Guide til hvilken barnevogn

At shoppe barnevogn er vigtigt. Det er dyrt. Og det skal være den helt rigtige. Når I venter barn,  har det stor betydning hvilken barnevogn I vælger. Barnevognen skal bruges i mange år frem, og der skal soves mange middagslure i den.

Se populære barnevogne her. 

I vores store guide til valg af barnevogn er det nemt at overskue hvad man kan få for pengene.

 

Anbefaling: Babytrold barnevogn!

Praktisk, holdbar barnevogn fra Babytrold. Her får du virkelig meget for pengene.

Barnevognen er nem at køre med, selv på ujævne terræner. I barnevognen er der en dejlig blød madras, så baby ligger komfortabelt.

Den har stort liggemål på 95 cm.

Køb Babytrold barnevogn her. 

Barnevognen lever op til  EU’s strenge krav om sikkerhed- Barnevognen har fået gode testresultater indenfor:

 • Sikkerhed og holdbarhed
 • Mærkning og vejledning
 • Brugervenlighed

 

De fleste bruger lang tid på at undersøge, hvilken barnevogn der passer bedst til behov og økonomi. Der er mange barnevogne at vælge i mellem, og de har alle deres fordele og ulemper.

Her kan du blive klogere på hvilken barnevogn der er den rette til dig og dit barn.

Bedste barnevogn med faste hjul

En barnevogn med faste hjul er nem at køre med på ujævnt terræn. Hvis du er glad for lange gåture i parken eller skoven, er en barnevogn med faste hjul det bedste valg.

Trille barnevogn med faste hjul

 • Forhandler: Min Egen Verden

  Trille barnevogn med faste hjul. 4.995 kr. Se mere om vognen her.

 • Pris 4.995 kr.
 • Se mere her

Klassisk barnevogn med faste hjul, der er komfortable at trille afsted med. Barnevognen fra Trille leveres med både lift og pusletaske, og ligger i den prisvenlige ende til 4.995 kr.

Barnevogne fra Trille er blandt de bedste barnevogne. Den er sikkerhedsgodkendt, og er udstyret med reflekser, der øget synligheden i trafikken.

Den har et stort liggemål på 97 cm.

Barnevogne fra Trille er populære fordi man får en barnevogn i god kvalitet, der kan bruges længe. Samtidig er prisen på barnevogne fra Trille i et niveau, hvor de fleste kan være med.

Køb Trille Barnevogn 4.995 kr. 

Liste over hvem der forhandler Trille:

Min Egen Verden 

Pixizoo

 


Den bedste barnevogn

Alle ønsker den bedste barnevogn til deres baby. En barnevogn eller kombivogn er en essentiel del af den startpakke man har brug for, når man skal have en baby.

Barnevognen er et uundværligt transportmiddel når I er på farten. Baby ligger trygt og godt, og kan tage en lur, selvom I ikke er hjemme. Skal I overnatte ude, kan barnevognskassen tages af og bruges som seng. På den måde kan baby altid have sin egen seng med sig, og føle sig tryg, selvom I ikke er derhjemme.

Gennemgå jeres behov, og hvad i vægter højest, inden i begynder at kigge på barnevogne.

Hvordan vælger man barnevogn?

Hvis det er jeres første barn, er det ikke sikkert at i har brugt så meget tid på at researche barnevogne. I opdager nok hurtigt, at der er mange modeller, kvaliteter og prisklasser indenfor barnevogne.

Der findes en barnevogn til alle, men hvilken barnevogn er bedst for jer. Læs

Det skal I overveje

Barnevogn eller kombivogn?

Faste hjul eller drejehjul?

Størrelse på barnevogn – Skal vognen kunne være i bilen?

Hvilket tilbehør skal I bruge til jeres barnevogn eller kombivogn?


Hvad koster en barnevogn?

 • 3.000 – 10.000 kr.

Barnevgne koster omkring 3.000 kr. og op til 10.000 kr. Overvej hvor meget i af jeres startpakke budget skal gå til køb af barnevogn.

I vores guide til hvilken barnevogn der er bedst gennemgår vi de vigtigste spørgsmål, og foreslår gode barnevogne. Bliv klogere på hvilken barnevogn, kombivogn og klapvogn I skal vælge til guldklumpen.

Lækker barnevogn fra Trille inkl. både lift og pusletaske. 3.360 kr. Gå til forhandler. 

God barnevogn fra Trille (Inkl. lift og pusletaske)

Flot Trille barnevogn i den populære grå farve, der passer godt til både piger og drenge.

