Når familien udvides med et nyt lille medlem, skal der indkøbes babyudstyr. Uanset om du er førstegangsmor, eller har flere børn, så kan det hurtigt blive uoverskueligt at finde ud af hvad du skal bruge hvornår.

Her har vi samlet en babyudstur liste over det mest nødvendige og hvor du kan købe billigt babyudstyr.


Barnevogn

Barnevognen skal bruges til at transportere baby rundt i, og er uundværlig til middagslure. Den er uundgåelig på babyudstyr listen.

Der er mange forskellige barnevogne at vælge i mellem, og der er flere ting I skal overveje før i beslutter hvad der er den bedste barnevogn. Køb billige og gode barnevogne hos Pixizoo og Coop.

Gå til barnevognsguide her.


Pusleplads

Pusleplads til baby skal bruges med det samme I kommer hjem med baby.

De fleste børn bruger ble op til 2-3 års alderen, og I kommer derfor til at bruge rigtig lang tid ved puslepladsen.

Komplet liste til puslepladsen her.


 Autostol

På køreturen skal baby sidde godt og sikkert. Der er virkelig mange autostole på markedet, og det kan være svært at overskue hvilken der er den bedste autostol.

Vi har samlet et par gode råd og forslag til den bedste autostol.

Guide: Bedste autostol

Guide: Bedste autostol til nyfødt.


Tremmeseng og vugge

Baby skal have et godt sted at sove, og derfor er den bedste tremmeseng eller vugge også på vores babyudstyr liste.

Nogen forældre vælger at deres baby starter med at sove i en lille vugge, inden de kommer over i tremmesengen, men andre klarer sig fint med kun en tremmeseng.

Guide: Bedste vugger og tremmesenge


KÆMPE legetøjsguide

Er du i tvivl om hvilket legetøj, der passer til dit barns alder og udvikling, kan du finde svaret i vores store guide til legetøj.

Legetøj udvikler barnets fantasi og kreativitet. Derudover er det jo rart at baby somme tider kan beskæftige sig selv, mens mor lige drikker sin varme kaffe.

Gå til legetøjsguide 


Amning og flaske

FÅ GRATIS E-BOG OM AMNING VED TILMELDING AF VORES NYHEDSBREV

Babyer bruger meget tid på at spise, især i de første måneder. Det er en hyggelig stund for både mor og barn. Uanset om du ammer eller giver flaske, så har di brug for det bedste udstyr, for at skabe hygge og ro omkring måltidet.

Se alt tilbehør til amning og flaske


Skråstol til baby

 en skråstol kan baby sidde og hygge sig. I en skråstol sidder baby lidt oprejst, og

kan derfor følge med i hvad der sker omkring ham. Mange børn er meget glade for deres skråstol.

Skråstolen er også god når baby skal lære at spise grød, men endnu ikke kan sidde helt oprejst i en højstol.

Se udvalgte skråstole til baby


Legetæppe

Et legetæppe er svært at undvære. Du kan godt bruge et almindeligt tæppe og ligge forskelligt legetøj på, eller du kan købe et decideret legetæppe med masser af farver og aktiviteter, som aktivikerer og stimulerer din baby, og udvikler sanserne.

Se de bedste legetæpper her


Bæresele eller slynge

Det er guld værd at kunne bære dit barn i en bæresele eller slynge. At holde barnet tæt mod dig, beroliger tit babyer, og får dem til at falde i søvn eller slappe af.

Læs om bæreseler og slynger, og hvilken der er bedst til dig.

Guide: Bæreseler og slynger


Babyudstyr – Sådan finder du billigt babyudstyr

Det er dyrt at få børn. Der skal købes masser af babyudstyr, som der bliver brug for når først baby er kommet til verden. Her på siden har vi samlet en babyudstyrliste med alt det nødvendige, samt hvor du kan købe det billigt. Siden vil løbende blive opdateret med mere unikt babyudstyr, så tilføj gerne siden til dine favoritter.

Når du køber babyudstyr, så kig først og fremmest på om produkterne er godkendt. Det er ikke nødvendigvis dårligt babyudstyr, blot fordi det ikke er det dyreste.

En god måde at spare penge på, kan være at købe brugt babyudstyr. Mange sælger billig babyudstyr, selvom det ikke har været brugt meget.

Kan du bedst lide at købe nyt babyudstyr, så vil jeg anbefale at starte med at lede online. Her kan der være mange penge at spare frem for at købe i en butik. Ofte er udvalget også større i en online butik.

 

Her kan du købe billigt babyudstyr

Se forhandlere af babyudstyr nedenfor.

 

125x125

Babygear

Hos babygear får du altid gratis fragt – uanset ordrestørrelse. Tilmed har de lave priser, og et stort udvalg.

Gå til babygear


125x125

Pixizoo

Pixizoo har et af de største online udvalg af babyudstyr. Her kan du købe alt fra autostol, barnevogn og masser af legetøj.

Gå til Pixizoo

 


Babytorvet

Babytorvet har masser af babyudstyr til gode priser.

Se deres store udvalg.

 

 


Sundleg

Sundleg.dk sælger kun legetøj som er garanteret fri for pthalater, parabener og andre skadelige stoffer. Samtidig har alle produkter naturligvis EU godkendelse. Stort udvalg af sund legetøj!

Gå til Sundleg Webshop


Coop Babyudstyr

Coop Shopping har masser af babyudstyr i deres baby kategori. Der flere forskelligebarnevogne, klapvogne, tremmesenge og meget mere.

Gå til Coop babyudstyr


Dreams for kids

Dreams for Kids har speciliseret sig i at sælge alt hvad du skal bruge, når dit barn skal puttes. Her finder du de fineste sengerande, sengetøj, sovelamper, bløde bamser til baby og meget mere.

Ta et kig på de flotte ting


Mamamilla

MamaMilla er en mindre webshop der har specialiseret sig i at sy de flotteste produkter til baby. Her finder du lækre babynest, sengerande, sengerandslanger og meget mere. Det hele er syet i grå nuancer, og der er kun brugt økologisk bomuld. Ægte luksus til din baby!

Se MamaMillas babynests og meget mere