken skal du blot udfylde bestillingsformularen og betale 50 kr. Så snart pakken kan afhentes i din lokale Skoringen butik, får du besked.

Den lækre babypakke indeholder:

1 barnevognstaske, som kan sidde på barnevognsstyret
1 dejlig, blød sutteklud
1 aftrykssæt til at skabe minder med
1 praktisk, magnetisk fodmåler
1 fin bidering
1 folder med gode råd om børnesko og -fødder

 

 

.
.
.

Gratis babypakke med bamse og to bøger

Her får du en gratis babypakke for 0 kr. med tilbehør til putningen. Du får:
Den fine godnathistorie Puttemus, En dejlig Puttemus-bamse fra Jellycat og Fagbogen Den lille bog om sprog.

.
.
.

Hos nogle apoteker er det muligt at få forskellige vareprøver (baby vask, creme, salve m.v.). Det eneste det kræver er at du går ned til dit nærmeste apotek, og spørger om de har nogle gratis vareprøver.

.
.
.

Du kan bestille en helt gratis prøve på DryNites pyjamapants / natunderbukser. Dette kan være en stor hjælp i forbindelse med sengevædning om natten.

De findes i 3 størrelser: 3-5 år, 4-7 år og 8-15 år.

.
.
.
Annonce

Bestil måltidskasse i dag og få Aarstidernes olivenolie, oliven, cidereddike og havsalt. Gaven har en værdi af 199 kr.

Køb f.eks. BørneFamilieKassen med velkendte for både børn og voksne. Når du bestiller en måltidskasse igennem linket til venstre, så får du en gave med Olienolie, Oliven, Cidereddike og havsalt til en værdi af 199 kr.

.
.
.
Mangler du penge? Tag et kig i vores Lån penge nu oversigt

Gør det mere sikkert for dit barn at færdes i trafikken med denne refleksvest til børn. Du kan både bestille en vest til dit barn og til dig selv.

.
.
.

Med et gratis medlemskab af Pampers klubben, så kan du samle point til brug i Pampers gaveshop.

.
.
.

Besked om nye gratis ting til baby og fantastiske rabatter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev målrettet gravide og personer med små børn 🙂

Modtag gratis bogen “Gode råd til forældre om AMNING OG FLASKE” ved tilmelding.

Ps. vi skaffer også alle tilmeldte masser af unikke rabatter på babyudstyr og legetøj 😉

 

Spar op til 60% på babyudstyr – Klik og se de aktuelle tilbud her

Glad baby med gratis babypakke :-)

Glad baby med gratis babypakke 🙂

Baby startpakke – det får du ud af at tilmelde dig gratis babypakker

Det er bestemt ikke gratis at få en baby, men du kan give dig selv en god og gratis start på din nye tilværelse med din dejlige søn eller datter, ved at tilmelde dig de gratis startpakker der findes i Danmark. Udover at du selvfølgelig spare en masse penge ved at få disse babypakker gratis, så er det dog langt fra den eneste gode grund til at du bør gøre dette. Du kan mange steder på internettet læse om hvilke babyprodukter som den ene og den anden syntes er de bedste. At læse anmeldelser af bleer, babytøj, fødevarer m.v. giver bestemt god mening, men det at prøve forskellige ting af giver ofte endnu mere mening. Babyer er nemlig forskellige, og bare fordi et flertal af babyer foretrækker en bestemt ble, så er det ikke sikkert at din baby gør det, eller at du gør det. Babypakkerne er også en god måde nogle gange at opdage ideer og måder at gøre det på, som man ellers ikke troede var noget for en. Dette kan være med til at lette en hverdag, som uden tvivl bliver hård, for der ligger meget arbejde i at få en lille dreng eller pige. Heldigvis er der også masser af glæder, og dem håber vi at du i højere grad kan komme til at nyde, nu du har fået vores liste med gratis babypakker, samt vores blog som løbende vil blive fyldt med masser af gode tips og tricks til babyer, og deres nye mødre og fædre.

 

 

Babypakker i Norge