Barnevognen har et stort liggemål på 97 cm, og kan derfor bruges helt op til 3 år. Med i købet får du også pusletaske og lift, der passer til.

 

 


 

Barnevogn eller kombivogn?

Forskellen på en barnevogn og en kombivogn er, at barnevognen har en stor barnevognskasse med et stort liggemål på omkring 97 cm. Her kan barnet ligge helt op til 3 års alderen.

 

 

Derfor skal du vælge en barnevogn

Babytrold barnevogn til 4.999 kr. Købes her.

En barnevogn har et stort liggemål. Barnet kan sove i barnevogn helt op til 3 års alderen.

Mange forældre er glade for at deres børn kan sove trygt i deres egen barnevogn i dagplejen eller vuggestuen. Der er god plads i en barnevogn til at have voksipose eller andre køreposer i, så dit barn altid har det lunt når det skal sove.

Fordi barnevognen er større, har den også en stor kurv nedenunder, hvor der er god plads til pusletaske og varer.

Barnevogn er det rette valg til dig, der ønsker at dit barn skal sove ude så længe som muligt, og har brug for god plads i kurven nedenunder.

 

Derfor skal du vælge en kombivogn

Kombivogn med drejehjul. Der medfølger også klapvognsdel. Hele sættet koster 5.999 kr. Se mere her.

En kombivogn er mindre, og har derfor også et mindre liggemål. Barnet kan kun sove i barnevognen indtil det er 1 år. Herefter skal man skifte til klapvognsdelen, som monteres på samme stel som barnevognen.Barnevognsdelen på en kombivogn kan skiftes ud med en klapvognsdel, når barnet bliver for stort til barnevognen. De fleste skifter til klapvogn når barnet er omkring et år.Kombivognen fylder ikke meget, og er nem at manøvre rundt i. Den er god hvis man ofte færdes i butikcentre eller på travle gader.

 • Både klapvogn og barnevogn
 • Nem at køre rundt med
 • Både klapvogn og barnevogn i et

Husk…

 • En kombivogn har mindre liggemål

Man kan få billige kombivogne helt ned til omkring 3.000 kr. Som regel følges kvalitet og pris ad, men husk altid at have dit behov for øje. Hvor længe skal barnet sidde i kombivognen, skal den bruges til at sove i, og skal det være muligt at have den med på ferie? Alt dette har betydning, og det dyreste er derfor ikke altid det bedste.


Valg af barnevogn:

Faste hjul eller drejehjul?

Drejehjul kan dreje i alle retninger. En barnevogn med drejehjul er let at manøvre rundt med, selvom der ikke er meget plads. Faste hjul er bedst til ujævne terræner. Færdes du meget i skoven, eller lange gåture i parken, er faste hjul bedst.

Barnevogne med faste hjul kan trækkes baglæns, hvis solen skinner lige ned i vognen. En vogn med faste hjul er nem at køre ligeud med. Den kan ikke dreje ud til siderne, ligesom drejehjul gør på ujævne terræner.

Det er en god ide at gå ned i fysisk butik og prøvfaste hjul, eller drejehul, inden køb. Husk, at barnevognen vil føles anderledes, når barnet ligger i vognen og der er mere vægt på. Denne guide hjælper dig med at finde hvilken barnevogn eller kombivogn I skal vælge, med eller uden drejehjul.


Hvilken barnevogn er bedst?

Den bedste barnevogn skal leve op til EU’s krav om sikkerhed for babyen. Derudover skal den være nem og behagelig at køre med, og der skal være god komfort.

Starpakke anbefaler!

Babytrold barnevogn med stort liggemål. Køb den her.

Et godt bud på den bedste barnevogn, er denne skønne vogn fra Babytrold.

Babytrold Barnevogn

Hos Startpakke anbefaler vi Babytrold barnevogn, der forhandles hos Coop. Barnevognen er sikker for barnet at ligge i og har  fået gode testresultater indenfor:

 • Sikkerhed og holdbarhed
 • Mærkning og vejledning
 • Brugervenlighed

Barnevognen har store, faste hjul som er komfortable at køre med og giver maksimal komfort for barnet. Med i prisen får du både lift og pusletaske, der passer til barnevognen. Babytrold er en god, holdbar barnevogn hvor man får meget for pengene.

Barnevognen har gode, sikre bremser og et stort liggemål på 95 cm. Styret kan justeres, så det passer til både mor og far, eller andre der skal ud og trille en tur med baby. Forlæderet er i en god, isoleret kvalitet med reflekser for ekstra sikkerhed.

Med sin pris på 4.999 ligger barnevognen i den prisvenlige ende, men uden at gå på kompromis med sikkerhed eller anvendelighed.

Køb Babytrold barnevogn her.


Størrelse på barnevogn

Om I vælger en stor eller lille barnevogn, kommer helt an på jeres behov og ønsker. Det har betydning om jeres barn skal sove ude, eller vognen blot skal bruges til gåture og sporadiske middagslure.

Lille barnevogn

En lille barnevogn kan barnet ligge i til det er omkring 1 år, hvorefter i skal skifte til klapvogn. Klapvogne er ikke så behagelige at sove i, da der ikke er madras i, eller den samme grad af isolering og komfort i det hele taget. Klapvogne fungerer fint til gåture, og til at sove i en gang i mellem.

Stor barnevogn

En stor barnevogn har et liggemål på omkring 97 cm, og her kan barnet sove helt op til 3 årsalderen. I en stor barnevogn kan barnet kan sove i, når de starter i vuggestue eller dagpleje omkring 1 års alderen. Det gør det nemmere for barnet at sove trygt i de nye omgivelser.

En stor barnevogn føles for mange nemme at køre med, fordi de store hjul giver god affjedring. En stor barnevogn er skøn at gå lange ture med, også på ujævne terræner. Du får også mere plads i varekurven nedenunder, og hvis du har et stort barn, har det alligevel meget plads at ligge på.

Kombivogn – De bedste kombivogne

Med en kombivogn får man et stel og tilhørende barnevognskasse og klapvognsdel. Babyen kan typsik ligge i barnevognsdelen det første år, hvorefter man skifter til klapvogn. Den store fordel ved en kombivogn er at man kan skifte mellem klapvogn eller barnevogn. Det er smart hvis man skal på tur og har brug for en klapvogn, der er let at komme rundt med.

En klapvogn fylder mindre i bilen og er nemmere at komme rundt med. Køb kombivogn og få en god klapvogn med i købet, der ofte er bedre kvalitet end de mindre paraplyklapvogne.

Ulempen er at en klapvogn ikke er helt så komfortabel at sove i som en barnevogn, da den ikke har en madras.

 

 

Cybex PRIAM

Startpakke anbefaler!

Hos Startpakke anbefaler vi Cybex kombivogn, der forhandles hos Pixizoo.

Kombivognen fylder ikke meget, hverken med lift eller klapvognsdel monteret. Klaovognsdelen kan vende begge veje, så barnet har både mulighed for at vende mod sine forældre, eller ud mod verden. Til trods for sin lille størrelse, er der ikke sparet på komforten for hverken barn eller forældre.

 

Kombivognen har god affjedring, og der er bløde puder i klapvognssædet. Sikkerhedsbøjlen kan tages af i den ene side, så det er nemt at sætte barnet ned og tage det op igen.

Cybex kombivogn er den bedste barnevogn, hvis du ønsker en vogn der ikke fylder eller vejer meget, er nem at komme rundt med og samtdig har den bedste komfort for dig og dit barn.
Cybex er kendt for deres praktiske design, der ikke går på kompromis med oplevelsen. Med denne kombivogn som en del af baby startpakke får man en kombivogn, der kan bruges fra din baby er nyfødt, og helt op til 4 år. Med i prisen på 9.298 kroner får du:

 • Stel
 • Lift med liggemål på 92 cm.
 • Klapvognsdel, der kan vende begge veje samt ligge helt ned.

 

 

Husk at købe barnevognssele, som skal bruges når barnet selv kan vende sig rundt på maven. Tag den i brug senest når barnet er 6 mdr. gammel.

Find tilbehør til barnevogn her. 

 

Kombivogn fra Trille

Trille kombivogn er en fin kombivogn, hvor du får både lift og klapvogndel.

Klapvognen kan vende begge veje, alt efter om din baby skal kigge mod dig, eller mod verden. Du får en fin kombivogn til den overskuelige pris på 5.999 kr. hos Pixizoo. Klapvognsdelen er i god kvalitet, og kan gå i arv til det næste barn.

Kombivognen har et let almuniniumsstel og støddæmpende lufthjul. Derudover har vognen yderstof som er vind -og vandafvisende, så den kan sagtens klare en gåtur i det danske vejr.

Drejehjulene gør det nemt at komme rundt, selv på trænge fortorve eller i butikker.

Køb Trille kombivogn  5.999 kr.

 

 

Billig kombivogn

Med en pris på 2.999 kr. er kombivognen fra Safety first en billig kombivogn, der heller ikke fylder meget. Her får du en praktisk, lille vogn der er super nem at pakke i bilen og have med på ture eller rejser.

Skal dit barn sove dagligt middagslur i sin vogn, anebefaler vi at købe Babytrold barnevogn til lure. Safety First kombivognen er god som ekstra vogn, eller hvis i skal have den med på et fly.

Kombivognen leveres med følgende tilbehør:

 • indkøbskurv
 • regnslag
 • solsejl
 • aftagelig legetøjsbar
 • adapter til Maxi-Cosi baby-autostole.

Kombivognen kan bruges fra nyfødt og op til 4 år. Kombivognen købes hos Pixizoo.

Køb Safety First kombivogn til 2.999 kr. 

 

Barnevogn med drejehjul – Find gode barnevogne med drejehjul

En barnevogn med drejehjul er smarte hvis du færdes meget i bymiljø og butikscentre, hvor du skal kunne komme nemt rundt. En barnevogn med drejehjul har også den fordel, at de fylder mindre, hvis du skal have barnevognen med i bilen.

Med en barnevogn med drejehjul er det ikke nødvendigt at løfte vognen, når man skal dreje. I stedet kan man dreje ved kun at bruge en hånd. Ofte kan drejehjulene låses fast foran, hvis man skal gå på ujævnt terræn.

 

 

Babytrold barnevogn – Ny model!

Starpakke anbefaler!

Hos Startpakke anbefaler vi den nye barnevogn med drejehjul fra Babytrol. Barnevognen har drejehjul. Den forhandles hos Coop, og kan købes for 5.999 kr. Det er en skøn barnevogn, der er nem at køre rundt med, selv i små butikker. Babytrold er testet i Danmark, og lever op til de strenge sikkerhedkrav indenfor barnevogne.

 

Barnevognen fra Babytrold har justerbart styr og et rummeligt indkøbsnet. Ønsker du en barnevogn, der ikke fylder eller vejer meget, er Babytrold barnevogn med drejehjul et godt valg. Liggemålet er 85 cm, hvilket er stort for en mindre barnevogn. Den fylder ikke meget i bilen.

Man kan derfor klapvognsdel, og sætte på stellet, når barnet er blevet for stor til at ligge i barnevognen.

Barnevognen er testet i Danmark i henhold til EN 1888:2012.

Køb Babytrold barnevogn hos Coop til 5.499 kr.

 

Emmaljunga Big Star Supreme

Emmaljunga barnevogne er god kvalitet, og en barnevogn man med garanti bliver glad for. De har god affjedring, indbygget fluenet og selsejl og en god isoleret barnevognskasse. Emmaljunga barnevogn har et stort liggemål på 98 cm. Du kan vælge mellem mange farver og varianter. Emmaljunga barnevogn fås både med faste hjul og drejehjul.

Med sin pris på 8.499 kr. hos Babysam, er det en barnevogn i den høje ende af prisklassen.

Odder barnevogn

Odder barnevogn er en af de mest lukseriuøse barnevogne. Her er der tænkt over detaljerne. Forlæderet er lynlås, som gør at det er nemt at tage din baby op og ned. Det giver også mulighed for at åbne lynlåsen på varme dage, uden at tage forlæderet helt af. Så kan man skærme for vinden, uden at baby får det for varmt. Kalechen har ventilation, solskygge og en indvendig lomme med plads til sutter eller babyalarm.

Designet er præget af den nordiske enkelthed. Odder barnevognen er nem at klappe sammen, og fylder ikke meget i forhold til barnevognens store liggemål på 97 cm.

Odder barnevogn koster 9.999 kr. hos Babysam. 

Bugaboo barnevogne – skræddersy din egen vogn

Der er virkelig mange kombinationsmuligheder med Bogaboo vogne, hvilket garanteret også er grunden til, at de er så populære. Bugaboo vogne er kendt for deres mobilitet, og flotte design. Her får du en vogn, der ikke fylder meget, men samtidig kører godt og stabilt. Der er heller ikke gået på kompromis med komforten, som i disse vogne er super gode. Bugaboo har en søskendevogn, der er meget populær, da den både er nem at komme rundt med og samtidig ikke fylder meget. Der findes flere forskellige Bogaboo vogne, som vi vil gennemgå i det følgende. Her gennemgår vi fire forskellige Bugaboo vogne:

 1. Bugaboo Doney
 2. Bugaboo Cameleon
 3. Bugaboo Buffalo
 4. Bugaboo Bee

Scroll ned for at finde mere information om de forskellige vogne

Se stort udvalg af Bogaboo vogne her

Bugaboo Donkey – fra enkelt – til søskendevogn med tre kliks

Bugaboo Doney søskendevogn

Denne klapvogn er særligt egnet til familier, der vokser. Vognen kan nemlig super nemt laves om til en søskendevogn. Der er mange kombinationsmuligheder, og du kan nemt designe lige den vogn, du fortrækker. Både farve, stil og anvendelighed har du stor indflydelse på.

Du kan selv sammensætte vognen, så den passer præcis til dit barn / børn:

 • To klapvognssæder
 • To lifte
 • Et klapvognssæde og en lift
 • Et lift el. klapvognssæde og en rummelig varekurv ved siden af.

Du får en utrolig fleksibel løsning, som du kan bruge i mange år frem. Vognen har drejehjul foran, som gør den meget nem at manøvre rundt med.

Vælg mellem mange farver i Bugaboo Donkey

Her er vist en Boogaboo Donkey i Pink med to lifte. En af de store fordele ved disse vogne, er netop at du selv kan designe dem, så de passer til ønsker og behov. Liften vender fronten mod forældrene, så der er mulighed for at tilse den lille mens der køres. Denne model kaldes Bogaboo Donkey Twin, og er den ideele vogn, når I skal have tvillinger.

Nem at klappe sammen og lav vægt (13 kg.)

Barnevognen er super nemt at klappe sammen, og fylder ikke meget når den er sammenklappet. Dette er normalt en stor udfordring for forældre med tvillinger, men med Bugaboo Doney bliver denne del en tand nemmere. Tilmed vejer tvillingevognen ikke meget, hvilket også gør den nemmere at få ind i bilen osv.

Køb Bugaboo Doney her

 

Bugaboo Cameleon – med lift eller klapvognsdel

Denne Bugaboo barnevogn er en enkeltvogn, der kan bruges helt fra nyfødt, og op til barnet ikke længere har behov for klapvogn. Her får du altså en vogn med en meget lang anvendelsestid. Når baby er lille, kan du bruge vognen med en lift, og når baby lærer at sidde op, kan man skifte til klapvognsdelen. Som alle andre Bogabovogne, er denne model spækket med lækre detaljer som UV beskyttelse i stoffet, drejelige forhjul, der kan fastlåses og en rummelig varekurv nedenunder. Liften er meget let at fjerne, og det kan faktisk gøres med kun én hånd. Helt sikkert en genial funktion for travle forældre. Her er modellen set i en lækker grå/grøn farve, men du kan vælge i mellem mange andre. Se dem alle her

Mange lækre detaljer

Klapvognsdelen har mange lækre detaljer, som man ikke ser hos alle klapvogne. Sædet kan ligges helt ned, og har ventileret indlæg, som gør at barnet ikke får det for varmt. Sædet er udstyret med en sikker og opdateret fempunktsele, så den lille sidder trygt og godt i sin vogn. Stellet er kompatibelt med autostol, som betyder at du kan fastsætte en bestemt type autostol på stellet. Dette kan være smart hvis det lille barn er faldet i søvn, og du skal ind og handle. Derudover medfølger der regnslag, sædebetræk, solskærm (der kan trækkes ud), samt mange andre lækre detaljer. Uden tvivl et godt valg som barnevogn og klapvogn. Se meget mere om Bugaboo Camelon her

 

Bugaboo Buffalo – kan køre på alt terræn

Elsker du gåture i skoven, eller andre steder hvor du måske ikke kun skal køre på en asfalteret vej, så er Bugaboo Buffalo et godt valg. Vognen er designet med ekstra robuste dæk, der kan køre på ujævnt terræn. Klapvognen kan ligesom de andre Bugaboo vogne bruges fra nyfødt og op til barnet ikke længere behøver en klapvogn. Vognen er nem at slå sammen, og fylder minimalt.

Når du køber Bugaboo Buffalo, medfølger:
– Regnslag.
– Kurv under sædet.
– Sædebetræk.
– Bærehåndtag.
– Solskærm med wirer, som kan trækkes ud.
– Stel med hjul.
– Basis vuggestof med madras.

Fylder minimalt klappet sammen

Buffalo modellen er ideel hvis man har en mindre bil, eller hvis man tit har klapvognen med på farten. Den kan nemlig klappes sammen, så den næsten ingenting fylder.

Bugaboo vogne forhandles hos Babyshop – klik her 

Design og sammensæt din egen vogn

Som med andre Bugaboo vogne er der rig mulighed for at designe og sammensætte en vogn, så den passer præcis til ddit barn.

Bugaboo Bee – perfekt til bylivet

Vælg mellem mange farver, og design din egen klapvogn.

Denne Bugaboo er både lille og let, og er derfor helt perfekt til bylivet. Den er lettere end alle andre Bugaboo vogne, og fylder ikke meget når den er klappet sammen. Det er en klapvogn, som er super nem at komme rundt med i butikker. De små hjul fungerer perfekt til små gader og stræder, men vil du have en klapvogn der også kan holde til en tur på ujævnt terræn, bør du overveje Buffaloomodellen, som er beskrevet ovenfor.

Bugaboo Bee er også den billigeste Bugaboovogn, hvilket er et plus hvis du ikke ønsker at bruge for mange penge på en ny klapvogn. Sædet er blødt og ventilerende, og der er masser af andre lækre detaljer, som du kan læse mere om her. 

 

 

 

Tilbehør til barnevogn

Når i har købt den bedste barnevogn til jer, skal i også bruge tilbehør.

Lift til barnevogn

Til de fleste barnevogne vi har nævnt, medfølger der en lift i prisen. Til Emmaljunga og Odder er liften dog ekstra tilbehør, og skal derfor købes udover barnevognen. Vær opmærksom på, at forskellige lifte passer til forskellige typer barnevogn og kombivogn.

En lift til barnevognen kan være meget praktisk i starten, hvor du kan have den med dig rundt i huset, mens din nyfødte sover trygt i liften.

Mange nyfødte føler sig meget trygge ved deres lift, da verden ikke bliver alt for stor. Derfor kan man også med fordel lade babyen sove i liften i tremmesengen, for at skabe mere tryghed. Det er også nemt at flytte liften ud i barnevognen, hvis I skal gå tur og barnet ligger og sover i barnevognsliften. Find barnevognslift her.

 

Madras til barnevogn

De fleste babybutikker anbefaler, at man køber en ny madras til barnevognen i stedet for at bruge den der følger med. Madrassen er vigtig for at din baby ligger godt og blødt, og ikke får fladt baghoved.

Samtidig skal madrasen heller ikke for for blød. Mange er også glade for allergivenlige madrasser, hvor der ikke kan bo støvmider i. Find barnevognsmadrasser her. 

 

 

Barnevognssele til barnevogn

En barnevognssele er et must. Den skal bruges så snart barnet selv kan vende sig om på maven, men det anbefales at begýnde at bruge den senest ved 6 mdr. Hellere tage den i brug for tidligt end for sent.

Barnevognsselen skal selvfølgelig være sikker og så skal den være behagelig for dit barn at have på, og sove i. Barnevognsselen skal kunne indstilles, så den passer præcis til dit barn, og justeres efterhånden som bartnet vokser. Find god barnevognssele her. 

Lækkert regnslag til barnevognen.

Regnslag til barnevogn

Et regnslag kan man ikke komme udenom at købe.

I Danmark regner det tit, og for at beskytte barnevognen, bevare holdbarheden samt beskytte dit barn fra fugt og regn skal man bruge et regnslag. Regnslag fås i mange forskellige kvaliteter, farver og mønstre.

Regnslag kommer i små poser, som kan hænge på siden af barnevognen. På den måde er det altid i nærheden, når det pludselig begynder at regne.

Dette regnslag fra Babytrold kan købes hos Coop til 299 kr. Det er en fantastisk kraftig kvalitet, der er behagelig at røre ved. Regnslaget er pyntet med blomster, der lyser lidt op i regnvejret. Regnslaget er også åndbart og har reflekser på siden. Køb regnslag fra Babytrold her. 

 

Se flere regnslag her.

 

Fluenet til barnevogn

Når barnet sover udenfor i barnevogn, kombivogn eller klapvogn skal der være et fluenet eller myggenet på, for at holde dyr og insekter væk.

I flere barnevognsmodeller, bl.a. Emmaljunga, medfølger fluenettet til barnevognen. Det er integreret i kalechen, så man blot skal hive det ud over barnevognskassen.

Til andre modeller skal du købe et fluenet  eller myggenet ved siden af. Køb billigt myggenet til 59,95

 

Find mere tilbehør til barnevogn her
Læs også:   Hvornår skifter man til juniorseng? | Bedste juniorseng til børn
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *